inzerce, prodej, prodám, bazar

Sušící ručník K2 -Mikrovl. utěrka pro sušení laku 60x90

Kategorie: Tuning

Prodám Špičkový mikrovláknový ručník K2 Flossy Pro Microfibre. Top Stav. Preferuji osobní převzetí.

Ručník z mikrovlákna K2 Flossy PRO je nejúčinnějším a největším ručníkem na sušení barvy v nabídce K2. Nepochybně gigant v kategorii osušek do auta s gramáží 800 g/m2(gram na metr čtvereční). Sen každého fanouška čistého a uklizeného vozu. Extrémně vysoká nasákavost byla kombinována s nejvyšší kvalitou zpracování a poskytuje produkt vynikající kvality, který bude dobře fungovat v amatérských i profesionálních aplikacích.

Velká a nadýchaná osuška do auta K2 Flossy PRO je vyrobena z měkkého a odolného mikrovlákna se speciálně navrženou vazbou vláken v technologii „Double loop“. Sbírá přebytečnou vodu z povrchu barvy velmi snadno a velmi efektivně, aniž by zanechávala šmouhy. Umožňuje vám rychle vysušit celé auto bez nutnosti „kroucení“ ručníku. Vysoká gramáž zajišťuje vysoký komfort práce a snižuje riziko poškrábání laku. Po použití je možno ručník prát v pračce na 40°C, bez použití aviváže.

Specifikace:

velký formát 60 x 90 cm
gramáž 800 g/m2
špičkový sací účinek
šetrný ke karoserii
nezanechává šmouhy
lze prát v pračce na 40°C
barva: šedá / modrá s černým obšitím
složení: 80 % polyester, 20 % polyamid
Sušící ručník K2 -Mikrovl. utěrka pro sušení laku  60x90
Podobné inzeráty
Autoglym SRP Super Resin Polish 200ml - pasta, vosk.
AUTOGLYM Super Resin Polish SRP pulka lahve cca 200ml na 3-4 Auta. Nejlepe osobni prevzeti. Jiz nemam vyuziti. Doporučuji shlednout videa na YT nebo ruzna fora. Autoglym Super Resin Polish je leštící pasta, která čistí, leští a chrání lak vozu v jediném kroku. Autoglym Super Resin Polish vyplňuje lehké škrábance a jemné oděrky v laku. Jemně odstraňuje povrchové nečistoty a okamžitě obnovuje původní vysoký lesk laku. Odstraňuje barevné skvrny, hologramy, oxidaci a dodává laku tvrdou ochrannou bariéru. Ochrana laku je testována na 35 umytí vozu pH neutrálním autošamponem. Použití přípravku je velmi jednoduché, protože produkt nezůstane nikdy suchý a tvrdý a přebytky z laku odstraníte bez nejmenší námahy. Je vhodný pro všechny typy a barvy laků, včetně metalizovaných, bezbarvých a laků na vodní bázi. Může být použit na nové i staré laky. Zlepší stav laku každého vozidla. Autoglym Super Resin Polish je mezinárodně uznávaný produkt, který je legendou ve světě autokosmetiky, a který by neměl chybět u žádného automobilového nadšence. DETAILING
ČIŠTĚNÍ INTERIÉRŮ A LEŠTĚNÍ(RENOVACE)LAKŮ VOZŮ.
Již 23 let se profesionálně věnujeme péči o osobní vozy a to nejen pro účel prodeje,ale i pro radost svých majitelů.Cena za kompletní čištění interieru bez hloubkového tepování je 1200 kč.Kompletní čištění tepováním od stropnice,až po koberce pod sedadly,včetně čištění a oživení plastů a kůže je 2000 kč.Vždy je vůz kvalitně umyt i z venčí.Cena renovace(rozleštění)autolaku včetně retušování barvou je 2000 kč.V případě extrémního stavu vozu cena po domluvě...Detailing laku vozu je za cenu 7000 kč-12000 kč,podle velikosti vozu a náročnosti laku.Laky renovuji pastami 3M a leštičkami Festool.Vše rád vysvětlím a ukáži.Renovace předních světel 700 kč za obě.Budou opět čirá.Levné opravy rezavých či shnilých částí karoserie.Dílna se nachází v Liberci,ulice dr.Milady Horákové.Tel.:.
Nový digitální měřič tloušťky laku
Nový a nepoužitý tloušťkoměr na měření síly laku. Vhodné použití při nákupu vozu. Velmi lehká manipulace. Cena 700 Kč Osobní předání Kladno Zásilkovna 105 Kč - poštovné předem.
Liquid Elements Pad Man Fine V2 125mm leštící kotouč 1ks
Jemný leštící kotouč navržený k odstranění lehkých mikroškrábanců a doleštění laku do vysokého lesku. 125 MM. Pouze 1KS. Vysoce kvalitní materiál Odstranění lehkých mikroškrábanců Doleštění laku do vysokého lesku Dokonalá péče o vozidlo Jemný leštící kotouč Průměr kotouče 125 mm Dlouhá životnost Skvělý poměr cena / výkon
Lola T96 F 3000 bez motoru
Prodám závodní Lolu T 96 F3000 bez motoru. R.v. 96. Převodovka Hewland po GO, teď je auto po profi laku. Náhradní kola a pneu, dokoupena anténa. Auto je v dílech. Připraveno pro montáž motoru Audi S6 AQJ 4,2 L V8 s převodovkou (v ceně i se zapalkem Ignitech a spádovými karburátory Weber 48, sáním a filtry), kovokeramická spojka, pro levný provoz ve stylu seriálu F 4000 Australia. K autu je přídavné křídlo do zadního spoileru a ochranné laminátové kryty spoilerů pro převoz na vleku. Pro nemoc to balím. Výměna možná. První a poslední foto jsou ilustrační, tak má vypadat po sestavení.
Diagnostický kabel KKL-USB, OBD2, kompatibilní s VAG-COM
Propojovací kabel pro připojení a rychlou komunikaci běžného počítače nebo notebooku s automobilem. Na straně PC je USB konektor a na straně vozidla je standardní 16ti pinový OBDII konektor J1962. POZOR! pro práci s počítačem je třeba nainstalovat USB ovladače (součástí dodávky). Výrobek je velmi precizní, konektory jsou lité a přesně pasují, kabel je velmi odolný. Jedná se o špičkový tovární výrobek pro profesionální použití, nejde tedy o žádnou "domácí" výrobu! Inzerát je AKTUÁLNÍ a platí do SMAZÁNÍ. Nové a nepoužité zboží. Více na Odpovídá normě ISO 9141-2 a 14230. Díky tomuto zapojení lze kabel používat se softwarem VAG-COM až do verze 4.09 jakož i hardwarově náročnými programy pro diagnostiku celého vozu - např. diagnostiku motoru, nastavení servisních intervalů, airbagů, imobilizéru, opravit kontrolu oleje, sledovat parametry auta během jízdy, adaptovat nové elementy v autě, při větší praxi také drobný CHIP-TUNING atd. POPIS: - Vhodné pro vozidla: VW / Audi / Škoda / Seat / + většinu evropských a asijských vozů s podporou OBDII nebo EOBD od cca roku 1995 - Funguje s programem VAG-COM až do verze 4.09 - Elektronická ochrana proti porouchání počítače auta i diagnostikujícího počítače - Komunikace: 2x K-line, které umožní diagnostiku taktéž novějších modelů aut - Připojení: USB port - Vozidlo: OBDI/OBDII - ISO9141-2/ISO14230 se std. 16pinovým konektorem J1962 - Délka kabelu: cca 2m - USB 2.0 - Plug and Play (kompatibilní s USB 1.1) - Kompatibilní Windows 98 / Me / 2000 / XP BALENÍ OBSAHUJE: - Diagnostický kabel - CD s ovladači VHODNÝ SOFTWARE: Pro vozy VW / Audi / Škoda / Seat: - VAG-COM by RossTech - verze 0.81 až 4.09 - nepoužívejte USB verzi programu! - VDS pro DOS - VDS Pro - Audi-VW Tool by BaumTools - IVScan - VAG by A. Kruk - DIAGRA a dále mnoho programů pro reset crach-dat airbagů, nastavení tachometrů, hledání kódu imobilizéru, jako jsou např.: - VAG DashTool by Gopel - VDS pro DOS - Bosch AirbagTool - VAG EEProm Programmer - C66 (Alfa) VDO Diagnostic pro DOS - C86 (Alfa) VDO Diagnostic pro DOS - Immoreader Pro ostatní OBDII kompatibilní vozy: - OBD Tool by BaumTools - Vehicle Explorer - ScanTool () a další...