inzerce, prodej, prodám, bazar

Stříbrná investiční 2 oz mince Queens Beasts Completer 2021

Kategorie: Mince, bankovky

Stříbrná investiční 2 oz mince Queens Beasts Completer 2021, kvalita standard, mince je dodávána v ochranné plastové kapsli.
Uložte své peníze do investičního stříbra.

Unikátní stříbrná mince o hmotnosti 2 uncí! Touto mincí britská mincovna The Royal Mint uzavírá úspěšnou sběratelskou emisi, která byla ražena od roku 2016. Každá mince ze série The Queen´s Beasts nesla jedno z heraldických zvířat, která se účastnila korunovace královny Alžběty II. v roce 1953. Na této poslední minci jsou všechna impozantní heraldická zvířata najednou.

Ve středu rubové strany mince je portrét Jejího veličenstva Královny Alžběty II., která je symbolicky obklopena svými královskými strážci v pořadí, ve kterém se na mincích objevovali:

lev Anglie (Lion of England), gryf Edwarda III. (Griffin of Edward III.), červený drak Walesu (Red dragon), jednorožec Skotska (Unicorn), černý býk vévodů z Clarence (Black Bull), sokol Plantagenetů (Falcon), yale z Beaufortu (Yale), bílý lev Montimeru (White Lion), bíly kůň Hannoveru (White Horse) a bílý chrt z Richmondu (White Greyhound). Na lícové straně je uvedena podobizna Jejího Veličenstva královny Alžběty II. a další atributy mince. The Queen´s Beasts je série deseti heraldických soch vytvořených sochařem Jamesem Woodfordem. Sochy vznikly u příležitostnosti korunovace mladé královny v roce 1953. Umístěny byly před skleněnou stěnou západní přístavby u Westminsterského opatství. Nekonečné průvody si tak před začátkem korunovace mohly prohlédnout bílé sochy s barevnými štíty. Heraldická zvířata představovala genealogii královny a její vazby na královské předky v dlouhé historii britské monarchie Mince je dodávána v plastové kapsli. Výjimečná sběratelská mince!

Nominál: 5 GBP
Průměr: 38,61 mm
Hmotnost: 62,2 g (2 Oz)
Ryzost: 999,9/1000 Ag,
Kvalita: The Royal Mint Standard
Emise: 2021
Země původu: Velká Británie
Výrobce: Royal Mint

Zaslaní poštou za poplatek po předchozím zaslání částky na účet. Dodání mince do 5 dnů po uskutečnění prodeje !!
V případě zájmu o minci mi napište na email karlmax545@, whatsapp, viber - ozvu se Vám !!!
Stříbrná investiční 2 oz mince Queens Beasts Completer 2021
Podobné inzeráty
STŘÍBRNÁ MINCE 1 OZ THE SIMPSONS™ - TREEHOUSE OF HORROR™ 202
Skladem 2 kusy Simpsons™ (Simpsonovi) STŘÍBRNÁ MINCE 1 OZ THE SIMPSONS™ - TREEHOUSE OF HORROR™ 2022 COLOR PROOF Novinka Limitovaný nákladNízký náklad Stříbrná mince 1 Oz The Simpsons™ - Treehouse of Horror™ 2022 Color PROOF Stříbrná mince 1 Oz The Simpsons™ - Treehouse of Horror™ 2022 Color PROOFStříbrná mince 1 Oz The Simpsons™ - Treehouse of Horror™ 2022 Color PROOFStříbrná mince 1 Oz The Simpsons™ - Treehouse of Horror™ 2022 Color PROOFStříbrná mince 1 Oz The Simpsons™ - Treehouse of Horror™ 2022 Color prof Hmotnost: 1 Oz Kov: AG Země původu: Tuvalu Ryzost: 999.9 / 1000 Náklad: 5000 ks Rozměry: 40,9 mm Novinka Stříbrné mince Stříbrné mince 1 Oz Mince v nejvyšší kvalitě (PROOF) Simpsons™ (Simpsonovi) Popis Dotaz Limitovaná stříbrná mince The Simpsons™ Treehouse of Horror 2022 v barevném provedení a v nejvyšší PROOF kvalitě ztvárňuje nejděsivější epizodu roku. Treehouse of Horror, známý také jako Halloweenské speciály Simpsonových, je každoroční tradicí, která rodinu zaplétá do hororu, sci-fi nebo nadpřirozených dovádění. Oficiální licencovaný produkt. Speciální balení zářící ve tmě :-). Stříbrná mince The Simpsons™ Treehouse of Horror 2022 s barevným motivem byla vyražena z 1 unce 99,99 ryzího stříbra a zobrazuje kostlivé postavičky Homera, Marge, Barta, Lisy a Gaggie Simpsonových sedících na ikonické rodinné pohovce. Součástí návrhu je podpis Matta Groeninga a značka „P“ mincovny The Perth Mint a autorská práva "©20TV". Zadní strana mince obsahuje portrét královny Alžběty II.Iana Rank-Broadleyho, rok vydání "2022", informace o hmotnosti a ryzosti „1oz 9999 Ag“. Limitovaný náklad pouze 5000 kusů pro celý svět. Mince je dodávána včetně číslovaného certifikátu pravosti v tradiční průhledné krabičce od Perth Mint. Designový obalu s logem The Simpsons září ve tmě.
TOP 1 kg stříbrná Založení Velké Prahy proof
V nabídce je mimořádná pamětní stříbrná 10 000 Kč mince ke 100. výročí založení Velké Prahy. Mince je vyrobena ze stříbra o ryzosti 999. Reliéf je matovaný, pole leštěné, hrana mince hladká. Průměr je 100 mm, hmotnost 1 000 g a síla je 14 mm. Obsahem prodeje jsou: Stříbrná mince v hodnotě 10.000,- Kč ke 100. výročí založení Velké Prahy v plastové kapsli. Dřevěná etue. Informační list tisknutý na ručním papíru Papírový obal s logem ČNB. Na lícní straně mince je ztvárněn historický znak hlavního města Prahy. Ve spodní části mincovního pole jsou umístěny ve třech řádcích texty „ČESKÁ“, „REPUBLIKA“ a označení nominální hodnoty mince se zkratkou peněžní jednotky „10 000 Kč“. Značka České mincovny, která je tvořena kompozicí písmen „Č“ a „M“, se nachází při levém okraji mince. Na rubové straně mince je vyobrazena mapa Velké Prahy s vyznačením území všech původně samostatných historických obcí a měst, které v letech 1922-1968 tvořily Velkou Prahu. Po obvodu mince jsou v pořadí zprava nahoře vyobrazeny štíty ze znaků těchto obcí a měst: Vršovice, Košíře, Smíchov, Břevnov, Bubeneč, Vyšehrad, Hradčany, Malá Strana, Staré Město pražské, Nové Město pražské, Libeň, Vysočany, Karlín, Žižkov, Královské Vinohrady a Nusle. V horní části mincovního pole jsou umístěny ve třech řádcích texty „VELKÁ“, „PRAHA“ a „1922-2022“. Příjmení autora mince akademického sochaře Zbyňka Fojtů je umístěno pod mapou Velké Prahy. Součástí mince je katalogová karta modré barvy, na níž je popis mince a její plastické vyobrazení v poloviční velikosti. Podívejte se na zajímavost v prezentaci. Doprava 150 Kč, možné osobní předání v Praze, nebo Středočeském kraji, dle domluvy. Mám i další mince od 2008 do 2022, mohu poslat seznam na základě poptávky.
Zlatá 1/25oz investiční mince Český lev
Prodam techto 14 mincí Cenu nabídněte.možná výměna za motocykl(nabídněte) 3ks Zlatá 1/25oz investiční mince Český lev 2017 4ks Zlatá 1/25oz investiční mince Český lev 2018 1ks Zlatá 1/25oz investiční mince Český lev 2019 2ks Zlatá 1/25oz investiční mince Český lev 2020 3ks Zlatá 1/25oz investiční mince Český lev 2021 1ks Zlatá 1/25oz investiční mince Český lev 2022
3 UNCOVÁ MINCE TITANIC 110. VÝROČÍ S HRUDKOU UHLÍ Z TITANICU
EXKLUZIVNI TŘÍUNCOVÁ MINCE TITANIC ( 93,3 GRAMŮ STŘÍBRA ) - ULTRA VYSOKÝ RELIÉF S HRUDKOU UHLÍ Z TITANICU. LIMITOVANÁ EMISE POUHÝCH 500 KUSŮ !! VYNIKAJÍCÍ INVESTICE DO BUDOUCNA !! DO ZAHRANIČÍ NEPRODÁVÁM !! AKČNÍ CENA POUZE TENTO VÍKEND !! Tato úžasná stříbrná mince je věnována 110. výročí zkázy Titanicu a jeho tragickému příběhu dne 14.dubna 1912. Mince má hmotnost 93,3 gramu ( 3 unce) 99,9% ryzího stříbra v nejvyšší PROOF kvalitě a zpracovaná revoluční technologií Smartminting díky níž má motiv výraznější hloubku. Tato stříbrná 3 oz mince obsahuje AUTENTICKOU HRUDKU UHLÍ z potopené lodi !!! Pouze několik artefaktů se dostalo zpět na vodní hladinu - včetně kusu uhlí používaného k pohonu masivních parních strojů, který byl získán v roce 2000. Ve spodní části mince je integrována skutečná hrudka uhlí, která byla vytěžena z hloubky 3800 m jako artefakt Titanicu. Hrouda uhlí o hmotnosti více než 3 kg ( viz ilustrativní foto v příloze) byla ručně rozbita na několik jednotlivých částí. Malé certifikované kousky pak byly k minci připevněny ručně. Certifikovaný kus uhlí - pozůstatek historické události - byl do této mince začleněn jako zvláštní prvek. LIMITOVANÁ EMISE POUHÝCH 500 KUSŮ PRO CELÝ SVĚT ! Mince je dodávaná v ORIGINÁLNÍ PREZENTAČNÍ KRABIČCE včetně CERTIFIKÁTU pravosti k minci. Tato stříbrná mince Ultra High Relief je věnována tragickému příběhu TitaniCu. Motivem je barevné vyobrazení výletní lodi, která se plnou rychlostí prodírá mezi ledovci. Součástí designu je i nápis "TITANIC". Zadní strana ukazuje různé perspektivy konstrukce paluby a kabiny a také interiéru Titaniku. Zobrazena je také trasa přes Atlantik, včetně místa, kde k tragédii došlo. Součástí návrhu je také podobizna královny Alžběty II., stejně jako nápisy „ELIZABETH II“, „20 DOLLARS“, „2022“ a „COOK ISLANDS“. Titanic, který byl ve své době s 269 metry největší osobní lodí na světě, se 14. dubna 1912 srazil s ledovcem a během dvou hodin se potopil. O život přišlo 1500 lidí, neštěstí přežilo 700 cestujících. Jen pár artefaktů se dostalo zpět do vody.Certifikovaný kus kusu uhlí - pozůstatek historické události - byl do této mince zakomponován jako zvláštní prvek. Limitovaná stříbrná mince Titanic - Ultra High Relief 3 Oz Silver proof je dodávána v originální krabičce včetně certifikátu pravosti. Zaslaní poštou za poplatek po předchozím zaslání částky na účet. Dodání mince do 7 dnů po uskutečnění prodeje !! V případě zájmu o minci mi napište na email karlmax545@, whatsapp, viber.
PSM Jožo Plečnik -200 Kč - 2022 - PROOF
Dnem 26. ledna 2022 vydala ČNB pamětní stříbrnou dvousetkorunu ke 150. výročí narození Jože Plečnika. Součástí mince je etue, certifikát, vše ve 100 % stavu. Mám i jiné mince z let 2008 až 2021, v případě zájmu pošlu seznam. Posílám formou cenného psaní za 95 Kč. Osobní předání bez poštovného v Praze. Popis mince Na lícní straně dvousetkoruny je kompozice fragmentů z realizovaných návrhů Jože Plečnika, a to fasáda kostela Nejsvětějšího srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze a v horní části mince zakončení sloupu na Moravské baště v zahradě Na Valech Pražského hradu. Při levém okraji mince je text „ČESKÁ“ a při pravém okraji mince text „REPUBLIKA“. Označení nominální hodnoty se zkratkou peněžní jednotky „200 Kč“ se nachází při spodním okraji mince. Značka České mincovny tvořená písmeny „Č“ a „M“ je umístěna před nominální hodnotou. Na rubové straně dvousetkoruny je portrét Jože Plečnika. Při horním okraji mince se nachází text „JOŽE“ a při pravém okraji mince text „PLEČNIK“. Při spodním okraji mince je umístěn text „1872“ a při levém okraji mince text „2022“. Iniciála autora mince Vojtěcha Dostála, DiS., která je tvořena obráceným písmenem „D“, je umístěna při levém spodním okraji mince. Katalogová karta Ke každé minci se dodává katalogová karta šedé barvy s fialovým textem, na níž je popis mince a její plastické vyobrazení.
2 Oz investiční mince Český lev 2022, číslovaný
Prodám investiční stříbrnou minci 2 Oz Český lev 2022. Průměr stříbrné mince 37 mm, ryzost 999/1000, emise 1 000 Ks (Česká mincovna). perfektní stav, balení - číslovaný blistr. Autentická fotografie prodávané mince. Sběratelská varianta investiční mince je uložena do speciálního balení, které je číslováno. Emisní náklad této varianty čítá 1000 kusů. Světové investiční mince bývají věnovány silným národním symbolům a ani „Český lev“, který je první ražbou svého druhu určenou pro český trh, není výjimkou. Stříbrná mince České mincovny s ročníkem 2022, jejíž hmotnost činí dvě trojské unce, je vyražena v neobvyklém provedení piedfort – to znamená, že oproti tradičním ražbám má dvojnásobnou tloušťku. V roce 2022 dostaly všechny varianty investiční mince nový kabátek, ale hlavní myšlenka zůstala zachována. Reverzní straně vévodí český lev v netradičně realistickém podání se Svatováclavskou korunou na hlavě. Averzní strana pak předkládá orlici, která je syntézou svatováclavského, moravského a slezského dravce. Autorem reliéfu je již tradičně medailér Asamat Baltaev, DiS. Protože mince České mincovny vycházejí v licenci zahraničního emitenta, kterým je ostrov Niue, jejich averzní strana nese jeho nezbytné atributy – jméno a portrét královny Alžběty II., nominální hodnotu 5 DOLLARS (NZD) a rok emise 2022. Zaslaní poštou za poplatek po předchozím zaslání částky na účet. Dodání do 7 dnů po uskutečnění prodeje !! V případě zájmu o minci mi napište na email, whatsapp, viber.