inzerce, prodej, prodám, bazar

Stolní telefon ETA 853/10T

Kategorie: Stolní telefony

Stolní tlačítkový telefon je plně funkční. Momentálně nevyužívaný. Cena je konečná včetně dopravy přes Zásilkovnu.
Stolní telefon ETA 853/10T
Podobné inzeráty
Integrov. telefon se záznamníkem + telefon Tesla.
Prodám integrovaný telefon se záznamníkem zn. PANASONIC model.č. KX-T2470B se spoustou funkcí (zašlu v příloze do emailu zájemce). Cena 500Kč. Dále prodám obyčejný stolní telefon TESLA ETA 853/10T za cenu 100Kč (foto v příloze)za cenu 100Kč (foto v příloze). Zašlu i poštou v originálním balení a s Uživatelskou příručkou. Tel.: 140657. Na SMS nebudu odpovídat.
Stolni telefon na SIM kartu JABLOCOM Essence GDP-06
Prodám stolní telefon na SIM kartu JABLOCOM Essence GDP-06 s příslušenstvím. Popis produktu Analogový telefon: Jablocom Essence GDP-06e Velmi spolehlivý stolní mobilní telefon, který poskytuje snadné ovládání, jedenáct kláves rychlé volby, tlačítka pro přepojení hovoru, hlasitý odposlech nebo tichý režim. Lze s ním také rychle provést synchronizaci kontaktů a vzdálenou správu. Přístroj je již třetí generací úspěšné a osvědčené rodiny telefonů Essence. Obsahuje slot pro SIM kartu. Podporuje níže uvedené mobilní sítě: GSM B2/B3/B5/B8 (850/900/1800/1900 MHz), DC-HSPA+ B1/B2/B5/B8, LTE (FDD) B1/B2/B3/B5/B7/B8/B20 (Cat.4) Klíčové vlastnosti Stolní mobilní telefon Paměť událostí: 2500 kontaktů, 100 záznamů o hovorech, 100 SMS Grafický monochromatický LCD displej s podsvícením (128×40 px) Vestavěný reproduktor a mikrofon Podporované mobilní sítě: GSM B2/B3/B5/B8 (850/900/1800/1900 MHz), DC-HSPA+ B1/B2/B5/B8, LTE (FDD) B1/B2/B3/B5/B7/B8/B20 (Cat.4) Snadné ovládání Volitelná cloudová služba Možnost vzdálené správy
Grandstream GXV3275 VoIP telefon
VoIP telefon Grandstream GXV3275 Osobní odběr Slaný/ Praha. popis z internetu: Dotykový video IP telefon pro Android kombinuje 6 linek a 6 SIP účtů pro multi platformní videokonference a také propojuje telefon s tabletem s operačním systémem Android. Telefon tak nabízí řešení all-in-one komunikace ve velkých i malých podnicích. Díky platformě Android máte přístup ke všem aplikacím z Google Play Store včetně populárních obchodních aplikací. Funkce a výbava IP telefon je vybaven dotykovým barevných displejem o velikosti 7“ a kromě hlasových hovorů umožňuje uživatelům zůstat v kontaktu se spolupracovníky a klienty prostřednictvím různých obrazových volání (IPVideoTalk, jakékoli aplikace Android, jako je například Skype, Google Hangouts a další). Díky přístupu k Google Play získáváte všechny aplikace. Komunikace a propojení Telefon disponuje také připojením Bluetooth, můžete například připojit sluchátka, nebo mobilní zařízení. S gigabitovými porty LAN pak můžete přenášet data rychlostí blesku a také využít bezdrátového připojení Wi-Fi. Telefon je možné také propojit s otevíráním dveří a IP kamerami, můžete tak vidět, kdo přichází do vaší formy. Díky připojení můžete ovládat vše, dokonce i spuštění alarmu. Klíčové vlastnosti Telefon VoIP nabízí možnost telefonování, video hovorů, ovládaní IP kamer a dveří a je vybaven platformou Android. Můžete si tak užít všech výhod Google Play. Na velkém barevném dotykovém LCD displeji vidíte a ovládáte vše. Díky kameře CMOS 1 Mpx lze provádět video hovory. S Bluetooth a Wi-Fi pak připojíte další zařízení.
Stolní telefon Sanyo
Stolní telefony - funkční - viz fotky - černý Bezdrátový stolní telefon CLT 982E od Sanyo s návodem - PRODANO červený Melody od 2N TELEKOMUNIKACE s návodem - PRODANO černý bez antény Český Telecom Teslo Stropkov 2832 Reakce prosím na email. Děkuji
Prodám stolní telefony
Prodám stolní telefon se záznamníkem, stolní bezdrátový telefon viz foto, odběr Brno
LEVNĚ Gigaset A 415,stolní telefon.
Prodám LEVNĚ Gigaset A 415,stolní telefon. Funkce:hlasitý telefon,podsvícený kontrastní displej(1.8“),telefonní seznam až na 100 záznamů, programovatelné klávesy rychlé volby (klávesy 2-9),české menu,seznam posledních 25 zmeškaných hovorů s číslem / jménem a časem, budík…atd. V obchodech stojí 650-1200.-, prodám za 400.- a k tomu 8 metrů telefonní šňůry v ceně. Praha.