inzerce, prodej, prodám, bazar

Stavební vrátek

Kategorie: Zahradní technika

Prodám stavební vrátek s převodovkou na 380 V, s kovovou plošinou bez dřevěné podesty, s kabelem, kladkami a lanem. Stavební vrátek je vybaven elektrickou brzdou, která plošinu zastaví v místě vypnutí stavebního vrátku. Bez problému vyveze kolečko betonu, malty. překlady atd.
Stavební vrátek
Podobné inzeráty
pluh s vrátkem upraveným k orbě
Prodám pluh s radlicí pro orbu a radlicí hrobkovací + stavební vrátek upravený k orbě na tahání pluhu. Výkon el. motoru 2,2kW 3x380V. Funkční. Cena za vrátek 4300,- pluh 1500,-, Při koupi obou 5500,-.
Prodám vrátek, naviják
Prodám vrátek, naviják. Bez motoru, převodovka s řemenicí plně funkční. Pište SMS nebo email.
Zahradní vrátek pro obdělávání pole
Prodám zahradní vrátek - silného a tichého pomocníka. Lze s ním orat, kypřit, připravit půdu, sázet a vyorávat brambory. Motor 380V - 1,1kW je součástí šnekové převodovky. Bezpečné ovládání pomocí tlačítek a pojistný koncový vypínač proti převrácení. Součástí je 26m kabelu a 35m náhradního lana.
Vrátek na orbu včetně příslušenství, bran, pluhu, ....
Prodám vrátek na orání, elektromotor včetně, bran pluhů, řádkovače atd. U nás již nevyužíváno. cena 14 000 nebo dohoda
Stavební kolečko Kataro - celopozinkované 80l - výběr kola
Vysoce odolné stavební kolečko tuzemské výroby s pozinkovaným rámem a pozinkovanou korbou o objemu 80l s možností vlastního výběru kola. Kola s ložisky mají: kovový disk, zesílená osa 20 mm, velká kuličková ložiska - díky kterým vynaložíte méně námahy při plném zatížení. Nabízíme tyto varianty kol (v závorce uvedena hmotnost kola): nafukovací kolo bez ložisek (2,1kg) nafukovací kolo s kuličkovými ložisky (2,6kg) bantamové kolo bez ložisek (5,9kg) bantamové kolo s kuličkovými ložisky (6kg) polyuretanové kolo (nepropichnutelné) s kuličkovými ložisky (3,8kg) Možnost zaslat po celé ČR. - bantamové nebo nafukovací kolo - stavební kolečka - zahradní kolečko - hospodářské kolečko - táčky
Stavební kolečko Kataro s černým rámem a barevnou korbou 60l
Stavební kolečko s černým rámem a barevnou korbou o objemu 60l s možností vlastního výběru kola. nafukovací kolo bez ložisek (2,1kg) nafukovací kolo s kuličkovými ložisky (2,6kg) bantamové kolo bez ložisek (5,9kg) bantamové kolo s kuličkovými ložisky (6kg) polyuretanové kolo (nepropichnutelné) s kuličkovými ložisky (3,8kg) Kola s ložisky mají: kovový disk, zesílená osa 20 mm, velká kuličková ložiska - díky kterým vynaložíte méně námahy při plném zatížení. Možnost zaslat po celé ČR. - stavební kolečka - zahradní kolečko - hospodářské kolečko - kolečko na stavbu - táčky, táčka - kolečko s ložisky - kolečka s ložisky - barevné kolečko