inzerce, prodej, prodám, bazar

Stephen King - Konec hlídky

Kategorie: Drama

Pevná vazba s přebalem. Jako nová.
Zásilkovna 79 Kč nebo osobně Brno-Židenice
Stephen King - Konec hlídky
Podobné inzeráty
BLAZE- RICHARD BACHMAN-PŘEDMLUVA STEPHEN KING- 2008
POUŽITÁ- PŘEČTENÁ ZA BEZKONKURENČNÍ CENU- STAV VELMI DOBRÝ Nová kniha Stephena Kinga napsaná pod pseudonymem Richard Bachman. * Claytonu Blaisdellovi mladšímu, přezdívanému Blaze, to kvůli dávnému úrazu hlavy (otec ho totiž kdysi jako malého shodil ze schodů) moc dobře nemyslí. Protřelý kriminálník George Rackley, s nímž se po svém útěku z chlapeckého ústavu seznámí, mu nasadí do hlavy „ohromný“ nápad unést dítě z bohaté rodiny. Že to zní jako tuctová kriminálka? Autor však, jak je jeho zvykem, dál míchá karty. Než se parťákům podaří plán, který by mohl vynést miliony dolarů, uskutečnit, kápo George zemře (nebo snad ne?). Blaze, odkázaný teď sám na sebe, si ve sněhové bouři odnáší dítě jako rukojmí, policajti jsou mu v patách a celý ten „do detailu promyšlený zločin“ se v bílém pekle lesů v Maine najednou mění v závod s časem. King v novém románu se strhujícím dějem a napětím oživil rukopis z raného „bachmanovského“ období. Hromotluk Blaze je sice zločinec, ale málokterý románový hrdina budí tolik soucitu a sympatií. Žánr: Literatura světová, Thrillery Vydáno: 2008, Beta-Dobrovský Originální název: Blaze, 2007 Překlad: Linda Bartošková Počet stran: 192 Jazyk vydání: český Autor obálky: Jan Patrik Krásný Vazba knihy: pevná / vázaná s přebalem ISBN: 978-80-7306-335-1
Stephen King - Ostrov Duma Key
Odeslání přes Zásilkovnu +79 Kč nebo osobně Brno-Židenice
Stephen King - Bazar zlých snů
Pevná vazba s přebalem. Stav dle foto, jednou čtená. - Zásilkovna ČR 79 Kč - osobní předání Brno-Židenice V případě zájmu prosím o info k způsobu odeslání.
Stephen King: Zelená míle
Pouze jednou přečtená kniha. Cena 200,00 Kč. V ceně není dopravné. Zásilkovnou nebo poštou. V Praze osobně dle domluvy.
Mrtvá zóna – King Stephen
Román Mrtvá zóna překonává hranice žánru hrůzy! Když John Smith jako malý chlapec upadne na ledě, netuší, že se právě změnil celý jeho život.
To- Stephen King
Žánr: Horory, Romány