inzerce, prodej, prodám, bazar

Stolni telefon na SIM kartu JABLOCOM Essence GDP-06

Kategorie: Stolní telefony

Prodám stolní telefon na SIM kartu JABLOCOM Essence GDP-06 s příslušenstvím.
Popis produktu
Analogový telefon: Jablocom Essence GDP-06e
Velmi spolehlivý stolní mobilní telefon, který poskytuje snadné ovládání, jedenáct kláves rychlé volby, tlačítka pro přepojení hovoru, hlasitý odposlech nebo tichý režim. Lze s ním také rychle provést synchronizaci kontaktů a vzdálenou správu.

Přístroj je již třetí generací úspěšné a osvědčené rodiny telefonů Essence. Obsahuje slot pro SIM kartu. Podporuje níže uvedené mobilní sítě:

GSM B2/B3/B5/B8 (850/900/1800/1900 MHz), DC-HSPA+ B1/B2/B5/B8, LTE (FDD) B1/B2/B3/B5/B7/B8/B20 (Cat.4)

Klíčové vlastnosti
Stolní mobilní telefon
Paměť událostí: 2500 kontaktů, 100 záznamů o hovorech, 100 SMS
Grafický monochromatický LCD displej s podsvícením (128×40 px)
Vestavěný reproduktor a mikrofon
Podporované mobilní sítě: GSM B2/B3/B5/B8 (850/900/1800/1900 MHz), DC-HSPA+ B1/B2/B5/B8, LTE (FDD) B1/B2/B3/B5/B7/B8/B20 (Cat.4)
Snadné ovládání
Volitelná cloudová služba
Možnost vzdálené správy
Stolni telefon na SIM kartu JABLOCOM Essence GDP-06
Podobné inzeráty
Jablocom (Jablotron) Essence
Nabízím stolní GSM telefon Jablocom Essence GDP-06i na SIM kartu. Hovory přes sluchátko, nebo hlasitý odposlech. V rámci rychlovolby je možno předvolit až 11 kontaktů. Telefon je vhodný pro seniory. Napájení baterií (ta již není v dobré formě), nebo ze sítě. K telefonu je návod v češtině. Ideální osobní odběr. V případě požadavku na odeslání upřednostňuji Zásilkovnu.
Jablocom essence
Zachovalý a funkční telefon GSM JABLOCOM JABLOTRON Essence s napájením ze sítě. Aku nevím v jakém je stavu, měl jsem trvale připojen v síti. Na full size SIM. Telefon je určen pro všechny operátory. České menu. Velké klávesy a hlasité telefonování jsou ideální pro seniory nebo pro lidi se sníženou mobilitou a se slabým zrakem. Doprava +120Kč
Mobilni stolní telefon
Prodám zánovní stolní telefon na sim kartu. Odběr osobně v Praze nebo Ronov nad Doubravou.
Grandstream GXV3275 VoIP telefon
VoIP telefon Grandstream GXV3275 Osobní odběr Slaný/ Praha. popis z internetu: Dotykový video IP telefon pro Android kombinuje 6 linek a 6 SIP účtů pro multi platformní videokonference a také propojuje telefon s tabletem s operačním systémem Android. Telefon tak nabízí řešení all-in-one komunikace ve velkých i malých podnicích. Díky platformě Android máte přístup ke všem aplikacím z Google Play Store včetně populárních obchodních aplikací. Funkce a výbava IP telefon je vybaven dotykovým barevných displejem o velikosti 7“ a kromě hlasových hovorů umožňuje uživatelům zůstat v kontaktu se spolupracovníky a klienty prostřednictvím různých obrazových volání (IPVideoTalk, jakékoli aplikace Android, jako je například Skype, Google Hangouts a další). Díky přístupu k Google Play získáváte všechny aplikace. Komunikace a propojení Telefon disponuje také připojením Bluetooth, můžete například připojit sluchátka, nebo mobilní zařízení. S gigabitovými porty LAN pak můžete přenášet data rychlostí blesku a také využít bezdrátového připojení Wi-Fi. Telefon je možné také propojit s otevíráním dveří a IP kamerami, můžete tak vidět, kdo přichází do vaší formy. Díky připojení můžete ovládat vše, dokonce i spuštění alarmu. Klíčové vlastnosti Telefon VoIP nabízí možnost telefonování, video hovorů, ovládaní IP kamer a dveří a je vybaven platformou Android. Můžete si tak užít všech výhod Google Play. Na velkém barevném dotykovém LCD displeji vidíte a ovládáte vše. Díky kameře CMOS 1 Mpx lze provádět video hovory. S Bluetooth a Wi-Fi pak připojíte další zařízení.
Stolní telefon Sanyo
Stolní telefony - funkční - viz fotky - černý Bezdrátový stolní telefon CLT 982E od Sanyo s návodem - PRODANO červený Melody od 2N TELEKOMUNIKACE s návodem - PRODANO černý bez antény Český Telecom Teslo Stropkov 2832 Reakce prosím na email. Děkuji
Prodám stolní telefony
Prodám stolní telefon se záznamníkem, stolní bezdrátový telefon viz foto, odběr Brno