inzerce, prodej, prodám, bazar

Stavitelné podpěry pod auto

Kategorie: Příslušenství

Pozůstalost zřejmě dělané
Stavitelné podpěry pod auto
Podobné inzeráty
Stavitelné podpěry na auto
Stavitelné podpěry na auto
Podpěry auta 2 ks
Prodám podpěry pod auto. Cena za obě.
Podstavce pod auto stavitelné
Prodám polohovatelné podstavce pod auto 4ks. Lze použít místo jámy naseřízení a pravy náprav a spodků vozidla. Rozměry: výška60-75cm šířka plochy50 x 40 , na kolečkách.
Podložka pod SPZ včetně atestu, Škoda Auto FROMMER AUTO
Nabízím k prodeji minimálně použitou a plně funkční plastovou podložku pod SPZ černé barvy včetně atestu s logem Škoda Auto - FROMMER AUTO. Je plně funkční, bez záruky - jedná se o použitý kus ! Výrobce : RAJA, Loučná nad Desnou Certifikace : ATEST 8 SD 3009 Požaduji prodej s osobním předáním v místě bydliště nebo v Brně, Kuřimi, Tišnově a okolí. Nebo případně také zaslání Českou poštou pojištěným balíkem nebo Zásilkovnou po zaplacení předem na můj bankovní účet, na dobírku nezasílám ! ! !
Střešní stan James Baroud Discovery M
Z důvody potřeby většího stanu prodávám střešní stan James Baroud Discovery M, zakoupený v Dubnu 2022, použitý cca 10x, nepoškozený. Příslušenství: - žebřík - svítilna - úchyty - potah/povlak Záruka: - na sklolaminát, mechanismus, plátno, podpěry stanu, žebřík a jeho upevnění, zipy, síť proti komárům, matrace, kolejnice a upevnění, čalounění horního pláště do Dubna 2027. - na povrchovou úpravu laminátu, ventilátor, LED svítilnu a zámky stanu do Dubna 2024.
OCHRANNÁ PLACHTA NA AUTO ŠKODA SUPERB II. 2008-2015 (COMBI)
Prodam prakticky novou plachtu na auto. Jen vyzkoušená. Zakoupeno 12/2022 za 1640Kč. Koupeno: Ochranná plachta chrání vaše auto před nečistotami a nepříznivými povětrnostními podmínkami po celý rok. Díky třívrstvému složení s paropropustnou membránou poskytuje plachta během deště až 100% ochranu proti vodě a během vyšších teplot dovoluje odvádět vlhkost, která se kondenzuje pod plachtou.