inzerce, prodej, prodám, bazar

Sušička AEG T59840, REPASOVANÁ SE ZÁRUKOU

Kategorie: Sušičky

Prodám kondenzační sušičku AEG T59840, rozměry š60 x h60 x v81 cm, další informace o el. spotřebě, funkcích, či návodu pro obsluhu atd., lze dohledat na internetu, dle modelu sušičky, viz. foto-typový štítek. Sušička je po repasi, plně funkční a perfektně vyčištěná. Sušička, prošla důkladnou kontrolou v servisu, kde se odstranilo případné, i budoucí možné poškození a poruchy, následně se sušička kompletně odzkoušela a kvalitně vyčistila, viz. foto. V ceně sušičky, je levný pozáruční servis a levné náhradní díly. Cena sušičky: 4.900 Kč, včetně dokladu a 1/2 roční záruky. Pro případné informace, či objednání, raději preferuji telefonní jednání na tel.: , Po-Pá 8-16 hod., děkuji. Sušičku lze zaslat na dobírku, či osobně vyzvednout. Podívejte se na odkaz tohoto inzerátu!!! VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE!!!
Sušička AEG T59840, REPASOVANÁ SE ZÁRUKOU
Podobné inzeráty
Díly ze sušičky AEG T59840
Nabízím díly ze sušičky AEG T59840. PNC: 91609619000 Cena: 20% z nového dílu z Vše kromě: 1. Motoru ventilátoru bubnové sušičky 2. Čelní řídící panel 3. Kulatý filtr ve dveřích 4. Motor sušičky Nebo vše jak aktuálně bude.
Díly sušičky AEG T59840
Nabízím díly ze sušičky AEG T59840. PNC: 91609619000 Co vidíte na fotkách a nebo na dotaz. Veškeré plasty, kryty, řemen, zámky, filtry, ventilátor, tepelné čerpadlo, buben... Dle fotek nebo na dotaz Už není: 1. Motor ventilátoru bubnové sušičky 2. Čelní řídící panel 3. Kulatý filtr ve dveřích 4. Motor sušičky
Sušička AEG L88800, REPASOVANÁ SE ZÁRUKOU
Prodám kondenzační sušičku AEG L88800, s funkcí napařování prádla, rozměry š60 x h60 x v81 cm, další informace o el. spotřebě, funkcích, či návodu pro obsluhu atd., lze dohledat na internetu, dle modelu sušičky, viz. foto-typový štítek. Sušička je po repasi, plně funkční a perfektně vyčištěná. Sušička, prošla důkladnou kontrolou v servisu, kde se odstranilo případné, i budoucí možné poškození a poruchy, následně se sušička kompletně odzkoušela a kvalitně vyčistila, viz. foto. V ceně sušičky, je levný pozáruční servis a levné náhradní díly. Cena sušičky: 5.500 Kč, včetně dokladu a 1/2 roční záruky. Pro případné informace, či objednání, raději preferuji telefonní jednání na tel.: , Po-Pá 8-16 hod., děkuji. Sušičku lze zaslat na dobírku, či osobně vyzvednout. Podívejte se na odkaz tohoto inzerátu!!! VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE!!!
Sušička AEG L59800, REPASOVANÁ SE ZÁRUKOU
Prodám sušičku AEG L59800, s tepelným čerpadlem, rozměry š60 x h60 x v81 cm, další informace o el. spotřebě, funkcích, či návodu pro obsluhu atd., lze dohledat na internetu, dle modelu sušičky, viz. foto-typový štítek. Sušička je po repasi, plně funkční a perfektně vyčištěná. Sušička, prošla důkladnou kontrolou v servisu, kde se odstranilo případné, i budoucí možné poškození a poruchy, následně se sušička kompletně odzkoušela a kvalitně vyčistila, viz. foto. V ceně sušičky, je levný pozáruční servis a levné náhradní díly. Cena sušičky: 5.900 Kč, včetně dokladu a 1/2 roční záruky. Pro případné informace, či objednání, raději preferuji telefonní jednání na tel.: , Po-Pá 8-16 hod., děkuji. Sušičku lze zaslat na dobírku, či osobně vyzvednout. Podívejte se na odkaz tohoto inzerátu!!! VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE!!!
Sušička AEG T58840, REPASOVANÁ SE ZÁRUKOU
Prodám kondenzační sušičku AEG T58840, rozměry š60 x h60 x v81 cm, další informace o el. spotřebě, funkcích, či návodu pro obsluhu atd., lze dohledat na internetu, dle modelu sušičky, viz. foto-typový štítek. Sušička je po repasi, plně funkční a perfektně vyčištěná. Sušička, prošla důkladnou kontrolou v servisu, kde se odstranilo případné, i budoucí možné poškození a poruchy, následně se sušička kompletně odzkoušela a kvalitně vyčistila, viz. foto. V ceně sušičky, je levný pozáruční servis a levné náhradní díly. Cena sušičky: 4.900 Kč, včetně dokladu a 1/2 roční záruky. Pro případné informace, či objednání, raději preferuji telefonní jednání na tel.: , Po-Pá 8-16 hod., děkuji. Sušičku lze zaslat na dobírku, či osobně vyzvednout. Podívejte se na odkaz tohoto inzerátu!!! VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE!!!
Sušička AEG T8DEG48SC, REPASOVANÁ SE ZÁRUKOU
Prodám sušičku AEG T8DEG48SC, s tepelným čerpadlem, CENA NOVÉ: 15.600 Kč, rozměry š60 x h60 x v81 cm, další informace o el. spotřebě, funkcích, či návodu pro obsluhu atd., lze dohledat na internetu, dle modelu sušičky, viz. foto-typový štítek. Sušička je po repasi, plně funkční a perfektně vyčištěná. Sušička, prošla důkladnou kontrolou v servisu, kde se odstranilo případné, i budoucí možné poškození a poruchy, následně se sušička kompletně odzkoušela a kvalitně vyčistila, viz. foto. V ceně sušičky, je levný pozáruční servis a levné náhradní díly. Cena sušičky: 7.900 Kč, včetně dokladu a 1/2 roční záruky. Pro případné informace, či objednání, raději preferuji telefonní jednání na tel.: , Po-Pá 8-16 hod., děkuji. Sušičku lze zaslat na dobírku, či osobně vyzvednout. Podívejte se na odkaz tohoto inzerátu!!! VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE!!!