inzerce, prodej, prodám, bazar

Studiový aktivní subwoofer ADAM Audio T10S

Kategorie: Repro soustavy

Prodám studiový subwoofer ADAM Audio T10S ve velmi pěkném stavu, obtížně rozeznatelný od nového kusu.
Kupoval jsem jej v prosinci 2020, registroval prodlouženou záruku u výrobce - ta je platná do prosince 2025. K reproduktoru mám kompletní balení - originální krabici i dokumentaci.

Osobní převzetí je možné (a preferované) na Táborsku (jižní Čechy).

V druhém inzerátu prodávám rovněž monitory ze stejné série - ADAM Audio T7V.

Výtažek technické specifikace:
10" (25cm) basový reproduktor
Výkon zesilovače 130 W RMS
Frekvenční rozsah 28 Hz - 120 Hz (v místnosti jsem naměřil bez poklesu 25 Hz)
Vstupy: RCA - Cinch a XLR
Rozměry: 31,8 cm × 39 cm × 41,3 cm
Hmotnost: 12,2 kg

Studiový aktivní subwoofer ADAM Audio T10S
Podobné inzeráty
Subwoofer SVS PB12-NSD jako nový
Prodám špičkový, v zahraničí koupený, obří subwoofer. Zapojený (stand-by) byl cca dva týdny, jinak odpojen od AC. Hrál možná 12 hodin. Stav nového kusu, bez vad. Bohužel pro něj nenajdu využití a nebudu jej nadále archivovat. RECENZE hledejte online, např. zde: Automatický PŘEKLAD závěru výše uvedené: "S ohledem na kvalitu konstrukce a dílů, velkorysou 5letou záruku „vše je pokryto“, výkon v relaci objektivního měření, která zahrnuje: Vynikající rovnoměrnost šířky pásma, lineární odezvu, nízké zkreslení a skutečné rozšíření o 20 Hz atd... je na PB12-NSD hodně oblíbený a relativně málo reptání. Je to velký subwoofer ve srovnání s mnoha mikro „subwoofery“ na trhu a někteří lidé možná nechtějí něco tak velkého ve svém pokoji. Také matná černá povrchová úprava, i když je pro mě naprosto v pořádku, nemusí oslovit ostatní, kteří mohou mít příjemnější estetiku. Také další subwoofery mohou poskytovat další zvonky a píšťalky, které u PB12-NSD chybí, jako jsou předvolby EQ, více možností připojení, dálková ovládání atd. Jinak, pokud jde o produkci basů, PB12-NSD střílí na všechny válce a poskytuje neprůstřelnost, spodní konec s nízkým zkreslením. 769 $ zaslaných až k vašim dveřím je výhodná cena za tento druh výkonu a je dobře dostupná pro většinu audio nadšenců, dokonce i pro ty s omezeným rozpočtem. Každý, kdo hledá nový cenově dostupný vysoce výkonný subwoofer (nebo možná dva za tuto cenu), by nedbal, kdyby do svých úvah nezahrnul PB12-NSD, i když nejste typ, který obvykle nakupuje produkty přímo na internetu, zrak neviděn. SVS to opět dokázala. SVS PB12-NSD získává hodnocení Audioholics Bassoholic Large Room, což znamená, že tato subwoofer je doporučována pro udržování dostatečné světlé výšky v místnostech nebo prostorech mezi 3 000 až 5 000 kubickými stopami a/nebo pro uživatele, kteří obvykle poslouchají při střední až vysoké hlasitosti. Další informace o tom, jak tato doporučení děláme, naleznete v celém článku zde." CENA 700 EUR (ROZUMNÁ DOHODA MOŽNÁ)
Bowers & Wilkins PV1D
Prodám kvalitní subwoofer B&W PV1D. PC 40000 Kč. Bowers & Wilkins PV1D mění způsob, jakým vnímáte subwoofer. Nejen kvůli jeho stabilní zakřivené podobě, ale i díky jeho digitální platformě, která rozšiřuje výkon a flexibilitu. Co byste udělali, kdybyste posunuli hranice technologického designu dál, než si kdokoli myslel, že je to možné? Jednoduché: posouváte je dál. Model PV1 je již dlouho považován za ikonu v domácím designu subwooferu, a to pro jeho nápadný tvar a vynikající zvukový výkon. Ale zavedením digitálního rozměru pro inovovaný model PV1D se posunul o něco výše. Symetrické upevnění jeho dvojitých měničů udržuje subwoofer perfektně vyvážený a ukotven k podlaze. Takže se při práci netřese. Zrcadlové uspořádání také zlepšuje rozložení tlaku uvnitř reproduktoru. Spolu s úplně novým zesilovačem generujícím výkon 400 wattů mají měniče dynamiku a kontrolu, aby poskytovaly vše, co by subwoofer měl. Velký zvuk z malé bubliny. Adaptace digitální platformy vyvinuté pro vlajkový subwoofer DB1 umožňuje doladit a ovládat model PV1D s vyšší přesností než jeho předchůdce. Máte rádi hromový hlubokobasový dopad speciálních zvukových efektů filmu? Nebo upřednostňujete rychlejší odezvu, abyste si užili vyrovnanější poslech? Ať už posloucháte cokoli, s nabídkou všech možností ekvalizéru, které máte k dispozici, je výběr zcela na vás. PARAMETRY A SPECIFIKACE Určení Typ Aktivní subwoofer Vlastnosti Systém Aktivní Barva Bílá Barva podle výrobce Matte White Vstupy a výstupy Vstupy RCA Line IN (2 x), Speaker In Akustika Citlivost (dB) 100 Rozměry a hmotnost Šířka (cm) 27 Výška (cm) 34,2 Hloubka (cm) 35,8 Průměr 200 mm (2 ) Hmotnost netto (kg) 18,7
2x Adam Audio A77X Skin - bílý
Prodám 2 nové bílé skiny na Adam Audio A77X od DJ Skins. Důvodem prodeje je jednoduše to, že jsem s předstihem koupil tyto skiny, ale změnily se mi plány na studio a nakonec jsem musel pořídit menší monitory. (cena na stránkách je za jeden skin) Možné předání v Praze nebo v pardubickém kraji.
JAMO 410E AMPLIFIED POWERED SUBWOOFER + 5 JAMO OMEGA 1
JAMO 410E AMPLIFIED POWERED SUBWOOFER + 5 JAMO OMEGA 1 SURROUND SOUND SPEAKER super stav, moc nepoužíváno. Aktivni subwoofer+5 satelitů, zcela funkční v hezkém stavu AKTIVNÍ Subwoofer značky Jamo SW 410E Frekvenční odezva: 35Hz až 150kHz Dělicí frekvence: 70-150Hz Sub Bass: 1 x 254 mm Skříň: 61,2 litru s bassreflexem Rozměry: 390 x 320 x 490 mm Hmotnost: 14,4 kg Poznámka: Výkonový zesilovač 100 W Je možné po dohodě přidat za rozumnou částku i větší Jamo satelitní reprosoustavy celkem 5ks s příjemným a vyrovnaný zvukem v bílé barvě s klouby na upevnění ke stěně.
Soundbar Samsung HW-Q990B 11.1.4k 656W, Dolby ATMOS
Nový soundbar, Top model Samsung HW-Q990B 11.1.4ch o celkovém výkonu 656W. Původní cena 34´990,-Kč. Soundbar je v záruce do 19. března 2025. Dolby Atmos / DTS:X S technologiemi se dočkáte prostorového zvuku, který vás dokonale obklopí ze všech stran. Q-Symphony Dochází k synchronizaci a pokročilé spolupráci s vaší TV Samsung pro ještě úchvatnější zvuk. 11.1.4kanálový zvuk Kombinace 11 předních a prostorových kanálů soundbaru, 1 subwooferu a 4 kanálů směřujících vzhůru znamená, že budete vždy přímo uprostřed akce obklopeni dechberoucím audiem. SpaceFit Sound+ Spolu s optimalizovanými basy subwooferu Auto EQ dochází k přizpůsobení zvuku přesně vašemu interiéru. Soundbar zvládne samostatně analyzovat místnost a dle toho kalibrovat zvukové pole pro ten nejdokonalejší zvuk. Adaptivní zvuk Inteligentně analyzuje zdroje zvuku pro optimalizaci audia na základě obsahu. Dočkáte se tak nejlepšího možného zvuku, ať se rozhodnete sledovat sportovní přenos, tišší drama, nebo budete hrát hry! Tap Sound Stačí klepnout telefonem o soundbar, abyste docílili toho, že dojde k jejímu přehrávání soundbarem. One Remote Control V případě, že máte kompatibilní TV Samsung, lze základní funkce soundbaru, jako je změna hlasitosti, napájení nebo zvukové efekty, řešit pomocí jednoho ovladače One Remote Control. HDMI eARC Jednoduché propojení s TV obstará integrované HDMI eARC. Zadní reproduktory v sadě Součástí této sady jsou i zadní reproduktory s 4.0.2kanálovým zvukem hrající nahoru a do stran, které odrážejí zvuk od stropu a stěn pro dokonalý prostorový efekt. Aktivní hlasový zesilovač (AVA) Budou všechny konverzace dokonale jasné, a to i v hlučnějším prostředí. Soundbar inteligentně zvýší hlasitost a právě Aktivní hlasový zesilovač vytáhne dialogy, aby jim bylo perfektně rozumět. Hlasoví asistenti a služba Cast Soundbar podporuje i ovládání prostřednictvím hlasových asistentů, jako jsou Google Asistent nebo Amazon Alexa, stejně jako služby Apple AirPlay a Google Cast pro snadnější streamování obsahu. Technické specifikace Celkový výkon RMS: 656 W Konfigurace reprosoustavy: 11.1.4 Subwoofer: bezdrátový Zvuk: Dolby Audio Plus, DTS, Dolby Digital, DTS HD, Dolby Atmos, Dolby Audio Bezdrátové připojení: Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay Drátové připojení: HDMI, digitální optické Smart funkce: Ano Umělá inteligence: Ano Specifické funkce: Dolby ATMOS, Bezdrátový Dolby ATMOS, aktivní Bezdrátový subwoofer, Samostatné bezdrátové zadní reproduktory - součást balení, SpaceFit Sound+, Q Symphony, Auto EQ, AVA HDMI 2.0: 2 Amazon Alexa: Ano Google Home: Ano Kontaktovat mě můžete pomocí tel: a nebo přes mail: 750marty@
Soundbar Samsung HW-Q930B 9.1.4k 540W, Dolby ATMOS
Nový soundbar Samsung HW-Q930B 9.1.4ch o celkovém výkonu 540W. Původní cena 23´990,-Kč. Soundbar je v záruce do 19. března 2025. Klíčové vlastnosti: - V balení kromě soundbaru i subwoofer a zadní reproduktory hrající nahoru - 3D prostorový zvuk Dolby Atmos / DTS:X - Přizpůsobení zvuku obsahu s technologií Adaptivního zvuku - Špičková spolupráce se Samsung TV díky technologii Q-Symphony - Bezdrátové připojení díky Bluetooth a Wi-Fi - Přizpůsobení zvuku přímo vaší místnosti s technologií SpaceFit Sound - Kompatibilita s One Remote Control pro ovládání TV i soundbaru jediným ovladačem Dolby Atmos/DTS:X S technologiemi Dolby Atmos/DTS Virtual:X se dočkáte prostorového zvuku, který vás dokonale obklopí ze všech stran. Q-Symphony Díky technologii Q-Symphony dochází k synchronizaci a pokročilé spolupráci s vaší TV Samsung pro ještě úchvatnější zvuk. 9.1.4kanálový zvuk Kombinace 9 předních a prostorových kanálů soundbaru, 1 subwooferu a 4 kanálů směřujících vzhůru znamená, že budete vždy přímo uprostřed akce obklopeni dechberoucím audiem. SpaceFit Sound Dochází k přizpůsobení zvuku přesně vašemu interiéru. Soundbar zvládne samostatně analyzovat místnost a dle toho kalibrovat zvukové pole pro ten nejdokonalejší zvuk, který jste kdy slyšeli. Technické specifikace Celkový výkon RMS: 540 W Konfigurace reprosoustavy: 9.1.4 Subwoofer: bezdrátový Zvuk: DTS, Dolby Audio, DTS HD, Dolby Audio Plus, Dolby Atmos, Dolby Digital Bezdrátové připojení: Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay Drátové připojení: HDMI, digitální optické Smart funkce: Ano Umělá inteligence: Ano Specifické funkce: Dolby ATMOS, Bezdrátový Dolby ATMOS, aktivní Bezdrátový subwoofer, Samostatné bezdrátové zadní reproduktory - součást balení, SpaceFit Sound+, Q Symphony, Auto EQ, AVA HDMI 2.0: 1x Amazon Alexa: Ano Kontakty: , ragdul@