inzerce, prodej, prodám, bazar

Strihaci strojek novy

Kategorie: Ostatní drobné

Prodam novy strihaci strojek na 220woltu.REMINGSTON. Kvalitni
Strihaci    strojek  novy
Podobné inzeráty
Stříhací strojek Moser Kuno
Profesionální stříhací strojek Moser Kuno, typ 1887, nový, plná záruka, včetně náhradní hlavice, šest magnetických hřebenů, vyrobeno v Německu, původní cena 8300 Kč.
Zastřihovač vousů Philips OneBlade Pro 360 QP6541/15 poškoze
Zastřihovač vousů, Napájení: 230V + baterie, Doba nabíjení: 60 min., Výdrž baterie: 90 min., Šířka stříhací hlavy: 34 mm, Omyvatelná hlava, Počet nastavení sestřihu: 14, Indikace stavu nabití, Nastavitelný hřeben, Odnímatelná stříhací hlava, Hmotnost: 411 g. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
Holící strojek Favorit
Holící strojek Favorit Sada obsahuje strojek, kabel do zásuvky, návod a krabičku. Z minulého století holící strojek. Vyrobeno V Německé Demokratické Republice NDR.
Zadní kryty na mobily +2 strojky +DVD přehr. +hodiny +čidlo
Zadní kryty na mobily +2 strojky +DVD přehr. +hodiny +čidlo Hyundai! 1) Nabízím tyto zachovalé zadní kryty -za každý 49 kč: Beex Magnum, Aligator S4700Duo, Acer Liquid Zest LTE (DTS-HD), Prestigio Muze C3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3 Neo, 2) stříhací strojek/ zastřihovač Tesla HC6 SF948 -99 kč (nemám nástavce, takže jen na velmi krátko), 3) holící strojek Philips HQ6695 -199 kč (+zastřihávač, na AKU i ze sítě, výkyvná 3hlava), 4) DVD přehrávač s velkým otočným displejem -99 kč (zachovalý, ale špatně přehrává z DVD, dobře přehrává z USB a paměťové karty, fotky, videa, hudbu, vč. adaptéru a AV kabelu, v češtině), 5) hodiny s budíkem a světlem -69 kč, 6) čidlo/ senzor k meteostanicím Hyundai -189 kč. Osobně nebo na dobírku. Karviná . Cena je V TEXTU.
Stříhací strojek WAHL
Prodám 1x použitý strojek WAHL s příslušenstvím. Pořizovací cena 699 Kč.
Cheyenne Hawk Thunder + zdroj + záložní strojek
Prodám profesionální tetovací strojek Cheyenne Hawk Thunder fialové barvy - cena 10000Kč. Starý rok, málo používaný. Za 2500Kč nabízím úplně nový zdroj značky Critical. Druhý strojek jako záložní, značka neznámá a cena 1500Kč, málo používaný. Všechno je včetně nutné kabeláže a zdarma přidám pedál.