inzerce, prodej, prodám, bazar

Stodo 12 pálená taška

Kategorie: Stavební materiál

Dobrý den, nabízím nepoužité kusy pálených tašek a příslušenství. Tondach Stodo 12 engoba měděná.

Taška střešní - 45Kč/ks - 40ks
Hřebenáč drážkový - 260Kč/ks - 9ks
Taška okrajová levá - 300Kč/ks - 63ks
Taška okrajová pravá - 300Kč/ks - 63ks
Taška větrací - 190Kč/ks - 25ks
Ukončení hřebene spodní 21 cm - 320Kč/ks - 2ks
Ukončení hřebene vrchní 21 cm - 340Kč/ks - 1ks

Pouze sms
Stodo 12 pálená taška
Podobné inzeráty
STODO 12 TONDACH ZA NEJLEPŠÍ CENU V ČR
Nabízím k prodeji všechny povrchové varianty tašky Stodo 12 od výrobce Tondach za nejlepší cenu na českém trhu. Možnost vypracovaní nabídek. Například Stodo 12 Amadeus černá bez DPH s DPH Taška základní 47 Kč 56,87 Stodo 12 Engoba Černá bez DPH s DPH Taška základní 37 Kč 45,51 Při odběru většího množství dohoda možná. možnost nacenit i jiné druhy střešních krytin Tondach
Střešní pálená taška TONDACH Stodo 12 glazura amadeus Natur
Střešní pálená taška TONDACH Stodo 12 glazura amadeus Natur Nabízím : 430 ks základní taška 12 hřebenacu 6 levych krajovek 6 pravych krajovek Vse nové , nepoužité , Jedná se o zbytek ze stavby . Dopravu mohu zprostředkovat . Cena dohodou . Mnichovo Hradiste.
Stavební materiál ze starého domu
Dobrý den, nabízím ZDARMA veškerý materiál (staré pálené cihly, střešní krytina, betonové stropní panely, dřevěné krovy a trámy, …) ZA ROZEBRÁNÍ A ODVOZ starého domu s dílnou a 2-patrovým skladištěm. Konkretizace jednotlivých staveb: 1) Řadový přízemní RD se sedlovou střechou - zastavěná plocha: cca. 130 m2 - 3+1 + příslušenství + veranda + kvelbený sklep - v obytných pokojích parkety - zdivo: smíšené - stropy: dřevěné s kotovicemi - krovy: kovové svařované ze 70. let - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková Kohn&Syn, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice 2) Dílna ve dvoře - přízemní se sedlovou střechou - navazuje na RD - zastavěná plocha: cca. 85 m2 - zdivo: převážně kotovice - stropy: traverzy a betonové panely – z rekonstrukce v cca. 60. letech - okna: 2 velkoplošná dřevěná okna vhodná k renovaci - krovy: dřevěné - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice 3) Přístřešek ve dvoře - v podstatě jenom střecha na 4 pilířích - zastavěná plocha: cca. 20 m2 - zdivo: pálené cihly - krovy: dřevěné - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice 4) Skladiště – 2-podlažní – přízemí+patro+půda se sedlovou střechou - přístupné z ulice z druhé strany pozemku - zastavěná plocha: cca. 100 m2 - zdivo: pálené cihly, místy doplněné kotovicí - stropy: v obou patrech dřevěné trámy a dřevěné stropy (desky) - krovy: dřevěné - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice - pozn.: uvnitř skladiště je vestavěná garáž z porothermu Kromě výše uvedeného je dvůr nově vydlážděný použitou betonovou dlažbou 40x40 cm z 80. let (asi 25 m2) a konstrukce verandy a přístřešků na dvoře u dílny jsou kovové. Termín demolice by měl být cca. březen-duben 2022. Prohlídka domu možná. V případě dotazů mě kontaktujte.
Taška TONDACH Stodo 12 posuvná větrací pro připojení hřebene
Taška TONDACH Stodo 12 posuvná větrací pro připojení hřebene 80 ks NOVÝCH ZABALENÝCH TAŠEK - BARVA CIHLOVÁ - MATERIÁL REŽNÁ 50% sleva běžná cena 103,95 Kč viz. odkaz: Hmotnost: 3,5 Kg / KS Taška posuvná větrací pro připojení hřebene svým posunem o cca 20 cm umožňuje vyrovnat rozdíl v délce krokví a přitom zachovává větrací funkci ve hřebeni. Tašky se kladou v celé první řadě pod hřebenem, větrací průřez jedné tašky je 20 cm2. Zvýšená část v lícové ploše hlavy tašky vytváří ochranu proti vodě. Při pokládce hřebenáčů na sucho pak není nutné použít větrací pásy hřebene a větrací tašky podél hřebene.
Taška střešní Tondach Stodo/Contiton 12 glazura kaštanově hn
Dobrý den, prodám 5let staré tašky s glazurou 760ks (63m2). Stav tašek je jako nový, některé tašky mají z čela trochu mechu, který odpadává sám při manumupaci s taškou nebo lze ostranit prstem takže nic dramatického. Tašky jsem sundával sám velmi opatrně, tudíž nikde žádné odřeniny nebo odštípnuté hrany. Důvod prodeje -> na střeše budu mít vikýř, na který tašky nelze použít. Tašky prodávám za 43kč/ks. Dále nabízím k prodeji 14 krajových tašek 7xL/7xP za cenu 200kč/ks. Celkově tedy cena 35 500kč za komplet. Nové rozhodně přes 53 000kč. V případě slušného, rychlého jednání pomůžu s nakládkou (je toho 5 palet). To platí do 6.3. Poté jsem pracovně mimo ČR a je nutná nakládka svépomocí.
Střešní taška  pálená, tondach stodo engoba měděná
Střešní taška tondach stodo engoba měděná. Nové tašky, na prodej 100 ks. Cena za kus ( původní cena přes 50 kc) Chrast u Chrudimi