inzerce, prodej, prodám, bazar

Susicka Beko 8 kg A+

Kategorie: Sušičky

Prodám plně funkční sušičku cena 3990 Kč
Susicka Beko 8 kg A+
Podobné inzeráty
Sušička prádla s tepelným čerpadlem
Sušička prádla s tepelným čerpadlem BEKO, display, cena 4300 Kč. Sušička prádla s tepelným čerpadlem BEKO, display, cena 4300 Kč. Sušička prádla SIEMENS, display, cena 3700 Kč. Sušička prádla MIELE, display, cena 4500 Kč. Plně funkční, záruka a záruční servis. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. možné zaslat po celé ČR s rychlým dodáním do 2 prac. dní. Platba až po převzetí. Rezervace a dostupnost - předem volat. Tel., po-pá 9-18h, sobota 10-13h.
Sušička Beko
Prodám novou (ještě zabalenou) sušičku Beko DH8544CSFRX Dzvod prodeje nevyužitá Preferuji osobní předání popřípadě mohu dovést směr Dvůr Králové- Mladá Boleslav Dvur Králové - Lysá nad Labem Technické parametry viz odkaz
Sušička prádla BEKO EDS7434CSRX
Prodám velmi málo používanou sušičku prádla BEKO EDS 7434 CSRX. Energetická třída A++, třída účinnosti sušení A, 16 programů, max. náplň 7 kg, osvětlený buben, dětská pojistka, odložený start, zvukový signál, české popisky, LCD displej. Výška: 84,6 cm Šířka: 59,7 cm Houbka: 58,9 cm Hmotnost: 44,5 kg Susička se stále prodává a nová začíná na 9300 Kč: Osobní převzetí v Praze Letňanech. Kurýr je možný po dohodě a platbě předem.
Sušička prádla s tepelným čerpadlem
Sušička prádla s tepelným čerpadlem Candy Grand EVO, display, cena 4500 Kč. Sušička prádla s tepelným čerpadlem WHIRLPOOL 6th Sense, display, cena 4500 Kč. Sušička prádla s tepelným čerpadlem BEKO, display, cena 4300 Kč. Plně funkční, záruka a záruční servis. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. možné zaslat po celé ČR s rychlým dodáním do 2 prac. dní. Platba až po převzetí. Rezervace a dostupnost - předem volat. Tel., po-pá 9-18h, sobota 10-13h.
Sušička Miele T7770C Home Care A, s odvětráváním
Kvalitní ablauf sušička MIELE. Spotřeba A . Odložený start. Rychlé usušení, bezúdržbový stroj, bude dlouho kvalitně a věrně sloužit. Sušička s kapacitou 7kg prádla. Sušička s odvětráváním vlhkosti z prádla zadním nebo levým (pravým) vývodem ven mimo místnost. Sušička disponuje senzitivním systémem pro šetrné a energeticky úsporné sušení. Snadné ovládání, osvětlení bubnu a zvuková signalizace přispívají ke komfortnímu používání sušičky. 10 sušících programů. Volba šetrného sušení. Zkrácený program teplý 20 min. Zkrácený program studený 15 min. Sušení bez žehlení na složení do skříně. Extra sušení. Osvětlený buben. Program pro snadné žehlení. Signalizace plného zásobníku na vodu. Signalizace pro vyčištění filtru. Ukazatel průběhu sušení. Hloubka 60cm. šiřka 60cm. výška 85cm. Zboží je po celkové renovaci, prověřené odborným servisem. Záruka 6 měsíců na funkčnost. BAZARSERVIS Petr Mžik
Výsuvný mezikus Beko SKWS 54 poškozený obal
Beko SKWS 54 – Výsuvný mezikus Beko pro modely BX, Superia a Premium a hloubku skříně 54 cm.. Mezikus pro pračku a sušičku Beko. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.