inzerce, prodej, prodám, bazar

Stavebniny

Kategorie: Obchodní prostory

Prodám objekt ve Šluknově u hlavní silnice na Velký Šenov vhodný na stavebniny nebo jinou obchodní činnost s velkým pozemkem 2451m2.Možnost pronájmu.
Stavebniny
Podobné inzeráty
Pronájem nových obchodních prostor, 351m2, Žďár nad Sázavou
+ DPH + služby, Reality 11 Vám zprostředkují pronájem nového obchodního prostoru v zajímavé lokalitě Města Žďáru nad Sázavou, ulice Novoměstská. Obchodní prostor o celkové ploše 351m² má toto dispoziční členění: prodejní plocha (311m²); sklad (22,50 m²); zázemí - 17,50m² (denní místnost, WC, úklid). Objekt je umístěn v jednom obchodním areálu, který bude zahrnovat stavebniny DEK a prodejnu zahradní techniky MOUNTFIELD. Budoucí prodejní plocha je aktuálně dokončena a komerční areál byl v listopadu otevřen, otevřený areál se nachází na ulici Novoměstská kudy vede silnice spojující Žďár nad Sázavou s nedalekým Novým Městem na Moravě, velmi frekventovaná dopravní tepna. Město Žďár nad Sázavou je okresním městem s 21 tis. obyvateli a spádovou oblastí až 60 tis. obyvatel. Ve městě je zastoupena řada významných společností, kam dojíždí za prací velký počet lidí – např. ŽĎAS (strojírenství, 2 tis. zaměstnanců), Cooper Standard (automotive, 800 zaměstnanců), Hettich (nábytkové kování, 650 zaměstnanců), Teleflex (potřeby pro zdravotnictví, 650 zaměstnanců), PKS holding (stavebnictví, 650 zaměstnanců), Tokoz (výroba zámků, 500 zaměstnanců) a další společnosti. Město Žďár nad Sázavou se nachází 30 km severovýchodně od Jihlavy a nájezdy na D1 směrem na Prahu i Brno jsou vzdáleny 20 minut jízdy. V případě zájmu o více informací a zájmu o prohlídky, kontaktujte makléře společnosti. Ev. číslo: 20005. Energetický štítek: C (200 kWh/m2/rok).
pronájem pozemku Budčeves
, Vám zprostředkuje pronájem komerčního pozemku v Budčevsi okres Jičín se zpevněnou plochou 700 m² včetně domečku s vybavením. Pozemek se nachází na hlavním tahu Jičín - Poděbrady. Možnost využití jako stánek, autobazar, showroom, půjčovna strojů,stavebniny. atd. Elektřina je zevedena domku (kanceláře), voda je na pozemku ale není zavedana do domku (kanceláře), kanalizace v obci není. , Nájemné 12.000,-Kč/měsíčně. Vratná kauce 12.000,-Kč. Poplatek RK 12.000,-Kč. Oplocená plocha je 19,5 x 28,5 m = 556 m² k objektu patří i plocha před oplocením která je o rozměru 5 x 28,5 a činí 144 m² která slouží jako parkoviště pro zákazníky. Veškeré informace k pozemku Vám velmi rád sdělím telefonicky či osobně při prohlídce. Neváhejte mě kontaktovat. Budu se těšit na viděnou při prohlídkách. Ev. číslo: 635622. Energetický štítek: G
Komplex komerčních pozemků a budov Štoky
Dobrý den, nabízíme k prodeji komplex komerčních pozemků a budov v centru městyse Štoky, který se nachází zhruba v polovině cesty mezi Havlíčkovým Brodem a Jihlavou, přičemž Jihlava (centrum) je vzdálená zhruba 13 km a Havlíčkův Brod (centrum) přibližně 12 km. Celková velikost pozemků je 5677 m2 a 1 m2 vychází zhruba na 1400 Kč. K pozemkům je zajištěn pohodlný příjezd ze dvou stran, dostatečně široký pro jakoukoliv dopravu. Pozemky jsou většinově vedeny jako komerční (ostatní plocha), přičemž zastavěnou plochu tvoří hlavní budova bývalé konírny o velikosti 1022 m2 a budova bývalé mléčnice o ploše 58 m2. Z konírny je mimo jiné možné vybudovat bez dalších povolení také kanceláře a služební byty (viz foto), případně moderní skladovací prostory, přičemž podlahová plocha této dvoupatrové budovy činí zhruba 1600 m2. Druhá budova mléčnice s číslem popisným dříve sloužila jako ubytovací prostor pro správce budov a je možné v něm opravit stávající byt v prvním patře, případně vybudovat druhý byt v přízemí. Komplex jako celek je využitelný pro drobnou výrobu se skladovacími prostory, administrativní činnosti, sklady, třídírna odpadů, stavebniny, autobazar, obchod, čerpací stanice, myčka aut, sídlo firmy a mnohé další způsoby využití. Veškeré inženýrské sítě jsou buď zavedeny do budov, nebo jsou v bezprostředním dosahu. Pozemky v současnosti prochází změnou územního plánu na stavební pozemky, proto jsme na fotografiích přidali i několik studií možné budoucí obytné výstavby. Na jedné z fotek je vidět hrubé vyznačení pozemků z ptačí perspektivy, přičemž černé značení vyznačuje pozemky, které nejsou součástí prodeje, avšak v případě zájmu by se o odkupu nejspíše dalo jednat. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. RK prosím nevolat ani jinak nekontaktovat.