inzerce, prodej, prodám, bazar

Steam deck

Kategorie: Herní konzole

Poptávám steam deck do 7000 kč. Nabídněte.
Steam deck
Podobné inzeráty
Steam Deck 512GB
Dobrý den, rád bych nabídl k prodeji herní konzoli od značky Valve. Byla kupována 9.3.2023, doručena byla 16.3.2023. Konzole jsem koupil díky prodeji nože na platformě Steam a mohl jsem si dovolit koupit rovnou dvě s nejvyšším možným úložištěm. První krabice byla otevřena pouze pro kontrolu a fotky, nebylo na něm hráno. Druhá krabice je stále zabalená v přepravovacím boxu. Při koupi Vám předám i fakturu za zboží. Nebráním se poslat Steam Deck poštou na dobírku po uhrazení poštovného předem. Na Vaše případné otázky rád odpovím. Kontaktujte mě raději přes email, pokud se rozhodnete mobilem, tak Vás prosím volat pouze po 15:00, děkuji. Cena za jeden Steam Deck je 15 000,-kč.
Steam Deck 1 TB + 512 GB MicroSD
prodám steam deck upgradovaný z 64 GB na 1TB včetně 512GB micro SD karty. SSD : Sabrent 2230 M.2 NVME Gen 4 1TB SD : SanDisk 512GB Extreme PRO Steam Deck je vcetne nabijecky a pouzdra Super herní konzole, která může nahradit počítač nebo herní notebook. lepší než nintendo switch. Konzole je schopná emulovat hry z Playstationu PS1 PS2 PS3 PSP, Nintendo Switch DS 3DS Wii GameCube a spoustu dalších konzolí. Kupované v lednu 2023, bohužel nemám na hry čas O výměny za herní notebooky atd nemám zajem Osobně Praha nebo Ostrava
Steam Deck 256gb + 512 GB MicroSD
Prodám můj Steam Deck 256gb, je jako nový, používaný pouze krátkou dobu. Praha nebo Olomouc Přenosné herní zařízení Steam Deck kombinuje kompaktní handheld se stolní konzolí a jeho největší výhodou je podpora téměř všech her z knihovny Steamu a současně dostatečně vysoký výkon na to, abyste si zahráli i ty nejnovější tituly. Díky otevřenému systému zvládne i hry a programy pro Windows nebo Linux a podle recenzí jde o splněný sen mnoha PC hráčů. Vše, co o této konzoli potřebujete vědět, zjistíte v tomto článku.
Steam Deck
shaním Steam deck 64GB. pokud možno v zaruce.
Steam deck 512 GB + příslušenství - top stav
Prodám Steam deck ve verzi s 512 SSD. Přidám 2 x ochranne sklo, USB - C redukci (aby se nelámal přívodní kabel) a dock k TV Jedná se o verzi s lepším chlazením. Stav nového kusu, kompletní prodejní balení včetně krabice. Když už byl využíván tak pouze s externím ovladačem a na síti (baterie v perfektní kondici). Osobko v Děčíně nebo odeslání. O ceně, vzhledem ke stavu, nesmlouvám.
Steam Deck 512 GB
Prodám Steam Deck 512 GB - kupován 1.4.2022 - kompletní příslušenství - drobná kosmetická vada na fotce Nevolat! Jen sms