Sušené drcené chilli z vlastní úrody
Kategorie:
Potraviny
Pěstované doma ve skleníku, bez jakékoliv chemie.
1. Drcená směs 4 odrůd, kombinace méně a více pálivých odrůd, používám denně do všech druhů jídel.
Použité odrudy:
Fatali Red (250.000 - 450.000 SHU)
Azteco (až 450 000 SHU)
Aji Rojo (30.000 - 50.000 SHU)
Rawit (100.000–225.000 SHU)
Cena 100,-Kč / pytlík na obrázku (cca10g)
2. Nedrcené celé plody odrudy Sparkler (drobné papričky). Používám přímo do mlýknu, přijemná pálivost (160 000 SHU)
Cena 100,-Kč / pytlík na obrázku (cca5g)
Případně mám i zbytek hodně pálivých odrůd:
1. Fatali red (250.000 - 450.000 SHU)
2. Habanero chocolate (150.000 - 250.000 SHU)
Cena 300,-Kč / pytlík na obrázku (cca10g)
Dále můžu připravit sazeničky jednotlivých odrůd, během sezony přísun čerstvých papriček, na konci sezony dělám a zavařuju i výbornou salsu s olivovým olejem a mořskou solí.
1. Drcená směs 4 odrůd, kombinace méně a více pálivých odrůd, používám denně do všech druhů jídel.
Použité odrudy:
Fatali Red (250.000 - 450.000 SHU)
Azteco (až 450 000 SHU)
Aji Rojo (30.000 - 50.000 SHU)
Rawit (100.000–225.000 SHU)
Cena 100,-Kč / pytlík na obrázku (cca10g)
2. Nedrcené celé plody odrudy Sparkler (drobné papričky). Používám přímo do mlýknu, přijemná pálivost (160 000 SHU)
Cena 100,-Kč / pytlík na obrázku (cca5g)
Případně mám i zbytek hodně pálivých odrůd:
1. Fatali red (250.000 - 450.000 SHU)
2. Habanero chocolate (150.000 - 250.000 SHU)
Cena 300,-Kč / pytlík na obrázku (cca10g)
Dále můžu připravit sazeničky jednotlivých odrůd, během sezony přísun čerstvých papriček, na konci sezony dělám a zavařuju i výbornou salsu s olivovým olejem a mořskou solí.
