inzerce, prodej, prodám, bazar

Strašilky australské

Kategorie: Terarijní zvířata

Dobrý den ,nabízím strašilky australské ,různá stáří a barvy l.Akce 2 + 1 zdarma.
Strašilky australské
Podobné inzeráty
Strašilky australské - POŠTOU
Garantuji že strašilky dorazí poštou v pořádku! Viz. níže.. Nově nabízím možnost zaslat na pobočku Balíkovny za 70 Kč! Nutno počítat s vyzvednutím v den doručení! Nabízím strašilky australské - nabízené jsou malé 0-1 svlek viz. druhé ilustrační foto. Na první fotografii je dospělá pro představu. Cena 35 Kč za kus, poštou minimálně 6 kusů!! Při osobním vyzvednutí nabízím i jednu právě dospělou za 100 Kč. Osobní vyzvednutí možné v Bystřici nad Pernštejnem. V dalších inzerátech nabízím další druhy strašilek. Finančně nenáročná zvířátka - nepotřebují svítit ani topit, potrava zdarma v lese nebo na zahradě :-) Nakupujte u ověřeného prodejce - mrkněte na mé hodnocení ;-) Platba je pouze předem na účet! Na dobírku neposílám! Garance vrácení peněz při zaslání poštou !!!! V případě, že některá ze strašilek během cesty uhyne, vrátím peníze za každou uhynulou strašilku, pokud uhynou všechny, vrátím peníze za všechny strašilky, kromě nákladů na poštovné a balné ( částka za poštovné a balné je tedy nevratná, nevracím též peníze za strašilky, které případně přidám navíc zdarma!! ) Pro vrácení peněz za uhynulé strašilky je nutné ihned v den doručení zaslat krátké video, kde bude jasně vidět, že strašilka uhynula jako důkaz! Chov je nenáročný, ideální i pro děti , aby se naučili zodpovědnosti, starat se o živého tvora. Je nutné zajistit pouze potravu v podobě listí ostružiní, které je dostupné i v zimě ( maliní, jahodník,buk, dub, břečťan ) Ideálně menší terárium. A jednou denně rosit vodou. Toť vše :-) Po dohodě je možné zaslat poštou - důkladně zabalím, mám odzkoušeno odeslání při teplotách přes den kolem 0 stupňů, v noci lehce pod nulou - strašilky všechny dorazily vždy v pořádku !!! Poštovné 130 Kč, jako balík do ruky, aby dorazil do druhého dne !!! V případě zaslání strašilek si účtuji navíc manipulační poplatek 45 kč za pracné balení, způsob balení záleží na počtu, velikosti, druhu a venkovních teplotách, vždy balím individuálně, tak aby to pro strašilky bylo co nejbezpečnější, balení jedné zásilky mi zabere cca hodinu :-) Proto alespoň ten manipulační poplatek 45 kč, děkuji za pochopení ! Pište prosím na e-mail orangutan@ Nevolat prosím - nezvedám!!! Neposílat SMS - na to nereaguji !! Děkuji za pochopení !!!
Strašilky Sungaya - POŠTOU
Garantuji že strašilky dorazí poštou v pořádku! Viz. níže.. Nově nabízím možnost zaslat na pobočku Balíkovny za 70 Kč! Nutno počítat s vyzvednutím v den doručení! Nabízím strašilky sungaya inexpectata - nabízené jsou malé vylihlé, viz. druhé foto. Na první fotografii jsou dospělé pro představu. Cena 35 Kč za kus. Poštou minimálně 6 kusů !!! Osobní vyzvednutí možné v Bystřici nad Pernštejnem. V dalších inzerátech nabízím další druhy strašilek. Finančně nenáročná zvířátka - nepotřebují svítit ani topit, potrava zdarma v lese nebo na zahradě :-) Nakupujte u ověřeného prodejce - mrkněte na mé hodnocení ;-) Platba je pouze předem na účet! Na dobírku neposílám! Garance vrácení peněz při zaslání poštou !!!! V případě, že některá ze strašilek během cesty uhyne, vrátím peníze za každou uhynulou strašilku, pokud uhynou všechny, vrátím peníze za všechny strašilky, kromě nákladů na poštovné a balné ( částka za poštovné a balné je tedy nevratná, nevracím též peníze za strašilky, které případně přidám navíc zdarma!! ) Pro vrácení peněz za uhynulé strašilky je nutné ihned v den doručení zaslat krátké video, kde bude jasně vidět, že strašilka uhynula jako důkaz! Chov je nenáročný, ideální i pro děti , aby se naučili zodpovědnosti, starat se o živého tvora. Je nutné zajistit pouze potravu v podobě listí ostružiní, které je dostupné i v zimě ( maliní, jahodník,buk, dub, břečťan ) Ideálně menší terárium. A jednou denně rosit vodou. Toť vše :-) Po dohodě je možné zaslat poštou - důkladně zabalím, mám odzkoušeno odeslání při teplotách přes den kolem 0 stupňů, v noci lehce pod nulou - strašilky všechny dorazily vždy v pořádku !!! Poštovné 130 Kč, jako balík do ruky, aby dorazil do druhého dne !!! V případě zaslání strašilek si účtuji navíc manipulační poplatek 45 kč za pracné balení, způsob balení záleží na počtu, velikosti, druhu a venkovních teplotách, vždy balím individuálně, tak aby to pro strašilky bylo co nejbezpečnější, balení jedné zásilky mi zabere cca hodinu :-) Proto alespoň ten manipulační poplatek 45 kč, děkuji za pochopení ! Pište prosím na e-mail orangutan@ Nevolat prosím - nezvedám!!! Neposílat SMS - na to nereaguji !! Děkuji za pochopení !!!
Prodám strašilky- pakobylka rohatá, strašilka ďábelská
Prodám strašilky (pakobylky rohaté, strašilky ďábelské). Nejsou náročné na chov, jsou vhodné i pro začátečníky a děti. Chovají se při teplotě 19-23° C v teráriu či velkých zavařovacích sklenicích bez nároku na další osvětlení ani žádné extra příslušenství k chovu. Pakobylky se živí listy maliníku a ostružiníku, případně listy růží či dubu. Strašilky se živí listy šeříku, zlatého deště a ptačího zobu. Nyní mám volných cca 30 - 40 kusů různých velikostí - a líhnou se další. Cena pro pakobylky v rozmezí 5 - 20 Kč dle velikosti a stáří, strašilky 20 Kč. K odběru jsou v Liberci, Jičíně či Hradec Králové.
Strašilky (Sungaya inexpectata)
Prodám- strašilky rodu Sungaya inexpectata. Starší - cca 10 cm i nově vylíhlé. Strašilky jsou jedny z nejméně náročných mazlíčků vůbec. Jejich chov zvládne naprosto každý a jsou ideálním prvním zvířátkem i pro děti. Sungaya inexpectata je druh středně velké strašilky se dvěma obrovskými výhodami oproti jiným druhům; když se cítí ohroženy, nevylučují žádnou zapáchající tekutinu. A nejsou vybíravé, takže spořádají doslova cokoli, co jim nabídnete
Strašilky australské
Prodám strašilky australské tak po 2 až 3 svleku. Osobní odběr ve firmě VINK PLASTY s.r.o. v Praze 9 - Horních Počernicích. Mám jich tady asi 30 - 40 ks. Tel.
PRODEJ - Strašilky Sungaya Inexpectata
-Jen osobní předání (neposílám). -V případě zájmu pište na EMAIL na telefon nemohu zpětně odpovědět. -Další inzeráty *Všechny inzeráty a hodnocení uživatele*. -POUZE vážní zájemci kteří jsou schopní komunikovat. -STRAŠILKY SUNGAYA INEXPECTATA •Mám vajíčka Sungaya Inexpectata •Mohu nabídnout i mladé •Samice chovány společně se samci (ale nezaručuji že jsou všechny oplodněny od samce takže se mohou vylíhnout jen samice nebo i samci) •Nenáročný druh vhodný pro začátečníky •Potrava: listy ostružiníku, maliníku, růže, buku, dubu, břečťanu, kaštanu, lípy. •Další informace o této strašilce v odkazu: