inzerce, prodej, prodám, bazar

Štíři - aktuální nabídka 20.1

Kategorie: Terarijní zvířata

Dobrý den, mám na prodej tyto druhy štírů:
Lychas Tricarinatus - 1.svlek - 100kč/ks
Tityus Stigmurus - 1.svlek - 100kč/ks
Tityus Serrulatus - 1. svlek - 100kč/ks
Tityus Smithi gold/klasik - 1. svlek - 100kč/ks
Hottentotta Hottentotta - 1. svlek - 100kč/ks
Centruroides Nigrimanus - 1. svlek - 150kč/ks
Centruroides Gracilis - 1. svlek - 200kč/ks
Leiurus Quinquestriatus - 2. svlek - 100kč/ks
Heterometrus Petersi - Sub/Adult samci i samice - 350kč/ks
Množstevní slevy po domluvě :)

S chovem rád poradím, můžu nabídnout potřebné věci k chovu.

Lze poslat přes: poštu (služba EMS) - 180kč
Zásilkovnu - 80kč, Slovensko 90kč
Teď přes zimu posílám v zatepleném balíku s heatpackem.
Lze také osobní vyzvednutí : České Budějovice, Praha, Pacov(okres pelhřimov).

Možnost výměny za jiné štíry :)
Pro více info mě kontaktujte přes email, nebo na tel. číslo viz. níže :)
Štíři - aktuální nabídka 20.1
Podobné inzeráty
Sklípkani
REZERVOVÁNO DO 26.3.2023!!! P. murinus BCF 1.200kč P. murinus TCF samec 400kč P. murinus RCF. 900kč P. metallica. 3.500kč P. rufilata. 2.500kč P. subfusta low 1.700kč P. smithi. 1.500kč P. regalis. 1.300kč P. auratus 900kč P. cubensis samec 400kč P. sazimai asi samec 400kč C.sp.hati hati. 900kč M. balfouri. 1.300kč M. balfouri skupina 9kusů cca 2cm. 2.000kč H. maculata. 1.200kč H. pulchripes 1.500kč H. dictator. 900kč Ch.sp.kaeng krachan 800kč Ch.sp.fimbriatus 800kč Ch.sp.vietnam blue. 800kč P. irminia. 1.200kč P. cambridge. 900kč P. pulcher. 900kč Štíři H.petersi 2x adult + tera. 1.500kč Pokud není uvedeno jinak jedná se o mladé subAD/AD samice, ceny včetně terárka nebo boxu (18 terárií a 6 boxů). Prodej minimálně jak je rozděleno v odstavcích, NEPRODÁVÁM PO 1KUSE A NEPOSÍLÁM!!! Preferuji prodej celku - v tom případě je CENA ZA VŠE 22.000kč!!! Více info na tel. nebo sms, na email nechodím.
Osvětlení Exo Terra day & night led - NOVÉ
Osvětlení je úplně nové. Osobní předání ve Zlíně, nebo zaslání po platbě předem za poštovné není problém. Pohodlné a energeticky úsporné terarijní osvětlení pro denní a noční svícení Ideální pro plazy a obojživelníky, kteří nepotřebují UVB-záření Napomáhá k přirozenému poklesu nočních teplot Dlouhá životnost Obsahuje samolepicí podporu základny Exo Terra Day & Night LED je ideální pro plazy, obojživelníky a bezobratlé živočichy, kteří nevyžadují UVB-záření (např. hadi, noční gekoni, žáby, čolci, mloci, pavouci, štíři, atd). Jasné bílé LED diody vytvořit denní světlo, zatímco modré LED diody imitují měsíční svit, který vám umožní sledovat vaše zvířata při noční aktivitě, aniž byste rušili jejich přirozené chování. Tlumené modré LED světlo umožňuje nočním zvířatům orientaci, napomáhá při hledání hmyzu, při páření apod. V naprosté tmě můžou být živočichové dezorientovaní. Pro zapnutí příslušného režimu jednoduše klepněte na symbol den / noc. Tlačítko stiskněte pro přechod z jasného denního světla modré noční světlo. Exo Terra Day & Night LED nabízí nejpohodlnější a nejefektivnější způsob, jak osvětlit vaše terárium během dne i noci. Běžné žárovky produkují více než 80% použité energie ve formě tepla. Oproti tomu, Exo Terra Day & Night LED svítí vaše terárium s minimem zbytkového tepla a zajišťuje maximální světelný výkon. Téměř úplná absence vzniku tepla snižuje riziko přehřívání během letní sezóny a umožňuje přírodní pokles teploty během noci. U plazů, obojživelníků a bezobratlých s vyššími požadavky na teploty, by měly být součástí terária doplňkové zdroje tepla. Osvětlení LED Exo Terra Day & Night LED spotřebuje méně energie a má delší životnost ve srovnání s konvenční žárovky a zářivky.
Štíři Heterometrus Spinifer, hottentotta, c. Nigrimanus
Prodám štíry Heterometrus Spinifer 1-2 svlek a možnost subadult 3 kusy Hottentotta hottentotta 2-3 svlek Centruroides nigrimanus 3-4 svlek Heterometrus petersi 4-6 svlek Ceny 150-450
Krajta Královská - 0,1 Black Magic Phantom
geny : black pastel + mojave + phantom Dovoz po celé ČR rodiče import Osobní předání Brno Mláďata jsou k prodeji od doby, kdy se 5x samo nají. Rezervované hady je možno si vyzvednout po domluvě na teraristických akcích nebo V Brně .Poslání je možné po dohodě - zvířecí dopravou. Při rezervaci delší než 2 dny (max. do doby uplynutí 1 měsíce od rezervace) budu vyžadovat nevratnou zálohu ve výši 50% ceny mláděte. Toto opatření je výhoda pro všechny zájemce, protože nabídka bude opravdu aktuální. Nabízím pouze jen moje odchovy. Jsem chovatelka a né překupník! Většina chovných hadů pochází z Německa,Holandska Při odběru více kusů a nebo chovné skupiny individuální slevy dle vzájemné dohody. Chovatelská etika a servis samozřejmostí. Chováme na kvalitu a né kvantitu.
Krajta Královská - Moj Moj Black Pastel
Prodám Krajtu královskou 0,1 Blue Eyed Lucy (Moj Moj) Black Pastel geny : super mojave + black pastel Dovoz po celé ČR rodiče import Osobní předání Brno Mláďata jsou k prodeji od doby, kdy se 5x samo nají. Rezervované hady je možno si vyzvednout po domluvě na teraristických akcích nebo V Brně .Poslání je možné po dohodě - zvířecí dopravou. Při rezervaci delší než 2 dny (max. do doby uplynutí 1 měsíce od rezervace) budu vyžadovat nevratnou zálohu ve výši 50% ceny mláděte. Toto opatření je výhoda pro všechny zájemce, protože nabídka bude opravdu aktuální. Nabízím pouze jen moje odchovy. Jsem chovatelka a né překupník! Většina chovných hadů pochází z Německa,Holandska Při odběru více kusů a nebo chovné skupiny individuální slevy dle vzájemné dohody. Chovatelská etika a servis samozřejmostí. Chováme na kvalitu a né kvantitu.
Krajta Královská - dovoz po celé ČR
Luxusní sameček Krajta královská - Highway Pinstripe Dovoz po celé ČR rodiče import Osobní předání Brno,Plzeň Mláďata jsou k prodeji od doby, kdy se 5x samo nají. Rezervované hady je možno si vyzvednout po domluvě na teraristických akcích nebo V Brně .Poslání je možné po dohodě - zvířecí dopravou. Při rezervaci delší než 2 dny (max. do doby uplynutí 1 měsíce od rezervace) budu vyžadovat nevratnou zálohu ve výši 50% ceny mláděte. Toto opatření je výhoda pro všechny zájemce, protože nabídka bude opravdu aktuální. Nabízím pouze jen moje odchovy. Jsem chovatelka a né překupník! Většina chovných hadů pochází z Německa,Holandska Při odběru více kusů a nebo chovné skupiny individuální slevy dle vzájemné dohody. Chovatelská etika a servis samozřejmostí. Chováme na kvalitu a né kvantitu.