inzerce, prodej, prodám, bazar

Sublimační kalandr

Kategorie: Tiskařské stroje

Prodám olejový sublimační rotační kalandr pro sublimaci na pásy (lanyardy, šerpy a jiné stuhy). Na fotce je k vidění stroje, vykládací část a námi vyrobená konstrukce pro podávání stuh. Vysoká produktivita. Stroj v perfektním stavu.
Sublimační kalandr
Podobné inzeráty
Sada Termolis 5v1 + Sublimační tiskárna + Inkoust a papír
Prodám kompletní sadu pro potisk is návodem k instalaci a použití. Všechno je nové a nepoužité. Dodání kurýrem do 4 pracovních dnů na dobírku v ceně 290 kč nebo osobní odběr v Brně. Sublimační sada obsahuje vše potřebné pro vstup do světa potisku sublimací! S touto sadou můžete potisknout polyester a textilie s obsahem polyesteru nad 60%. Mikiny, trička či kšiltovky s vlastním designem jednoduše! Kromě toho pomocí této sady dokažte potisknout více než 300 různých předmětů, včetně hrnků, talířů, puzzle, podložek pod myš, přívěsků a dalších. Sada obsahuje: Univerzální termolis 5v1 - 38x30 cm Sublimační tiskárna Epson L1250 + sada pro instalaci Sada sublimačních inkoustů INK - MATE 4x100 ml (CMYK) Sublimační papír Premium - A4 100 archů Lepicí páska pro sublimaci 1x30 m Kompletní návod pro instalaci sady v češtině Pro více info mě kontaktujte mailem nebo telefonicky.
Sada na potisk hrnků Termolis + Sublimační tiskárna + Hrnky
Prodám kompletní sadu pro potisk is návodem k instalaci a použití. Všechno je nové a nepoužité. Dodání kurýrem do 4 pracovních dnů na dobírku v ceně 290 kč nebo osobní odběr v Brně. Sada obsahuje kompletní vybavení pro sublimační potisk hrnků. Kromě strojů a spotřebního materiálu se sadou dodáváme také návod k jej instalaci a nastavení. Vy se tak můžete hned pustit do výroby a pomocí živých barev a transferového papíru přenést své designy na originální hrníčky. Sada obsahuje: Termolis na hrnky Standard Sublimační tiskárna Epson L1250 + sada pro instalaci Hrnky pro sublimaci - 72 ks Sada sublimačních inkoustů INK - MATE 4x100 ml (CMYK) Sublimační papír Premium - A4 100 archů Lepicí páska pro sublimaci 1x30 m Kompletní návod pro instalaci sady v češtině Pro více info mě kontaktujte mailem nebo telefonicky.
sublimační barvy + coating spray
sublimační barvy CMYK každá 100ml + coating spray ve spreji na potisk bavlny ze sublimační tiskárny taktéž 100ml
Sublimační tiskárna Sawgrass Virtuoso SG400 A4
Sublimační tiskárna Sawgrass Virtuoso SG400 A4 je první a jediná plně integrovaná stolní tiskárna, která je navržena a vyvinuta speciálně pro sublimační gelové inkousty SubliJet-HD. Přidám: přenosové papíry, přenosové fólie, Permatrans přenosové papíry na světlou bavlnu, ALU plechy A5 2ks bílý, 2ks zlatý, 2ks stříbrný (vhodné pro potisk). Je to předchozí model této tiskárny: Již rok jsem s ní netiskl, proto prodávám bez záruky. Nicméně do posledního tisku plně funkční. Prodávám vč. inkoustů SubliJet-HD. PC: 14 tis.
Kalandr na úpravu papíru - imitace plátna
Nabízím použitý kalandr ve 100% stavu. Hladký papír po projetí dvěma plnými ocelovými válci se strukturou vypadá jako plátno. Regulovatelné otáčky, tloušťka papíru od 90 do 350 gr./m2, max. šíře 51 cm, délka neomezena. Motor 1,5 kW, 220V, 50Hz, hmotnost cca 500 kg, vyrobeno v ČR, kompletní technická dokumentace je součástí stroje. Původní cena cca 500.000 Kč, nová snížená cena 100.000,ů Kč + DPH. Stroj naložíme destou. Přijeďte si zdarma vyzkoušet vzorky na projetí kalandrem. Okres Náchod.
Sublimační tiskárna EPSON
Prodán sublimační tiskárnu EPSON. Zaschlá tisková hlava. Využít na náhradní díly a nebo výměnu hlavy.