inzerce, prodej, prodám, bazar

Střešní nosič kol Hakr a příčník Atera - pro 2 kola

Kategorie: Součástky a díly

Střešní Nosič kol Hakr Speed Alu Black - zamykatelný, sada 2ks
Střešní nosič ATERA - příčník, typ. ATERA Signo 042222 - 122 cm

Vhodné pro auta s klasickými hagusy. Seznam vhodných vozů např. zde:

stav, zakoupeno před rokem, využito 1x. K prodeji za 4000 Kč (původní cena 6490 Kč).

Pouze osobní vyzvednutí (Praha - Podolí).
Střešní nosič kol Hakr a příčník Atera - pro 2 kola
Podobné inzeráty
Nový střešní nosič jízdních kol Benton_Hakr
Prodám nový střešní nosič jízdních kol Benton/Hakr, černý, univerzální pro různé typy a velikosti jízdních kol, pro základní střešní nosiče s max. profilem 50 x 45 mm. Vhodný pro všechny šířky plášťů, od silničních až po horská kola. Atest 8 SD 1305 / zcela nový, nepoužitý, plně funkční, včetně dokumentace (montážní návod, bezpečnostní informace). Cena při osobním odběru Kč 490,-.
Nosič kol 2-4 česká výroba, univerzální homologace
Naše nosiče na kola vycházejí z konceptu univerzálních nosičů, které vyrábíme od roku 2009, takže zkušenosti, které nám přinesla výroba a provoz těchto odolných a praktických pomocníků se promítnuly i do vývoje a výroby nosičů jízdních kol. Lze použít i pro elektrokola. Nosič je sklopný pro pohodlnější přístup do kufru, popř. pro nakládku těžších břemen ze země. Tento pákový upínák je navíc vybaven zámkem proti odcizení nosiče. Používáme odolnou celokovovou konstrukci, která svojí jednoduchostí zajišťuje relativně nízkou hmotnost a hlavně příznivou cenu pro zákazníka. Hlavní výhodou oproti jiným nosičům kol je i skutečnost, že náš nosič má homologaci i pro převoz "jiného" nákladu, než jen jízdních kol, má tedy vícero využití. Pro tento účel se používá přepravní plato, které lze jednoduše s nosičem sešroubit přímo přes žlábky na kola a následně jej můžete využít, jako univerzální nosič. Proti krádeži kol z nosiče doporučujeme přiobjednat uzamykatelné matice na rukové držáky kol, které najdete v příslušenství a nejsou součástí balení. Technická data: Délka: 900 mm Šířka: 1490 mm Hmotnost dle vybavení 15 - 20 kg Světla: 13 - PIN (Možnost zakoupení redukce na 7-PIN v kategorii "Příslušenství") Homologovaná zátěž na kouli: 80 kg včetně nosiče. Šířka žlábku na pneumatiku - 50 mm Max. rychlost 120 km/h Více info mailem, nebo telefon 7:00-15:00 pracovní dny.
Nosič na kola-střešní
Prodam nosič střešní nosič na 2kola-zn."Neuman"; žlábkový; nepoškozený; souprava:2 příčky; 2 žlábkové úchyty kol + uchycení na příčky; cena 1.399,-Kč
Topeak QR Beam Rack MTX nosic s rychloupinanim
Topeak QR Beam Rack MTX nosic s rychloupinanim. Porizovaci cena 2300kc. V cyklo obchodech prodavano zvlast, nosic (cca 1500kc) i postrani ram (cca 800kc). Ve velmi dobrem stavu. Vyuzetelne velice pro skladaci, horska a gravel kola. Technické označení: TA2096E. Typ použití: nosič na sedlovku. Upevňovací systém: objímka s rychloupínákem, lze zmenit na sroub bez rychloupinaku. Průměr sedlové trubky: 25.4-31.8 mm. Materiál: alu slitina. Nosnost: 9 kg. Moznost zaslani pres PPL na dobirku. Platba pouze v hotovosti pro Prevzeti pouze osobne.
střešní lišta na nosič kola
Prodám střešní lištu na nosič kola, nepoužívanou, jen smontovanou, viz foto. os. odběr buď u Jičína, nebo směrem na Pardubice.
7 x nosič na kolo - Favorit, Eska, různé druhy
7 x nosič na kolo. Dle úvodní fotky zleva - 1. černý moderní nosič např. na brašky na krosové/horské kolo s regulací, 2. černý na Favorit/Eska apod. vyrobené po roce 1989, 3. chromovaný Favorit/Liberta/Premier, 4. chromovaný Velamos 28" s uchycením na šroub sedlové trubky..očka opravovaná ale dobrá viz. detail. 6. Favorit/Eska apod. s uchycením na zadní vidlici, 7. Favorit/Eska s uchycením na zadní osu kola. Na krosové kolo 250 Kč, ostatní 150 za kus. Osobní odběr je možný v Pardubicích nebo mohu zaslat při platbě předem na účet. Zobrazte si i moje další inzeráty, mám kola a díly. Pokud sháníte něco jiného na stará kola, můžete mě kontaktovat.