inzerce, prodej, prodám, bazar

Stojánek na malý stromeček

Kategorie: Doplňky

Dobry den. Prodám stojánek na malý vánoční stromeček. Průměr vnitřku na stromeček je 3,5 cm. Vhodné na menší stromeček. Stojánek se dá rozložit viz foto. Cena 300kč plus poštovné nebo vlastní odběr Kožlany u Kralovic okres Plzeň sever.
Stojánek na malý stromeček
Podobné inzeráty
Svítící stromeček
Stromeček je vyroben z dřívek a světelného řetězu, který je napájen dvěma bateriemi AA (jsou součástí dekorace). Možnost výběru barvy osvětlení - žluté nebo barevné. Stromeček je v přírodní barvě. Na přání je možné stromeček natřít libovolnou barvou. Velikost stromečku: výška 28,5 cm, šířka 19 cm.
Stojánek na stromeček
Prodám starší kovový stojánek na stromeček, cena 130 Kč. Pro více informací pište prosím na e-mail Osobní odběr obec Petrohrad, v případě zájmu mohu zdarma dovézt do Podbořan, Rakovníka, případně zasílám poštou nebo zásilkovnou. K prodeji více vánočních ozdob a dekorací.
Stojánek na vánoční stromeček
Stojánek na vánoční stromeček. Plastový. Používaný, ale v pořádku. Je stabilní. Je možné do něj nalévat vodu. Průměr 8 cm. Předání v Českých Budějovicích nebo poslání do Zásilkovny za 79 Kč nebo poštou.
COSTWAY 225 cm umělý vánoční stromeček růžový
Na prodej COSTWAY 225 cm umělý vánoční stromeček růžový, je nepoužitý, jen rozbalený s horším stavem obalové krabice. Už vás nebaví zdobit váš domov obecným zeleným vánočním stromkem a hledáte jedinečnou náhradu pro letošní rok? Tento růžový vánoční stromeček vás nezklame. Je ideální pro domácnost, obchod, kostel, kavárnu a další. Zaujme svým růžovým smrkovým provedením a plným tvarem. Důležitou roli hraje i bezpečnost, a proto je místo recyklovaného materiálu použit 100% nový, vysoce kvalitní materiál PVC. Je bez zápachu, nehořlavý a nabízí vám ideální zážitek z používání v období Vánoc. Nemusíte se starat o to, jak jej sestavit samostatně, protože se skládá z výklopných částí, které umožňují velmi snadnou montáž. Po celou sezónu stojí vzpřímeně díky přiloženému robustnímu kovovému stojanu. Přineste si tento vánoční stromek domů a vytvořte si jedinečnou vánoční atmosféru. Technické specifikace: Barva: růžová Materiál: PVC + kov Délka: 225 cm Breite: 130 cm Čistá hmotnost: 9,53 kg Počet poboček: 1258
Vánoční ozdoby a dekorace - zlaté
Nabízím k prodeji ozdoby na vanocni stromecek, sklenene, original ceska vyroba, prestoze pouzivane tak stale krasne, ruzne velikosti koulicek. Dale trpytiva zlata hvezda na spicku stromu, plast. Dale podstavec pod svicen a venec, jiz ozdobene do zlateho dekoru. Dale zlaty talir pod adventni venec a stojici dekorace (velky stromecek cca 20 cm a andelicek a stromecek cca 7 cm). Prodam pouze komplet
Stojánek na mobil Harry Potter
Stojánek na mobil Harry Potter cena 260KČ+ poštovné. Stojánek jde vyrobit i v jiných barvách.