inzerce, prodej, prodám, bazar

Stavební suť z rekonstrukce podlah

Kategorie: Stavební materiál

Nabízím třízenou stavební suť: beton z podlah (10t), cihle/omítky, hlína z podlah (15t), vč. zajištění dopravy. Obec Libina a okolí.
Stavební suť z rekonstrukce podlah
Podobné inzeráty
Stavební suť
Dobrý den nabízím touto cestou stavební suť za odvoz Jedna se o hlínu, stavební suť atd je to kombinace všeho z demolice a vyklizení domu.
Stavební suť
Nabízím zdarma za odvoz stavební suť - jakékoliv množství. Při větším odběru možnost nakládky bagrem. Suť - mix hlíny, vybouraných cihel, písku, jílu, omítky, betonu. Větší i menší kusy. Povrchový nepořádek na foto jen nebyl uklizen. Prosím psát SMS, nevolat.
Stavební suť ZDARMA
Nabízím stavební suť ZDARMA a nutný vlastní odvoz. Suť buď omítky a nebo betony.
Suť vč. dopravy Zdarma
Hledám místo v okolí Teplic kam by bylo možné zavézt stavební suť. Klidně jen část jedno dvě auta zaváželo by se nákladním vozem Avia tedy stačí vjezd kterým projede klasická dodávka. Jde o stavební sut cihla, kámen, omítky, hlína, bez příměsí plastu a ostatního bordelu. Vhodné k opevnění cest nebo k navýšení terénu atd. Vše nabízím zcela zdarma vč. dopravy u vás by se sklopilo na hromadu.
Stavební suť
Nabizime stavebni sut (beton,kameni,bridlice) za odvoz. Sut je vhodna do zakladu nebo pro zhutneni. S nalozenim po dohode pomuzu. Dopravu si zajistuje a hradi odberatel. Dotazy telefonem.
Stavební suť zdarma
Nabízím zdarma stavební suť. Lokalita, okolí V.M. Pozn. Pěkné cihly již nejsou, pouze suť.