inzerce, prodej, prodám, bazar

Suchov - Nemovitost k bydlení nebo chalupaření - 118m2

Kategorie: Domy

Milujete klid, pohodu a krásnou přírodu? Pak je možná naše nová nabídka určena právě vám.
V obci Suchov, která leží na okraji chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, nabízíme k prodeji udržovaný jednopodlažní rodinný dům/chalupu o velikosti 3+1 s dvorkem a hospodářským zázemím na pozemcích o celkové výměře 1267 m².
Přední část rodinného domu (obývací pokoj, kuchyň + garáž) byla postavena ve 20. - 30. letech minulého století. V 90. letech byl dům rekonstruován - došlo k přístavbě podkrovního pokoje, ložnice, chodby, spíže a sociálního zařízení. Sociální zařízení bylo opětovně rekonstruováno před cca 5 lety. V rámci rekonstrukce došlo současně k výměně střešní tašky a k rekonstrukci rozvodů elektřiny (měď). Vytápění domu je řešeno plynovými topidly. Jako alternativní zdroj tepla lze využít sporák na tuhá paliva umístěný v kuchyni a/nebo kamna v ložnici. Nemovitost je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Na zahradě je vybudován vrt, z něhož je možné prostřednictvím domácí vodárny zásobovat za předpokladu úpravy vody i dům. Přístup k domu je zajištěn po obecní komunikaci. Vjezd před domem a garáž nabízí bezproblémové parkování dvou osobních automobilů.
V uzavřené dvorní části se nachází hospodářské přístavky - místnost s krbem k příležitostnému posezení, sklep a kůlna. Ve dvorním traktu je k dispozici udírna a venkovní WC. Na dům navazuje mírně svažitá zahrada s ovocnými stromy - převážně švestky a jabloně.
Nemovitost není zatížena žádnými omezeními vlastnického práva, je tedy vhodná jako předmět ručení při čerpání hypotečního úvěru. S financováním vám v případě zájmu rovněž rádi pomůžeme. Samozřejmostí je zajištění komplexního právního servisu spojeného s převodem vlastnického práva.
V případě, že máte zájem o prohlídku či máte jakýkoliv dotaz, neváhejte mě kontaktovat. Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a naše společnost je zprostředkovává, co by data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost. RK uvádí, že průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G.

Obytná plocha: 118 m2
Zastavěná plocha: 658 m2
Plocha zahrady: 609 m2
Plocha pozemku: 1267 m2
Počet NP: 2
Plyn: plynovod
Vytápění: lokální plynové,lokální tuhá paliva
Elektřina: 220/380
Voda: obecní vodovod
Poloha: řadový
Umístění: centrum obce
Suchov - Nemovitost k bydlení nebo chalupaření - 118m2
Podobné inzeráty
Prodej domu 5+1, 1190m2 - Suchov, ev.č. 00362
Ev.č. 00362 Nabízíme ke koupi rodinný dům 5+1 v obci Suchov v okrese Hodonín. Dům je ve stavu odpovídajícím stáří, lze jej užívat případně rekonstruovat. Okna do ulice nahrazena za plastová, do dvora původní. Objekt se skládá z obytného přízemí, kde je situována kuchyně a obývací pokoj, jedna místnost, koupelna a WC, v patře se nalézají další 3 pokoje. V přízemí i v patře je samostatná koupelna a WC. Dům je postaven na okraji mírně svažitého pozemku obdélníkového tvaru o celkové ploše 1.190 m2 a je napojen na obecní vodovod, elektřinu a plyn. O vytápění se zde stará plynový kotel, nebo kotel na tuhá paliva. Ohřev vody zajistí elektrický bojler. Ve dvoře se nachází hospodářské stavby, které slouží jako dílna a skladovací prostory. Celková plocha pozemku 1.103 m2, užitná plocha 155 m2. Za domem je velká zahrada (kde jsou vysázeny ovocné stromy) o výměře 773 m2.‌ Obec Suchov leží na pomezí česko-slovenských hranic, na úpatí Bílých Karpat obklopenou unikátními lesy a v kraji s bohatou lidovou tradicí. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej projektu RD 4+kk na klíč v Suchově se zahradou
Cena včetně domu na klíč, pozemku a DPH., Zprostředkujeme Vám prodej projektu RD 4+kk na klíč v Suchově se zahradou o výměře 890 m². Obec Suchov – lokalita Vršek nabízí jedinečné bydlení v rodinných domech v podhůří Bílých Karpat, s nádhernými výhledy na místní krajinu. V obci je zajištěna dostupnost veřejné dopravy (BUS), sportoviště, mateřské školy, obchod s potravinami, hospoda aj. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Patří mezi oblíbené domy. Uvedená cena obsahuje základovou desku, projekt, DPH a stavba bude provedena na klíč a předána po kolaudaci k okamžitému užívání. Délka výstavby od vydání stavebního povolení 8 měsíců u dřevostavby a 11 měsíců u zděné varianty. RD Hana 4+kk, 89 m² užitná plocha, 111 m² zastavěná plocha, 12 x 9,30 m rozměr domu. Sanita: vana + WC + umyvadlo. Základová deska, projekt, vyřízení stavebního povolení, kolaudace, tlakové zkoušky, revize. Konstrukce KVH 160×60, hydroizolace + tepelná izolace, hydroizolace. Plastová okna profil 88+ 3 skla, barva bílá/bíla. Vchodové dveře barva plast bílá/bílá, interiérové dveře. Podlahové topení, rekuperace, zásobník TUV 180 l a fotovoltaické panely. Podlahová krytina, obklad + dlažby. Kontaktní zateplovací systém polystyren EPS70 160 mm, minerální vata izolace strop 300 mm. Tepelná izolace podlahy polystyren EPS100 v tloušťce 140 mm. Kompletní sanita, baterie, vana, umyvadlo, skřínka, WC, umyvadlo – WC. Přípojky pro pračku a myčku. Elektrický rozvod, bleskosvod, finální vnitřní omítka, omítka vnější silikonová podbarvená. Retenční nádrž 4 m3. Krytina plechový systém, klempířské prvky. Za příplatek komínový systém. Možnost garáže za příplatek nebo změnit na zděnou variantu. (Součástí ceny není kuchyňská linka a světla – dokážeme za zvýhodněných podmínek zajistit přes naše dodavatele) "fotografie domu jsou ilustrativní". Suchov leží na okraji chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty na předhůří Velké Javořiny ve východní části okresu Hodonín. Spadá pod území Jihomoravského kraje. Jedná se o malou svahovou obec tvořenou ulicovou zástavbou podél silnice. Součástí obce jsou také přilehlé osady Suchovské Mlýny, Zámečníkovy Mlýny a Podhajské Mlýny. Zajímavá místa v okolí: Velká Javořina, hrad Buchlov, zámek Buchlovice, skanzen Strážnice, muzeum J.A.Komenského, Slovácké muzeum, Rekreační středisko Vápenky, sjezdovky Nová Lhota a Filipov, koupaliště Veselí nad Moravou, Hluk, Horní Němčí. Na pořízení pozemku a výstavbu Vám vyřídíme výhodné financování. Délka výstavby od vydání stavebního povolení 8 měsíců u dřevostavby a 11 měsíců u zděné varianty. Doporučuji prohlídku jak pozemku tak i našich rozestavěných či už stojících domů. Ev. číslo: 30163. Energetický štítek: A (39 kWh/m2/rok).
Prodej menšího RD po rekonstrukci ve Vyškově, zahrada
Nabízíme k prodeji řadový, přízemní RD po rekonstrukci se zahradou ve Vyškově, ul. Brněnská. Nyní je dům dispozičně řešen jako 1+kk,ale na dům navazuje přístavba, kde jsou 2místnosti k zobytnění + prostorná půda, která se nemusí zvedat a je možné vybudovat půdní vestavbu. Zastavěná plocha domu je o výměře 118m2, zahrada je o výměře 171m2. Dům je po rekonstrukci, ihned k bydlení bez dalších investic. Dispozice: vstupní chodba se vstupem na zahradu, samostatný prostorný pokoj orientovaný do ulice s kuchyňským koutem, dále z chodby je vstup do samostatné prostorné koupelny s vanou, sprchovým koutem a WC. Jedná se o velice útulné bydlení, zajišťující soukromí. Dům je vhodný také pro jednotlivce vzhledem k nízkým provozním nákladům. Parkování před domem. Dům se prodává se zařízením a s uvolněním dle dohody Dům je nízkonákladový. a je vhodný i jako investiční bydlení, nemovitost vhodná k pronájmu. Zajišťujeme finanční poradenství a zajišťujeme financování nemovitých věcí. Bude dodán štítek PENB, proto nyní nemovitost uváděna v G
Prodej, Rodinné domy,  1522 m2, zahrada, stavební parcela
Ev.č. 01028 Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme ke koupi rodinný dům v Hvozdu u Konic v okrese Prostějov. Nemovitost je v dobrém technickém stavu o dispozici tři ložnice, kuchyň s jídelnou, chodba, veranda, koupelna s vanou, spížka, WC, sprchový kout. Z domu je vstup do sklepa, kde je plynový kotel a bojler. Půdní prostor je vhodný k vybudování další bytové jednotky. Okna jsou plastová se žaluziemi, topení je zajištěno plynovým kotlem a kamny na tuhá paliva. K nemovitosti náleží hospodářské zázemí, garáž, dvůr, který navazuje na zahradu. Pozemek vedle domu je vhodný pro stavbu dalšího rodinného domu. Výhodou pozemku je přístup i ze zadní části zahrady kde je zamykatelná brána. Nemovitost se nachází 18 km od města Litovel a 30 km od Olomouce. V klidu domova projděte virtuální prohlídku nemovitosti, kterou naše realitní kancelář nabízí. V případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje prodat nemovitost s nejvyšší nabídkou. Náš finanční specialista navrhne pro Vás nejvýhodnější financování na trhu. Jestli tedy hledáte v dnešní uspěchané době soukromí spojené s přírodou k bydlení, chalupaření nebo jako investiční příležitost, zavolejte a domluvte si prohlídku. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Prodej, Rodinné domy,  862 m2 - Štítary, ev.č. 01086
Ev.č. 01086 Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům, chalupu v obci Štítary na okrese Znojmo. Tento dům venkovského typu je původně užívaný jako dvě malé bytové jednotky. Nyní je užíván jako 3kk. V domě jsou dvě koupelny. Dominantou domu jsou kamna s troubou, které vytopí celý dům. Další topení je zajištěno elektřinou i plynem. Nemovitost má tři komíny, podkroví je přístupné z boku domu po venkovním žebříku. Střecha je v dobrém stavu. Podlahy jsou betonové a keramické. Rozvody elektřiny jsou v mědi, rozvody vody a odpadu jsou v plastu. Dům je napojen na obecní kanalizaci. Voda je z řádu i z vlastní studny. Okna v domě jsou plastová se žaluziemi a sítěmi. Dům je odvětrávaný, je naprosto suchý. Dům má dobré zázemí i technické a za domem je pěkná terasa k odpočinku a bazén. Zahrada je terasovitá, stále udržovaná, se sklípkem v zemi. Výhodou pozemku je vstup i ze zadní strany kde je nová brána a krásný výhled do okolí. Nemovitost se nachází 6 km od Vranovské pláže a byla využívaná i jako investiční k pronájmu turistům. V případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje prodat nemovitost s nejvyšší nabídkou. Náš finanční specialista navrhne pro Vás nejvýhodnější financování na trhu! Jestli tedy hledáte v dnešní uspěchané době soukromí spojené s přírodou k bydlení, chalupaření nebo jako investiční příležitost, zavolejte a domluvte si prohlídku. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně provize.
Kamenný dům / Chorvatsko / Čiovo
Na prodej kamenný dům na ostrově Čiovo. Jedná se o tradiční a velmi zachovalý dům, vystavěn v osmdesátých letech. Má dvě podlaží s celkovou obytnou plochou 118m2. V přízemí se nachází vstupní hala, denní místnost s kuchyňským koutem a koupelnou s WC. Po dřevěných schodech je vstup do prvního nadpodlaží, kde se nacházejí dvě oddělené ložnice, každá s vlastním vstupem na prostornou, krytou terasu s krbem a posezením. K domu náleží jedno parkovací místo, což výrazně zhodnocuje nemovitost, neb ve zdejší historické zástavbě je mnoho domů bez parkovacích míst, či příjezdu k domu vůbec. Nemovitost se nachází v historické části Trogiru na ostrůvku Ćiovo jen asi 80m od starého mostu, spojující pevninskou a ostrovní část tohoto malebného města. Přestože dům se nachází v klidnější části , je veškerá občanská vybavenost, obchody, restaurace, kavárnyv bezprostřední blízkosti. Letiště Split je odtud vzdálené jen 3km. Jedná se možnost celoročního bydlení, případě využítí k pronájmu. K moři 70m a k nejbližším plážím do 300m. Dům nevyžaduje výraznější okamžité investice. List vlastnictví 1 / 1 bez omezení. Prodává se včetně vybavení viz fotografie. Nákup nemovitosti je přímo od majitelů. V případě, že sháníte podobnou nemovitost, pošlete prosím zprávu. Cena: 194500,- Eur