inzerce, prodej, prodám, bazar

SteamOne Minilys

Kategorie: Žehličky

SteamOne zánovní. Málo využité. Poškození ramínka viz foto
SteamOne Minilys
Podobné inzeráty
Dualys napařovací žehlící systém DUALYS SteamOne
SteamOne Dualys napařovací žehlící systém Stylový napařovač oděvů SteamOne Dualys, s povrchovou úpravou Soft touch, žehlí napařovací metodou, která je rychlejší než běžné žehlení a je k oděvům a materiálům šetrnější než klasická žehlička. Napařovač oděvů SteamOne Dualys je vybaven dvojitým výparníkem s výkonem páry 54g/min. a výkonem 2300 W. SteamOne žehlí látku rychleji a šetří místem, neboť napařování oděvů probíhá bez použití žehlícího prkna přímo na ramínku. Pomocí několika málo tahů perfektně upraví pevné i jemné tkaniny a je skvělým řešením pro odstranění záhybů ze všech druhů látek. SteamOne Dualys je připraven k použití za pouhých 45 sekund a je vybaven nádržkou na vodu o objemu 1,6 litru. Napařovací systém navíc odstraňuje pachy a dezinfikuje. Model SteamOne Dualys je vyroben ve Francii a nabízí exklusivní design a nejvyšší výkon ve své třídě. SteamOne to nejlepší pro Vaše oděvy. Napařovací žehlící systém na oděvy Připraven za pouhých 45 sekund Dvojitý hliníkový výparník Plynulá regulace páry Exklusivní design Výstup páry 54g/min. Výkon 2300 W Nerezová napařovací plocha Odnímatelná nádržka na vodu 1,6 l Anti-calc systém Povrch Soft touch Kolečka pro snadnou manipulaci Automatické vypnutí při nedostatku vody v nádržce Teleskopická tyč s ramínkem a sadou příslušenství Vyrobený ve Francii Nezávislá francouzská laboratoř bezpečnostní úrovně 3 provedla červenci 2020 test, který měl za cíl prokázat účinnost napařovačů oděvů SteamOne při odstraňování viru zodpovědného za onemocnění COVID-19 na testovaných tkaninách. Výsledkem je, že napařovače oděvů SteamOne odstraní 99% viru Sars-Cov-2 zodpovědného za onemocnění COVID-19 za 1 sekundu z tkanin, oblečení a roušek. SteamOne je ideální používat při příchodu domů či do zaměstnání na roušky a svrchní oděvy bez nutnosti jejich každodenního praní. Výhody napařovacího žehlícího systému Napařovací systém SteamOne je nejšetrnější a nejrychlejší metodou žehlení. Pára vytvořená steamerem proniká skrz látku, kterou rychle vyrovná bez jejího poškození. SteamOne zároveň nevytváří na oděvech nepěkné odlesky jako klasická žehlička, neboť materiál oděvů neumísťujete mezi žhavou žehlicí plochou žehličky a žehlicí prkno. SteamOne je rychle připraven a oděvy žehlíte přímo na ramínku bez použití žehlicího prkna, šetříte tak místo i svůj čas. SteamOne dezinfikuje Teplota páry vytvořená SteamOne má teplotu 98°C a v průběhu úpravy oděvů zároveň odstraňuje z oděvů pachy (např. cigaretový kouř) a dezinfikuje. SteamOne můžete použít a vydezinfikovat s ním např. sedací soupravu, pelíšek domácího mazlíčka nebo plyšové hračky, které nelze vyprat v pračce. SteamOne perfektně vyžehlí Vyrovná a oživí jakoukoli látku Mnohostranné využití v domácnosti Snadná manipulace Osobní převzetí Praha 2 náměstí míru nebo po domluve v Liberci.
Parní žehlička
Parni systém SteamOne H10S s povrchovou úpravou Soft touch, žehlí napařovací metodou, která je k oděvům a materiálům šetrnější než klasická žehlička. Napařovač oděvů SteamOne s výkonem 2000 W žehlí látku rychleji a šetří místem, napařování oděvů probíhá bez použití žehlícího prkna přímo na ramínku. Pomocí několika málo tahů perfektně vyžehlí i jemné tkaniny a je skvělým řešením pro odstranění záhybů ze všech druhů látek. Málo používané. Jičín, Praha
Napařovač oděvů SteamOne H240
Prodám starší napařovač oděvů SteamOne H240 - napařovací a žehlící systém s výkonem 1750 W žehlí látku rychleji a šetří místem, napařování oděvů probíhá bez použití žehlícího prkna přímo na ramínku. Pouze osobní převzetí.