inzerce, prodej, prodám, bazar

Študáci a kantoři /Z tajností žižkovského podsvětí

Kategorie: Beletrie

Vlastimil Rada, ilustrace Jaroslav Žák. Obsahuje dvě novely: Študáci a kantoři + Z tajností žižkovského podsvětí. Osobní předání Slaný nebo mohu poslat Českou poštou jako dopis za jejich tarif nebo Zásilkovnou.
Študáci a kantoři /Z tajností žižkovského podsvětí
Podobné inzeráty
prodám knihu Cesta do podsvětí Aloise Mikulky
Cesta do podsvětí Autor: Alois Mikulka Povídky ve stylu crazy-scifi oživují a spojují v pozoruhodný celek svět dětských pohádek a výmyslů i reality říše dospělých. (sci-fi, short story, crazy) Brožované, 96 stran, formát B5.
Cizí dluh
Knížka je jako nová, jen jednou čtená. Pouze osobní převzetí v Praze. Kdo se rozhodne podepsat smlouvu s ďáblem, musí být připravený na všechno. Po otcově smrti Jessica Turnerová zjistí, že jí po něm zbyly dluhy. A ona je ta, která je musí zaplatit. Záchranu hledá u svého věřitele – Liama O´Direa, přezdívaného Ďábel z Los Angeles. Lhostejný a bezcitný šéf místního podsvětí jí však nabídne vskutku ďábelskou smlouvu: život výměnou za to, že se její tělo stane jeho majetkem. „Mohu být tvůj pán, nebo tvůj kat. Klidně tě tady a teď zabiju.“ Cizí dluh není jen další z řady romantických příběhů. Je plný nečekaných zvratů a střetů dvou různých světů, kde se moc a nadvláda mísí s touhou a vášní. Autorka bez příkras popisuje drsný život mafianského podsvětí Los Angeles i temná zákoutí lidských duší. Dokáže mladá, nezkušená dívka ustát střet s pohledným mužem, jehož srdce před lety zkamenělo? A co se stane, když časem oba zjistí, že je spojuje víc, než by chtěli? „Podepiš smlouvu s ďáblem, kotě. Podepiš a tvoje tělo i duše budou patřit jen mně. Udělej to, pokud nechceš zemřít. Budeš moje a jen já rozhodnu, jestli jsi splatila dluh.“
Hořké konce vyzvědačů, Tajnosti a skandály starověku
Nečtené, pevná vazba, nové. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna ///// • Hořké konce vyzvědačů: Od neúspěšné likvidace Lenina k Putinovým agentům – Karel Pacner - 140 Kč (bez horního obalu) • Tajnosti a skandály starověku - Slawomir Koper – 180 Kč
Prométheus - Franz Fühmann
V této knize se plně projevuje autorova až jakási fascinace mýty. Je to zpracování řeckých bájí o vzniku světa, vládě Titánů, jejich vzestupu i pádu jejich svržení bohem Diem, který je uvěznil pod zemí, kde je hlídá bůh podsvětí Hádes a tím se sám stal hlavním bohem. Zaslání je možné poštou nebo Zásilkovnou, dle Vašich preferencí. Osobní předání v Praze na Ládví je možné pouze po platbě předem na účet.
Knihy z osobní knihovny 2
Jak nebýt kluk (Robert Webb), 100kč Rumový deník (Hunter S. Thompson), 200kč Ztracený ráj (John Milton), 300kč Zánik domu Usherů a jiné povídky (Edgar Allan Poe), 200kč Perla (Tiffany Reiszová), 200kč Podsvětí 3: Láska přemůže i smrt (Meg Cabotová), 200kč Chlapec na mostě (M. R. Carey), 300kč Cizí dluh (Kinga Litkowiec), 230kč Oranžový Balonkový pejsek (Don Thompson, Martina Neradová), 200kč Zjevení světla - Cesta sebeuzdravování (Barbara Ann Brennan), 350kč Hlavně se neposrat (Mirek Topolánek), 250kč Tři mocné ženy tři příběhy o vzpouře, hrdosti, samotě a lásce (Marie NDiaye), 50kč Kresby [obr. monografie] (Edgar Degas), 80kč Neznámá pravidla (David Morrell), 50kč Provazochodkyně (Simon Mawer), 120kč Ples u vévodkyně (Robert Merle), 100kč Skandál kolem Josefa (Valdemar Vinař), 50kč Prach a stín Zpráva dr. Watsona o vraždách Jacka Rozparovače (Lyndsay Fayeová), 100kč Kejklíř z Lublinu (Isaac Bashevis Singer), 50kč Nedělní snění v Alamedě (Bodo Uhse), 50kč Kolíne, Kolíne-- stálo to za to (Radovan Dršata), 100kč Dolores Claibornová (Stephen King), 200kč Slepá mapa (Alena Mornštajnová), 200kč Život v utajení Příběh agentky CIA (Amaryllis Fox), 130kč Přiveď mě zpátky (B. A. Paris), 120kč Brigita (Hana Rebeka Šiander), 80kč Fantóm (Gerhart Hauptmann), 70kč Píseň Polabí lyricko-epická báseň (Jarmila Otradovicová), 50kč Dopis Černému městu [sbírka básní] (Soňa Záchová), 70kč Čáp nejni kondor (Radůza), 100kč Nedělní povídky kresby ze života (1890-1897) (Karel Matěj Čapek Chod), 50kč FOK padesát let Symfonického orchestru hlavního města Prahy (Petar Zapletal), 80kč Slavnost růží (Pier Maria Rosso di San Secondo), 50kč Sedlák Niels Hald Román o moderním sedláku (Thomas Olesen Løkken), 50kč Cesta kolem světa za 80 dní (Jean Cocteau), 80kč Mohu poslat detailní fotky ze všech stran. Předání na Praze 4 nebo pošlu (i do zahranicí).
kniha Zločin v Čechách - Houdek Miroslav
Osobní zpověď proslulého gangstera. Pravdivá balada z podsvětí, napsaná jedním z jeho šéfů. Miroslav Houdek přezdívaný Kojak byl schopný zločinec a za mříže mu pomohla zrada kompliců. Vůči tzv. Berdychovu gangu byla jeho výpověď klíčová. A pak začal v kriminále psát. 280 stran - vydání 1. z roku 2008 - vazba tuhá - velice pěkný stav. Pošta: 70,-Kč po platbě předem na účet / 125,-Kč na dobírku. Zásilkovna: 80,-Kč po platbě předem na účet / 105,-Kč na dobírku. Platí pouze po České republice. Na Slovensko NEzasílám. Inzerát je platný do smazání. !!! Na SMS zprávy v mobilu Nereaguji !!!