inzerce, prodej, prodám, bazar

Sušene houby

Kategorie: Potraviny

Nabízím k prodeji letošní sběr hub z Třeboňska. Hřibky 200Kč /100g,Mix(křemenáč, směs hřibovitých hub, suchohřiby)150Kč /100g.nebo dohodou.
Sušene houby
Podobné inzeráty
sušené houby - sušené hřiby
Sušené houby - sušené hřiby Nabízím sušené hřiby sbírané v čistém prostředí lesů v okolí Konstantinových Lázní. Přebytky sušené 9/2022. Možné osobní předání, zaslání poštou/zásilkovna - posílám v uzavřeném termosáčku. Cena 190Kč/100g.
sušené houby mix
Sušené houby - mix Nabízím sušené houby mix sbírané v čistém prostředí lesů v okolí Konstantinových Lázní. Mix - hřib pravý, podubák/modrák, máselník. Přebytky sušené 9/2022. Možné osobní předání, zaslání poštou/zásilkovna - posílám v uzavřeném termosáčku. Cena 150Kč/100g.
SUŠENÉ HŘIBOVITÉ HOUBY S OSVĚDČENÍM
Prodám sušené tržní houby s osvědčením (tj. povolení k prodeji tržních hub vydané KHS, které zaručuje znalost a kvalitu prodávaných hub). Velmi kvalitně usušeno v profi sušičkách při teplotě 50°C. Houby jsou tvrdé ,100% bez vody.(nejsou ohebné, gumové) Červivost 0%. Odesílám přes Zásilkovnu na adresu, nebo výdejní místo, osobní odběr v Liberci možný. Platba účet, nebo dobírka.(rozdíl v ceně za dopravu) Směs č.1: hřib hnědý, kovář, sametový, plstnatý a strakoš, klouzek obecný, zrnitý a sličný(loupané), křemenáč osikový a březový, kozák habrový a březový cena : 150kč/100g. Směs č.2: 25% pravé bílé hřiby + směs č.1 cena: 175kč/100g Směs č 3: Pravé bílé hřiby tj. hřib smrkový, borový a dubový cena: 200kč/100g Baleno po 100g v papírovém sáčku a ještě v PE ZIP sáčku, odesláno v krabici. ! POUZE PRO VAŠI PŘEDSTAVU ! : u sklenice 3,75l viz foto je obsah volně uložených hub max .3OOg !!( bez lámání a namačkání). Prodej na sklenice neprovozuji, dodávám pouze poctivou hmotnost. Dále nabízím z uvedených směsí velmi jemně namletý prášek(houbové koření) s příplatkem 10kč/100g. Směsi a prášek připravuji až před odesláním, lze tedy nevyhovující druhy hub vynechat.
SUŠENÉ HOUBY
Dodrý den.Tak jsem po roce opět zde a dovoluji si nabídnout kvalitní sušené houby nasbírané v Krkonoších.Jedná se o směs hřibovitých hub. Obsah 4l sklenice:hřib smrkový,dubový,hnědý,kovář;křemenáč březový;kozák habrový;klouzek sličný,obecný/samozřejmě loupaný/.Červivost 0%.Sušeno na slunci a v profi sušičce.Preferuji osobní odběr v Hradci Králové/všední dny do 16-té hod./nebo po předchozí dohodě ve Smiřicích.Houby je možno doručit i prostřednictvím Zásilkovny,jejíž cena činí 79,-Kč/max.2ks/.Posledních 15 sklenic.
Sušené houby
Nabízím k prodeji na peci sušené houby. Jsou usušené během 24-hodin.Proto si zachovají světlou barvu i vůni. Bez plísní. Jsme houbaři ,takže není třeba mít obavy. Kdo nemá čas zajít do lesa,tomu mohou nabídnout čisté,nečervivé houby v 3L sklenicích. Preferuji volání a pouze osobní odběr.
Sušené houby
Nabízím sušené houby, směs (křemenáč, kozák,hřib hnědý, kovář. Sběr podzim 2022, v pohraničí se Slovenskem. Sušené na sítech nad kachlovými kamny. Zasílám i na dobírku. Při odběru více jak 1 kg cena 800/kg. Mám mykologické zkoušky hřibovitých hub.Platí do smazání inzerátu