inzerce, prodej, prodám, bazar

Stavební společnost BorovStav, s.r.o

Kategorie: Stavebnictví

Dobrý den,
jmenuju se Borovskyi Yehor. Jsem jednatelem stavební společnosti BorovStav, s.r.o. Provádíme veškeré zednické práce, nabízíme kvalitní služby za férové ceny.


Co děláme:
- Rekonstrukce bytů a domů
- Fasády
- Rodiny domy a byty na klíč
- Zednické práce
- Sádrokartonářské práce
- Obklady a dlažby
- Malířské, natěračské a lakýrnické práce
- Betonové podlahu a nivelace
- Instalatérské práce
- Elektroinstalační práce
- Bourací práce
- Kompletní úklidový servis


Lokalita - Praha a celá Republika

Jsme docela mladá společnost, ale děláme kvalitně a snažíme se, aby náš zákazník byl spokojený. Aktuálně nyní spolupracujeme s firmou Algon, a.s. na stavbě “ Arcus City “ která se nachází na Stodůlkách.
V případě zájmu o naše služby nás neváhejte kontaktovat.
Nezávazná cenová nabídka samozřejmostí.

Kontakty:
Yehor Borovskyi +420
borovstav@

Stavební společnost BorovStav, s.r.o
Podobné inzeráty
Stavební dělník/dělnice
Stavební společnost StavoSport s.r.o přijme na HPP nové pracovní posily na pozici stavební dělník. Společnost se zabývá projektováním a výstavbou sportovišť, jejich rekonstrukcí a renovací, pokládkou a údržbou sportovních povrchů a výrobou sportovního vybavení. Práce po celé ČR dle vysoutěžených zakázek (po-pá). Práce po celý rok. Provozovna firmy ve Fryštáku. Řidičský průkaz sk. B, E či C výhodou, není však nutností. Nástup možný ihned. V případě zájmu či podrobnějších informací volejte kdykoliv. PARTIE PROSÍM NEVOLAT
SERVISNÍ TECHNIK STAVEBNÍ TECHNIKY - Neplachov
Společnost GARNEA a.s. je česká rodinná společnost s expandujícím růstem. Hlavním cílem společnosti je dodávat zákazníkům všech zaměření kvalitní stavební a zemědělskou techniku. Na základě zkušeností z podnikání a znalostí potřeb zákazníků v celé České republice bylo pečlivě sestaveno portfolio tuzemských a světových značek, které jsou uznávané jak mezi odborníky, tak uživateli samotnými. Jsme výhradním dovozcem prémiové světové značky stavební techniky DOOSAN a zemědělské techniky DEUTZ-FAHR, které se mohou pyšnit špičkovou technologií a kvalitou. V našem širokém portfoliu naleznete dále techniku značek Steelwrist, Trombia, SAME, Lamborghini, Kuhn. K tomuto sortimentu plně zajišťujeme dodávky náhradních dílů včetně záručního a pozáručního servisu. Nejsme pouze dodavatel pro naše zákazníky, ale především silný a stabilní partner, na kterého se zákazníci mohou vždy spolehnout. Dokončujeme novou halu se servisem vybaveným nejnovější a nejmodernější technikou a doplňujeme náš servisní tým! CO BUDE NÁPLNÍ VAŠÍ PRÁCE? - servis a opravy stavebních strojů DOOSAN - diagnostika a opravy elektronických závad - předprodejní příprava a předávání nových strojů - záruční a pozáruční servis. CO VÁM NABÍZÍME? - stabilní práci v přátelském a profesionálním kolektivu - nadprůměrné platové ohodnocení včetně bonusů a prémií - příspěvky na stravování - mobilní telefon - špičkové dílenské zázemí - při výjezdech plně vybavenou servisní dodávku - pravidelné školení s možností získání odborných průkazů - kariérní růst. CO OD VÁS POŽADUJEME? - jste týmový hráč a hledáte práci, která bude zároveň Vaším koníčkem - středoškolské vzdělání s maturitou nebo výuční list v opravárenství - základní znalost práce na PC (diagnostika závad a vyhledávání náhradních dílů v katalozích) - řidičský průkaz skupiny B, T nebo C výhodou - pasivní znalost anglického či německého jazyka výhodou - praxe v oboru - samostatnost, spolehlivost a pečlivost. PLAT: 30 až 45 tisíc Našli jste se v tom? Tak už nám jen pošlete životopis a kdo ví, třeba se brzy potkáme u nás v Neplachově ???? Těšíme se na Vás!
Stavební dozor: Praha a Středočeský kraj s výdělkem až 67000
Stavební dozor: Praha a Středočeský kraj s výdělkem až 67 000kč Nabízíme příležitost přivýdělku a flexibilní pracovní podmínky! Sháníme začínající i zkušené profesionály v oboru Stavební dozor. Dostáváme zakázky především pro kontrolu novostaveb a rekonstrukcí po celé Praze a blízkém okolí. Pokud máte zkušenosti se stavebním dozorem a potřebnou praxi, tak se nám určitě ozvěte. Místo: Praha a Středočeský kraj Termín: Ihned Mzda: záleží na rozsahu projektu Vhodné pro: OSVČ, Absolventi, Důchodce Firma: Adam Technology s.r.o. IČO 09360735 E-mail: adam@ (kontaktujte nás výhradně e-mailem) Web: /stavebni-dozor-registrace Pro bližší informace nám na sebe nechte své kontaktní údaje a my se Vám sami ozveme. Požadujeme: Schopnost pracovat samostatně, vlastní zajištění dopravy, zkušenosti v oblasti realizace staveb (praxe na pozici technického dozoru, stavbyvedoucího, projektanta, …). Vysokoškolské vzdělání stavebního nebo architektonického směru a 3 roky praxe při provádění staveb nebo středoškolské vzdělání stavebního směru s maturitní zkouškou a alespoň 5 let praxe při provádění staveb. Nabízíme: Zakázky přesně dle vašich požadavků a časových možností. Možnost zajímavého přivýdělku. Možnost nových zakázek na stavební dozor. Dlouhodobá spolupráce. Určujete si sami, kdy a jakou zakázku vezmete. Platíte jen provizi z uskutečněných zakázek.
Montážní a zednické práce v Německu.
Chcete, aby vaše práce byla slušně placená a měla stabilní rozvrh? Společnost HORIZONT VB s.r.o. ví, jak plnit sny, protože nabízíme spolehlivé oficiální zaměstnání v zahraničí! Německo: Berlín – Frankfurt nad Mohanem – Mnichov. Dlouhodobá práce. Montáž fasády z kovovýroby. Montáž skladů z kovovýroby. Konstrukční práce. Zedníky. Platba - 10 € až 13 €/ hodina. Pracovní doba 8-10/den, minimálně 200 hodin/měsíc. Volný den - neděle. Ubytování v hotelech a apartmánech. Společnost zaměstná pouze muže s hotovými českými pracovní vízy minimálně na 1 rok a také s evropskými pasy. Firma platí veškeré sociální (důchodové, zdravotní) pojištění. Mzda bude se vyplácet pouze na bankovní účet. Firma hradí i bydlení a cestu do práce. Požadavky na práci - chuť do práce, aktivita, dochvilnost, zodpovědnost. Více informací od 10:00 do 18:00 na tel. +420 (Viber, WhatsApp). Email: horizontvb@ Pohovor na drese: Počernická 272/96, 108 00 Praha 10. Společnost HORIZONT VB s.r.o.
Stavební mistr
Pro rozšiřování projektových týmů hledáme nové kolegy či kolegyně na pozici stavební mistr. Jsme stabilní česká společnost zaměřující se zejména na zemní práce a provádění inženýrských sítí dopravních a pozemních komunikací. V rámci Vaší práce budete řídit a koordinovat stavby. Požadujeme: SŠ/VŠ vzdělání ( stavebního zaměření) praxe v realizaci dopravních staveb vítána schopnost vést tým lidí, organizovat a kontrolovat vykonanou práci dobrou orientaci ve stavební dokumentaci ŘP. sk. B (práce v terénu na stavbách v Praze a blízkém okolí) zodpovědnost, samostatnost, spolehlivost Nabízíme: zajímavé finanční ohodnocení služební telefon notebook služební vůz asistentku
Stavební dělník, zedník, tesař, obkladač, instalatér
Stavební společnost se sídlem v Litovli, přijme pracovníka na pozici stavební dělník, zedník, obkladač, instalatér, tesař. Nabízíme zázemí stabilní společnosti, individuální přístup, jistotu pravidelné mzdy. Požadujeme flexibilní přístup k plnění zadané práce, zkušenosti v oboru, schopnost samostatného řešení žádných úkolu . V případě zájmu mě prosím kontaktujte na čísle