inzerce, prodej, prodám, bazar

Šternberk, OV 3+1, 65 m2, po rekonstrukci, balkon, sklepní k

Kategorie: Byty

Ev.č. V2337L017
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme byt OV 3+1 ve Šternberku na ulici Nádražní o celkové ploše 65 m2 (k bytu patří také balkon cca 4 m2).

Byt se nachází ve druhém patře revitalizovaného čtyřpatrového panelového domu a je orientován do parku. Dispozičně je byt velmi dobře vyřešen. Ze vstupní chodby cca 5,44 m2 je vstup na samostatné WC cca 1,40 m2 a zděné koupelny cca 3,87 m2 s rohovou vanou, elektrickým žebříkem a prostorem na pračku. Hlavní místností je obývací pokoj cca 18,36 m2, ze kterého je vstup do kuchyně cca 7,25 m2 s novou KL a spotřebiči, vstup na balkon cca 4 m2, dále do ložnice cca 12,42 m2 a dětského pokoje cca 11,73 m2. K bytu náleží sklepní kóje cca 2 m2.

Celý dům prošel rekonstrukcí v roce 2016, kdy byl zateplen, zvětšeny balkony, proběhla rekonstrukce rozvodů TUV a SV a páteřní rozvod elektroinstalace. V domě je rozveden optický kabel. Velikost a poloha bytu je vhodná i pro rodinu s dětmi, MŠ je cca 300 m, ZŠ cca 500 m, zastávka autobusu od domu cca 100 m. Pro nákup do LIDL či TESCO si pohodlně zajdete pěšky cca 5 minut.

Průkaz energetické náročnosti uvádí třídu C - úsporná.

Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.
En. náročnost b.: C - Úsporná (69 kWh/m2 za rok)
Šternberk, OV 3+1, 65 m2, po rekonstrukci, balkon, sklepní k
Podobné inzeráty
Prodej, Byty 3+1,  67 m2 - Šternberk, ev.č. 00033
Ev.č. 00033 V zastoupení majitele nabízíme k prodej panelový byt v osobním vlastnictví s dispozicí 3+1 o velikosti 67 m2 ve městě Šternberk. Byt se skládá z prostorné předsíně (11,31 m2) s nově obloženou stěnou a sníženým stropem, dále z kuchyně s novou kuchyňskou linkou (7,93 m2), obývacího pokoje s novými posuvnými dveřmi (17,39 m2) a vstupem do lodžie (5,22 m2), ložnice (11,86 m2), dětského pokoje (8,01 m2) , samostatného WC (0,97 m2), koupelny s vanou (2,8 m2) a komory (1,94 m2). K bytu náleží také sklepní koje v suterénu domu. V roce 2018 prošel dům rekonstrukcí chodby, stupaček i střechy. V domě je nový výtah a celý dům je zateplený. Bytová jednotka prošla částečnou rekonstrukcí, naposledy v roce 2022 zde byla udělána nová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči značky MORA (trouba, varná deska, myčka). Celkové měsíční náklady včetně všech záloh a fondu oprav nepřesahují 5.000,-Kč. Byt bude volný k nastěhování v Listopadu roku 2023. Pro domluvení prohlídky neváhejte a kontaktujte našeho realitního makléře. Zajistíme nejvýhodnější financování na trhu, sazby od 5,49%. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: + provize RK, včetně právního servisu.
PRODEJ BYTU 3+1 BRUNTÁL K REKONSTRUKCI, PENB B velmi úsporný
PRODEJ BYTU 3+1, BRUNTÁL K REKONSTRUKCI, DRUŽSTEVNÍ Byt je na dobré adrese Jiráskova 3, Bruntál. Prostorný byt s plochou 70 m2, se nachází ve 2NP panelového situovaný na východ a tím slunný a teplý, takže ušetříte náklady na vytápění.Energetická nákladovost domu je B to je velmi úsporný. Byt je k rekonstrukci (jádro,elektřina, stropy, omítky … ) Původní jádro je již zbouráno, nové jádro je pravděpodobně nekvalitně uděláno = postavit znovu. Výhodou je, že si tímto můžete dotvořit byt dle vlastních potřeb a představ. Máte tak možnost zvolit si větší kuchyň, koupelnu nebo chodbu. Na již prostornou chodbu o šířce 1,6 m umístíte vestavěné skříně, vybudujete šatnu a tím si ušetříte místo v pokojích. Vzhledem k nezdařilé rekonstrukci doporučuji si vzít sebou na prohlídku svého řemeslníka, stavaře. Více fotek o nezdařilé rekonstrukci obdržíte u makléře. Dispozice bytu 3+1, viz půdorysy s m2. Z obýváku se vchází na krásný zasklený balkon s plochou 4,2 m2, se širokým parapetem na pěstování zeleniny i květin. Okna jsou na víc do klidové zóny, bude se vám zde hezky odpočívat. Panelový dům je kompletně rekonstruován. A opět výhoda a tou je bezbariérový vchod do domu i přímo do bytu a to hned s výtahem u vstupu do domu. Tímto je byt ideální i pro vozíčkáře. Výhodná lokalita domu do centra ca. 4 minuty a přitom 6 minut do přírody. V blízkosti je kompletní občanská vybavenost (zastávka Seliko i MHD, školka, škola, lékaři, cukrárna, obchody, pošta, sportovní hala, aguapark, zámek, divadlo ….) . Technické údaje: Vlastnictví: družstevní = nelze převést do osobního vlastnictví Dům: panel Okna: plastová Vchod: bezbariérový Výtah: nový, osobní hned u vstupu do domu Plocha bytu : 70 m2 Balkon: zasklený 4,2 m2 se širokým parapetem Plyn: přípojka v šachtě Elektřina: ano Vytápění: dálkové centrální Podlahy: lino, soc. zař. a balkon má dlažbu PENB : B úsporný (jeden z mála domů v Bruntále VÝHODNÁ INVESTICE vzhledem k nízkým nákladům. Pro více informací na tel. .
Prodej, byty/2+kk, 59 m2, Koterovská 945/62, Východní Předmě
Prodej byt 2KK po kompletní rekonstrukci, Koterovská, PlzeńNabízíme na prodej byt 2KK po kompletní rekonstrukci o celkové ploše 59 m2, Koterovská ulice, Plzeň - Slovany. Byt se nachází ve 2.patře bytového cihlového domu s výtahem, orientace bytu je do boční ulice Plzeňská. Dispozice 2KK - obytná místnost s kuchyňkým koutem průchozí do prostorné ložnice, koupelna s rohovou vanou, samostatné WC, prostorná předsíň. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Kompletně nové rozvody elektřiny, vody a topení. Topení řešeno nově osazeným elektrickým kotlem se zásobníkem. Kotel zajišťuje ohřev vody a současně vytápění bytu. Kompletní rekonstrukce omítek, podlah, laminátové plovoucí podlahy v obytných místnostech, keramická dlažba v předsíni, koupelně a WC. Nová vestavná kuchyňská linka s vestanými spotřebiči ( indukční varná deska, elektrická trouba, myčka ). V celém domě je rozvod internetu, do bytu je zaveden ineternet i připojení k internetové televizi. K bytu náleží prostorná zděná sklepní kóje v 1.PP. Majitelé bytu mohou využívat společné prostory kolárny, sušárny, které jsou také zrekonstruované. Rezidenti dále mohou využívat vnitroblokového dvorku. Dům je celkové dobře zabezpečen, vstup do domu na odzvonění hlavních vchodových dveří, přízemí domu má instalovaný kamerový systém, sklepní prostory jsou zajištěny uzamykatelnou centrální mříží. V domě je nový prostorný výtah. Výborná lokalita Plzně - Slovany, veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, obchod Albert naproti domu, tramvajová zastávka č. 2 u domu, obchodní centrum Galerie 10 minut chůze. V docházkové vzdálenosti mateřská školka a ZŠ, plavecký bazén atd. Byt je svou výbornou lokalitou vhodný jako investiční na pronájem, je možný financovat hypotečním úvěrem. Byt po provedené rekonstrukci nebyl užíván. Cena: 3 690 000 Kč včetně provize RK Převod do OV: Ano Možnost hypotéky: Ano Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Okolní zástavba: obchodní a obytná Poloha objektu: v bloku Podlaží: 2 Užitná plocha: 59 Voda: dálkový vodovod Topení: lokální elektrické Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: dlážděná Zařízený: ne Bezbarierový: Ne Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ano Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Výtah: Ano Datum nastěhování: 01.02.2023 Rok rekonstrukce: 2022 Elektřina: 230V Sítě: internet Doprava: MHD
Byt 1+1 Hodonínská, po rekonstrukci,  32 m2 + balkon 5m2
Ev.č. 05431131 Nabízíme k prodeji tento skvělý byt, vhodný jako startovací bydlení či na investici! Jedná se o moderní bytovou jednotku s dispozicí 1+1 o celkové ploše 32 m2 + balkon 5 m2 + sklep 2 m2. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a nachází se na ulici Hodonínská v brněnské čtvrti Komárov ve 4. patře panelového domu s výtahem. V roce 2020 byl k bytu přistavěn nový balkon, který poskytuje perfektní prostor pro relaxaci a zároveň umožňuje nádherný výhled na okolní krajinu. V roce 2016 prošel byt rekonstrukcí jádra, takže stoupačky jsou nové v plastu a elektrické rozvody jsou v mědi. Okna jsou v plastových rámech, které poskytují dobrou izolaci a minimalizují hluk z okolí. Podlahy jsou kombinací PVC a dlažby, což poskytuje pěkný a moderní vzhled. Kromě toho k bytu patří i sklep, který nabízí dostatek prostoru pro úschovu sportovního vybavení a dalších věcí. Měsíční náklady činí 3.472,- Kč pro 1. osobu + elektřina a plyn cca 1.400,- Kč. Byt se nachází v atraktivní lokalitě Komárov, která je obklopena lesy, parky a cyklostezkami. To umožňuje aktivní volnočasové aktivity jako jsou běhání, cyklistika a procházky. Komárov také nabízí dobré spojení s centrem města díky dostupnosti MHD a v okolí najdete mnoho obchodů, restaurací, kaváren a dalších služeb. Byt je aktuálně pronajat, takže je možné pokračovat v pronájmu s prověřenými nájemníky, nebo byt koupit pro vlastní bydlení. Takže pokud hledáte moderní bydlení v klidné lokalitě po kompletní rekonstrukci, tento byt je právě pro vás! Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku co nejdříve. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně provize RK.
Prodej bytu 3+1, 68 m2, Praha 4-Spořilov, Střímelická 2499
Nabízíme k prodeji byt 3+1 v jedinečné lokalitě Spořilova s krásným panoramatickým výhledem ze všech oken. Byt má balkon, sklepní kóji a je situován v posledním, 6 NP cihlového domu. Tím je přidáno ještě více soukromí v klidném a tichém domě. Byla provedena částečná rekonstrukce kuchyně, koupelny s WC a vyměněna všechna okna za plastová. Podlahovou krytinu tvoří parkety v pokojích, plovoucí laminátová podlaha v kuchyni, na chodbě a dlažba v koupelně s WC. Teplá voda a topení jsou ústřední, dálkové. Celkové provozní měsíční náklady jsou nyní 4.745 Kč + elektřina a plyn. Lokalita má vynikající občanskou vybavenost, je zde základní škola, školky, poliklinika, obchody. Stanice autobusu a tramvaje jsou před domem. Metro C je dostupné do pár minut MHD. Parkování je přímo u domu na dvou parkovištích. Jen pár kroků je to do rozsáhlého třešňového sadu a k Hamerskému rybníku s řadou sportovišť. Byt je nyní zařízen k okamžitému užívání starším nábytkem, může ale být předán úplně vyklizený. Byt je možné úplně přizpůsobit představě nového majitele, některé případné možnosti stavebních úprav jsou naznačeny v připojené obrazové galerii. Popis bytu: - 3+1 - plocha 67.9 m2 (sklep 1.8m, balkon 1.6m) - 6.NP Dispozice bytu: - 3x pokoj - samostatná kuchyň (okno, balkon) - vstupní chodba - koupelna + WC - sklep, balkon Popis bytového domu Dům je po úplné rekonstrukci fasády a střechy. Ta je tepelně izolována a zajišťuje proto klimatickou pohodu v zimě i v létě. Hromadně byly vyměněny rozvody vody, rekonstruovány balkóny, dům má nový výtah, nové vstupní dveře, vyměněna jsou okna společných prostor. V roce 2024 bude provedena plná rekonstrukce společných prostor, která je zcela kryta zůstatkem fondu oprav. Dům je kolaudován v roce 1963 a je cihlový. Energetická náročnost: C (úsporná) dle 78/2013 Sb.
Prodej bytu 2+kk 42m2 + balkon 6m2 + sklep 1,5m2, Vejvanovsk
Prodám byt po rekonstrukci o dispozici 2+kk 42m2 + balkon 6m2 + sklep +1,5m2 v OV, v ulici Vejvanovského, Praha 4 Chodov. Byt se nachází ve 6.patře panelového domu s výtahem. Dveřmi vstoupíte do prostorné předsíně, kde je i prostor na vestavnou skříň. Po levé ruce se nachází WC a dále i samostatná koupelna se sprchovým koutem se zástěnou a vysoce kvalitní vaničkou, umyvadlem, dotykovým zrcadlem a prostorem vyhrazeným pro pračku. Procházíte-li předsíní, oproti Vám se nachází samostatná ložnice. Průchodem dále je pak vstup do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem (kuchyňská linka IKEA s elektrickou varnou deskou, vestavná skříň s přípravou na elektrickou vestavnou troubu, mikrovlnku, myčku). Světla v bytě jsou designová v nadstandardním provedení. Podlahy v pokojích a předsíni jsou dřevěné plovoucí, v koupelně a na WC je položena dlažba. K bytu náleží i velice prostorný balkon 6m2, se vstupem z chodby domu ve stejném patře a je určen k výhradnímu užívání majitele pouze tohoto bytu. Dále k bytu náleží i sklepní plechová koje 1,5m2. Parkování je bez problémů před domem. V bytě se používá pouze elektřina, která je nově předělána na 3fázovou, aby mohly být všechny spotřebiče zapnuty najednou. Okna jsou situována do klidné ulice s orientací na Z. Momentálně je byt pronajat na dobu určitou a to vždy na 3 měsíce. Možno převzít s nájemci nebo bez nájemců. Nájem platí nájemce 17.00 Kč + 2.900 Kč služby + elektřina/měsíc. Veškerá občanská vybavenost je v místě. Autobusová zastávka Hněvkovského je pěší chůzí cca 3 min. Odtud je to pouze jednu stanici buď na metro "C" Opatov nebo metro "C" Chodov. V dosahu dálnice D1 a městský okruh. Prohlídky jsou možné vždy po dohodě. Energetická náročnost budovy je C. Tento byt lze financovat hypotékou, kterou Vám rádi zdarma pomůžeme zařídit za těch nejlepších tržních podmínek. Lokalita: Praha - Chodov, Vejvanovského Poznámka k ceně: včetně provize, právních služeb a servisu Číslo nabídky: LK143067 Počet pokojů: 2 Užitná plocha: 42 Vlastnictví: Osobní Budova: Panelová Okolí: Sídliště Stav: Velmi dobrý Výtah: ANO Bezbarierový: ANO Sklep: ANO - 2m Balkon: ANO - 6m Podlaží: 7 Podlaží celkem: 9 Elektrika: 230/400V Voda: Vodovod Kanalizace: Ano Vytápění: Ústřední topení - Dálkové Energetická třída: C - Vyhovující