inzerce, prodej, prodám, bazar

STRONG dvoupásmový opakovač 1200P

Kategorie: Wireless, WiFi

Dvoupásmový opakovač STRONG 1200P Wi-Fi extender k zesílení slabého Wi-Fi signálu, téměř nepoužívaný. Momentální cena na Alze 902 Kč. Prodávám za 500, v ceně je i poštovné. Možné je i osobní předání v Praze. Balení obsahuje extender včetně ethernetového kabelu.
STRONG dvoupásmový opakovač 1200P
Podobné inzeráty
Wi-Fi opakovač gembird
Prodám opakovač Wi-Fi gembird, je nový, nepoužitý, pouze rozbalený. Popis produktu: *300 Mbps WiFi opakovač s integrovanými anténami *může být použito i jako router *v módu "repeater" může LAN port sloužit k drátovému připojení Odpovídám pouze na e-maily. Děkuji za pochopení. Zasílám poštou, nebo zásilkovnou na dobírku. Poštovné není v ceně.
TP-LINK TL-WA850RE opakovač WiFi signálu-nepoužitý
Prodám nový, pouze rozbalený a vyzkoušený opakovač - prodlužovač WiFi signálu "range extender" TP-LINK TL-WA850RE, pracující v pásmu 2,4GHz. Jednoduchá instalace pomocí tlačítka WPS. Možnost osobního předání Praha Hostivař nebo u Tančícího domu.
WiFi router TOTOLINK EX300 AP/EXTENDER (opakovač)
Prodám WiFi router TOTOLINK EX300, AP/EXTENDER (opakovač), 2.4 GHz 802.11 b/g/n, 300 Mbps, 1xLAN 10/100Mbps, 2x 4dBi externí fixní anténa, tlačítka: RESET/WPS, Napájení ON/OF, LED Indikator: 1x WiFi, 1x Extending, 1x LAN Router resetován do továrního nastavení, používán minimálně. Osobní odběr Opava - Vávrovice, nebo dohodou. Podívejte se i na mé další bazarové nabídky!
Přístupový bod / opakovač Edimax
Edimax 7438RPN mini 802.11 b/g/n Možno využít jako opakovač, samostatný přístupový bod nebo jednoduchý router s připojením do sítě po kabelu. Perfektní stav. Na svou malou velikost výkonný a dobře konfigurovatelný, vč. možnosti nastavení dvou oddělených sítí. Zaslání na dobírku na výdejní místo Zásilkovny +100 Kč. Kontakt preferuji WhatsApp/SMS/e-mail. INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ.
WiFi opakovač do sítě MERCUSYS
Prodám WiFi opakovač (repeater, zesilovač) Mercusys MW300RE. Jako nový, používaný jen krátce. Více informací zde
Opakovač signálu Ubiquiti AmpliFi High Density Mesh
Prodám 1 nebo 2 ks opakovač signálu Ubiquiti AmpliFi High Density Mesh. 2300 Kč/ks. Nepoužívané, originálně zabalené. Osobní odběr Brno nebo Rosice u Brna, možné zaslat.