inzerce, prodej, prodám, bazar

Střešní nosiče Thule WingBar 961 118cm + patky 753

Kategorie: Příslušenství

Prodám střešní nosič Thule:
Tyče Thule WingBar 961 118cm + patky Thule 753 minimálně použité, 2x klíč a návod.
Montáž na montážní body nebo integrované hagusy, stačí jen dokoupit montážní kit na Vaše auto. (můžu sehnat, napište jaký potřebujete)
Vhodné pro auta bez hagusů s holou střechou např.
C-max, Focus, Astra, Hyundai,KIA, Passat, Mondeo, Peugeot, apod.
Možno prodat zvlášť.
Možno prodat kompletní střešní nosič - Super stav, minimálně použité.
Předchůdce aktuální řady Thule WingBar Evo 118 a patek Thule Evo Flush Rail 7106 které mám na prodej nové (lze kombinovat).

Pokud si nejste jistí výběrem, tak napište a poradím Vám jesti bude nosič pasovat na Vaše auto.
Střešní nosič, střešní nosiče, příčníky, hagusy.
Střešní nosiče Thule WingBar 961 118cm + patky 753
Podobné inzeráty
Příčníky Thule WingBar Evo Škoda Scala
Prodávám střešní nosiče Thule WingBar Evo pro Škodu Scala. Nosiče byli zakoupeny v květnu roku 2022, tedy jsou stále v záruce. Jsou téměř nové, byli použity pouze dvakrát. Původní cena je 6490,-. Předání je možné buď osobně, případně lze zaslat přes kurýrní službu. Sada střešního nosiče Thule WingBar Evo pro Škoda Scala 2019- je vybraná přímo na konkrétní model s ohledem na konkrétní rozměry vozu. Střešní nosič Thule WingBar Evo Škoda Scala 2019- zahrnuje vše co potřebujete pro snadnou a padnoucí montáž. Balení obsahuje kompletní sadu pro vůz. tj. patky Thule Evo Clamp 7105, hliníkové tyče 127 cm dlouhé Thule 7113 WingBar Evo a montážní kit Thule 5230.
Střešní nosiče Thule WingBar 961 118cm + patky 754
Prodám střešní nosič Thule: Tyče Thule WingBar 961 118cm + patky Thule 754 Stačí dokoupit pouze kit na Vaše auto. Super stav, minimálně použité, 2x klíč a návod Vhodné pro auta bez hagusů s holou střechou např. Octavia, Focus, Fabia, Astra, apod. Ideální pro nosiče ProRide. Možno prodat kompletní střešní nosič, napište jaký montážní kit potřebujete. Super stav, minimálně použité. Pokud si nejste jistí výběrem, tak napište a poradím Vám jestli bude nosič pasovat na Vaše auto.
střešní nosiče THULE WINGBAR 969 127cm + patky 757
Střešní nosiče Thule WingBar 969 127cm + patky 757 Super stav, minimálně použité, 2x klíč. Patky Thule Rapid Railing 757 a jsou nejprodávanějším typem pro klasické podélné nosiče. Určené pro průměry hagusů 22-55 mm, jsou tak vhodné pro většinu provedení těchto podélníků. Montáž patek Thule 757 se provádí vysunutím a otáčením zamykatelné koncovky na těle patky. Nosnost patek je až 100 kg nebo dle povoleného zatížení střechy konkrétního vozidla. Součástí balení patek jsou 4 zámky ovládané jedním klíčem. Nová generace tyčí Thule WingBar nabízí proti oválným alu tyčím o 90% nižší hlučnost a o 55% nižší odpor vzduchu. Na vrchu tyče je umístěna "T" drážka pro rychlou montáž příslušenství, zakrytá WindDiffuserem - strukturovanou gumou, která narušuje proudění vzduchu, což snižuje hluk i spotřebu. Difuzér také pomáhá zabránit bočnímu posunu nákladu. Drážka ve spodu tyče pro patky SmartSlide má posuvnou krytku, která redukuje hluk a její součástí je stupnice. Odpadá tak měření vzdálenosti - patka se nastaví na značku stupnice. Nová je také koncovka tyče WingPlug, která se jednoduše odklopí do strany pro snadný přístup do T-drážky. Výhodou také je, že lze využít celou délku tyče bez omezení patkami. Určeno pro téměř všechny typy hagusů, mnoha značek a modelů viz. foto.
Střešní nosiče Thule WingBar 962 135cm + patky 757
Prodám střešní nosič Thule: Tyče Thule WingBar 962 135cm + patky Thule Rapid Railing 757 Super stav, minimálně použité., 2x klíč a návod. Pro vozy s hagusy, např. Touran, apod. Ideální šířka pro 4ks nosiče kol ProRide. Předchůdce aktuální řady Thule WingBar Evo 135 a patek Thule Evo Raised Rail 7104 které mám na prodej nové (lze kombinovat). Pokud si nejste jistí výběrem, tak napište a poradím Vám jesti bude nosič pasovat na Vaše auto. Střešní nosič, střešní nosiče, příčníky, hagusy.
Střešní nosiče Thule WingBar 969 127cm + patky 757
Prodám střešní nosič Thule: Tyče Thule WingBar 969 127cm + patky Thule Rapid Railing 757 Super stav, minimálně použité, 2x klíč a návod. Pro vozy s hagusy, např. Touran, apod. Ideální šířka pro 4ks nosiče kol ProRide. Předchůdce aktuální řady Thule WingBar Evo 127 a patek Thule Evo Raised Rail 7104 které mám na prodej nové (lze kombinovat). Pokud si nejste jistí výběrem, tak napište a poradím Vám jesti bude nosič pasovat na Vaše auto. Střešní nosič, střešní nosiče, příčníky, hagusy.
Hliníkové příčníky Thule 108cm + patky Thule 753
Prodám střešní nosič Thule: Tyče Thule AeroBar 108cm + Patky Thule 753 Super stav, minimálně použité, 2x klíč a návod. Montáž na montážní body nebo integrované hagusy, stačí jen dokoupit montážní kit na Vaše auto. (můžu sehnat, napište jaký potřebujete) Vhodné pro auta s užší střechou např. Corsa, Thalia, Clio, Fabia, Octavia I, Auris, apod. Možno prodat zvlášť. Možno prodat kompletní střešní nosič - Super stav, minimálně použité. Předchůdce aktuální řady Thule WingBar Evo 108 a patek Thule Evo Flush Rail 7106 které mám na prodej nové (lze kombinovat). Pokud si nejste jistí výběrem, tak napište a poradím Vám jestli bude nosič pasovat na Vaše auto. Střešní nosič, střešní nosiče, příčníky, hagusy.