inzerce, prodej, prodám, bazar

Stojan Truwer TQ 1X na klávesové nástroje

Kategorie: Klávesové nástroje

Prodám stojan Truwer TQ 1X na klávesové nástroje.
Stojan je skládací, lehký, pevný, nastavitelný do 7 poloh s výškami od 32 cm do 96 cm.
Stojan je v perfektním stavu, plně funkční, bez oděrek.
Kupován v lednu 2021 za 950 Kč, už není v nabídce obchodů, prodávám za 500 Kč.
Stojan Truwer TQ 1X na klávesové nástroje
Podobné inzeráty
Nové Digitální piano Eastar EP-150 88-klávesové+židle
Eastar-EP-150-Digital-Piano-88-Key-Fully-Weighted Styl: 88-klávesové plně vyvážené digitální piano Počet klíčů: 88 klíčů Polyfonie: 128 Tóny: 20
Klavesove oblozeni
Klavesove oblozeni 51,k dispozici 5 sad, cena uvedena za 1 sadu
KLAVESOVE NASTROJE
NABIZIM ELETRICKE VARHANI JAMAHY PLNE VCHODU PEKNI ZVUK SLRVA JE MOZNA
Roli Seaboard Rise 25
Nabízím na prodej originální Roli Seaboard Rise 25. Seaboard jsem použil minimálně - víc mne baví klasické "synťáky." Prodávám tedy z důvodu nevyužití. Připojení přes USB k PC/Mac. Stav: použité, jako nové. Plně funkční. K Seaboardu mám originální krabici a příslušenství. Možnost osobního převzetí ve Zlíně, Vyškově na Moravě. Případně doprava Zásilkovnou/Balíkovnou s dobírkou + platba dopravy předem. Pro více info pište na mail: martin.liska212@ Oficiální popis: Speciální keyboard a controller s unikátní pěnovou klaviaturou. Keyboard je vybaven 25 klávesami a unikátní pěnovou klaviaturou, která umožňuje pracovat s tónem tak, jako při žádném jiném klávesové nástroje. Klávesy modelu Seaboard grand vytvářejí organický tón citlivý nejen na dotyk a tlak ale také na vibrato. Tón je tak možné ohýbat a modulovat přímo na klaviatuře jen s pomocí vašich prstů. Hra na klávesy je přirozená a jednoduchá.
Harmonika akordeon Roland FR-7
Prodam akordeon znacky Roland FR-7. Akordeon byl hran prevazne doma a vzdy bylo s Rolandem slusne zachazeno, tudiz je ve vybornem stavu. Popis. FR-7/-5 jsou první nástroje svého typu, které úspěšně integrují výkonnou technologii modelování fyzického chování (PBM) do tradičního designu akordeonu, kombinující známé zvuky a nuance tradičního akordeonu s všestranností moderního digitálního hudebního nástroje. . Okamžitě si můžete vybrat a přepínat mezi širokou škálou zvuků a/nebo typů akordeonů nebo si přizpůsobit své vlastní jedinečné zabarvení. Vzhledem k tomu, že generování zvuku nezávisí na pohyblivých částech, je V-Akordeon vždy naladěný a obě klaviatury lze transponovat pro hraní v širokém rozsahu oktáv. Pro zvukový výstup lze V-Accordions zapojit přímo do zvukového systému, nahrávacího zařízení nebo zapojit sluchátka pro tiché cvičení. Tyto úžasné nové nástroje musí být zmáčknuty, aby bylo možné uvěřit.
Prodám pianino Scholze
Prodám pianino zn. Scholze mod. 116 vyrobené firmou Petrof. Je osazené kvalitní mechanikou české výroby a kladívky Petrof. Velmi dobrý a oblíbený model nástroje této značky vyrobený v roce 2001. Technický stav je zcela srovnatelný s novým nástrojem. Cena nového nástroje se v současné době pohybuje okolo 200 000.-Kč. Velmi vhodný pro výuku v ZUŠ. Minimálně hraný nástroj vykoupený z domácího prostředí. Možnost nezávazného vyzkoušení a porovnání s ostatními nástroji na prodejně firmy PPH Collegium. Záruka 2 roky. V ceně nástroje je jedno poprodejní ladění u zákazníka, lze čerpat do 6 měsíců od prodeje.