inzerce, prodej, prodám, bazar

Stavební dělník/dělnice

Kategorie: Stavebnictví

Stavební společnost StavoSport s.r.o přijme na HPP nové pracovní posily na pozici stavební dělník. Společnost se zabývá projektováním a výstavbou sportovišť, jejich rekonstrukcí a renovací, pokládkou a údržbou sportovních povrchů a výrobou sportovního vybavení.

Práce po celé ČR dle vysoutěžených zakázek (po-pá). Práce po celý rok.

Provozovna firmy ve Fryštáku.
Řidičský průkaz sk. B, E či C výhodou, není však nutností.

Nástup možný ihned.
V případě zájmu či podrobnějších informací volejte kdykoliv.


PARTIE PROSÍM NEVOLAT
Stavební dělník/dělnice
Podobné inzeráty
Stavební dělník - OBSAZENO
Stavební dělník nutný řidičský průkaz skupiny B Ahoj v první řadě si zjisti odkud jsme : Radnice 33828 Ul. Nádražní 578 aby jsi mi nevolal od Ostravy jako ti experti co už volali :-D Měl bys být maximálně 100 km od nás protože nenabízíme ubytování ! Na další sezonu bychom rádi přibrali jednoho partáka do naší party , měl bys ovládat základní zednické a stavební práce , být samostatný , dochvilný , netolerujeme alkohol a jiné návykové látky , je podmínkou aby jsi měl řidičský průkaz skupiny B budeš řídít dodávku . Nápln naší práce jsou hlavně zámkové dlažby , obrubníky bednění , základové desky plus hrubá stavba , kanalizace , voda občas nějaká demolice atd ...Nabízíme příspěvěk na dopravu a je možné i služební auto . Po 3 měsících ti necháme udělat pracovní oblečení na míru . Na penězích se domluvíme na místě , ale určitě měj připravenou sazbu na kterou ceníš svoje služby a myslím že se domluvíme ???? Práce je hlavně okolo Radnic nikam daleko nejezdíme , víkendy neděláme pracovní doba od 7:00 do 16:30 + - . Placeno máš do té doby než se vrátíš na firmu .Víc info dostaneš při osobní schůzce u nás v kanceláři V Radnicích .
Stavební dělník, zedník, tesař, obkladač, instalatér
Stavební společnost se sídlem v Litovli, přijme pracovníka na pozici stavební dělník, zedník, obkladač, instalatér, tesař. Nabízíme zázemí stabilní společnosti, individuální přístup, jistotu pravidelné mzdy. Požadujeme flexibilní přístup k plnění zadané práce, zkušenosti v oboru, schopnost samostatného řešení žádných úkolu . V případě zájmu mě prosím kontaktujte na čísle
stavební dělník - HPP pokládka obrub, zámkové dlažby
Přijmeme jednoho zaměstnance do stabilního týmu (nehledáme party dělníků) na HLAVNÍ PRACOVNÍ POMĚR na pozici stavební dělník - pokládka obrub, zámkové dlažby. Případně i zaučíme. Volejte 558666442 v pracovní dny 7:00 - 13:00 h.
Montér, stavební dělník
Hledáme nového zaměstnance z okolí Vyškova na pozici stavební dělník, montér vodovodů, kanalizace. Provádíme výstavbu vodovodních, kanalizačních řádů, komunikací, pokládku dlažby. Práce Vyškov a okolí. Doprava zajištěna.
Stavební a montážní dělník
Firma UNImontplus s.r.o. nabízí pracovní pozici stavební a montážní dělník. Požadujeme: praxe v oboru vítána Nabízíme: výhodné pracovní podmínky Typ pracovního poměru: na dobu neurčitou (možná práce i na ŽL) Termín nástupu: ihned Místo výkonu práce: Hradec 8, 584 01 Ledeč nad Sázavou Kontakt: Telefon: 569 443 639 Email: unimontplus@
Pomocný stavební/elektro dělník
Nabízím práci na pozici Pomocný stavební/elektro dělník.