inzerce, prodej, prodám, bazar

Sušička prádla Siemens iQ500

Kategorie: Pračky

Sušička prádla Siemens iQ500, cena nové 14000
Sušička prádla Siemens iQ500
Podobné inzeráty
Pračka se sušičkou Siemens iQ500 WD4HU541EU, 10Kg prádla
Pouze rozbalená pračka se sušičkou Siemens iQ500 WD4HU541EU. Původní cena 31´999,-Kč. V záruce do 31/10/2024, Siemens 10 let záruka na motor Komfort a bezpečnost funkce reload: přerušte již běžící program, abyste do bubnu přidali jakékoli zapomenuté prádlo výjimečné pohodlí díky ergonomicky nakloněnému ovládacího panelu aquaStop®: záruka značky Siemens domácí spotřebiče v případě poškození vodou - po celou dobu životnosti spotřebiče motor iQdrive: významně šetří energii a je znatelně tišší velký dotykový LED displej s ukazateli průběhu programu, nastavené teploty, počtu otáček, ukazatele zbytkového času v minutách a nastavení konce praní až za 24 hod., doporučení náplně a ukazatel spotřeby waveDrum nerezový buben s nopovitou strukturou pro jemné a intenzivní praní vnitřní LED osvětlení bubnu integrovaný kruhový průzor o průměru 32 cm, chromovo-černá barva dvířek s úhlem otevírání 130° waterPerfect Plus: optimální distribuce vody pro dokonale čisté prádlo a maximální úsporu vody přesné zjištění velikosti náplně na začátku programu díky inteligentní měřicí technologii antiVibration design: zaručuje větší stabilitu a tišší chod protihluková izolace ve spodní částí pračky zvuková izolace díky dodatečnému tlumicímu materiálu systém rozpoznání pěny k odstranění nadměrné pěny kontrola nevyváženosti signál na konci programu bezúdržbový kondenzátor: automatické odstraňování zbytků textilií dětský zámek ovládání skleněný kryt plnícího otvoru závěs dveří vlevo kovový háček zavírání dvířek komfortní zavírání Speciální funkce a nastavení Home Connect: Home Connect: vzdálená správa a ovládání, vzdálená diagnostika, energetické řízení fotovoltaiky varioSpeed: až o 65 % kratší čas praní možnosti pro praní: extra máchání, dětský zámek, myFavorite, předpírka, snadné žehlení, varioSpeed, tišší praní, voda plus možnosti pro sušení: suché do skříně, suché do skříně extra, suché k žehlení, noční/tiché sušení, samotné sušení, speed, wash & dry možnosti sušení pro většinu pracích programů časově řízené programy, funkce autoDry Programy standardní programy pro praní: bavlna, snadno udržovatelné, jemné/hedvábí, vlna/ruční praní speciální programy pro praní: čištění bubnu s funkcí připomenutí, super 15', extra máchání/škrobení, mix, myTime, outdoor/ impregnace, odčerpání/odstředění, programy dostupné přes aplikaci nejběžnější prací programy lze použít jako samostatné sušicí programy nebo jako praní a sušení v jednom programu standardní programy pro sušení: bavlna, snadno udržovatelné speciální programy pro sušení: osvěžení, myTime, wash & dry 60' programy dostupné přes aplikaci: záclony, košile, ručníky, wash & dry 90' Kontakty: rd492@,
Pračka Gorenje W 8824I. 1200ot./ 8kg/ A+++-10%.
Prosím volejte pište, pošlete vaše číslo, nebo jen prozvoňte. Whatsapp také možno. Na číslo 608*980*082. Pračka je plně funkční, vyčištěná, bez optických a technických nedostatků. Rozměry: 85 × 60 × 60 cm (VxŠxH) Programy: Bavlna – na méně citlivé bavlněné a lněné prádlo (osušky, spodní prádlo, trička, froté ručníky a spodní prádlo, ubrusy, kuchyňské utěrky atd.). Mix/Syntetické materiály – na barevné prádlo z odolných směsných tkanin (kalhoty, trička, šaty atd.) a další oblečení vyrobené z polyesteru, polyamidu nebo směsí Ruční praní/Jemné prádlo – na jemné prádlo vyrobené ze lnu, hedvábí, vlny nebo viskózového hedvábí, označené jako pouze k ručnímu praní a záclony Vlna – na oděvy z vlny a vlněných směsí (svetry, šály, šátky atd.) označené jako prádlo, které lze prát v pračce Rychlý 17 – pro lehce znečištěné prádlo, osvěžování prádla atd. Sportovní oblečení – pro lehce znečištěné sportovní oblečení vyrobené z bavlny, mikrovláken, syntetických vláken Noční praní – smíšené barevné prádlo vyrobené z látek o různé odolnosti s mírným otáčením bubnu Bio praní – praní prádla s velmi malým množstvím pracího prostředku nebo zcela bez něho a s použitím ekologických pracích kuliček PerfectBLACK – tmavé prádlo prané pomocí speciálních pracích prostředků na černé prádlo UltraWHITE – jemné, lehce znečištěné prádlo, jako například podprsenky, krajkové spodní prádlo, s použitím speciálních pracích prostředků na bílé jemné prádlo Máchání – máchání prádla (včetně ručně praného) bez ždímání Aviváž – pro změkčování, škrobení nebo impregnaci dříve vypraného prádla Ždímání/Čerpání – pro ždímání prádla. Přídavné funkce: Nastavení teploty praní Nastavení počtu otáček Odložený konec – umožňuje nastavit čas konce programu, pračka sama vypočítá, kdy má s praním začít Odstranění skvrn – pro odstranění skvrn s pomocí speciálních přípravků Předpírka – praní silně znečištěného prádla, zvláště v případě silně ulpělých povrchových skvrn Voda navíc – praní pomocí některých programů s dodatečným množstvím vody a doplňkovým mácháním Funkce SterilTub – samočistící program MyFavorite – umožňuje uložit do paměti 2 vaše oblíbené programy praní Tlačítko Start/Pauza – pro start nebo pozastavení programu Dětská pojistka – pro zablokování ovládání Zvuková signalizace – pro nastavení hlasitosti zvukového signálu Speciální režimy praní SensoCARE: NormalCARE – přednastavený styl pro každodenní praní s optimální kombinací spotřeby energie a času EcoCARE – ošetřování prádla pomocí nižšího množství vody a nižší spotřeby energie bez ohledu na dobu trvání programu TimeCARE – styl praní, který v nejkratší možné době zvýšenou intenzitou účinně vypere vaše prádlo AllergyCARE – praní, které je obzvláště šetrné vůči každému, kdo má citlivou pokožku. V tomto programu se používá zvýšené množství vody, aby bylo prádlo dokonalé vymáchané.
Set chytrá pračka + sušička Samsung, v záruce do 4/2023
Prodám set chytré pračky a chytré sušičky Samsung včetně dělícího mezikusu, který je vytahovací a funguje i jako odkládací polička na prádlo. Jedná se o set pračky WW90T534DAT/S7 a sušičky DV90T5240AE/S7. Vše plně funkční, propojitelné s chytrou aplikací (možno přes ní nastavit programy, časování, sledování cyklu, při přendání prádla do sušičky sušička automaticky rozpozná, jaké prádlo se pralo a vybere vhodný cyklus a další). Pračka je na 9 kg prádla, má automatické dávkování pracího prostředku i aviváže, velké množství programů včetně páry. Sušička je taktéž na 9 kg prádla, má tepelné čerpadlo, vyčerpaná voda se odčerpává do zásobníku, který pak stačí jen vylít (není nutné napojovat na odpad, ale možné to je) a opět disponuje velkým množstvím programů. PC celého setu téměř 50 tisíc v Electroworldu. Nyní přenechám pračku za 10 tisíc a sušičku za 12 tisíc. V případě odběru celého setu cena 20 tisíc včetně spojovacího dílu. Prodávám z důvodu stěhování do domu, kde již jeden set je.
Pračka se sušičkou AEG L16850A3 až na 7 kg
Mimořádně tichá pračka - Silent System PLUS. Až na 7 kg praní prádla. Až na 5 kg sušení prádla. Otáčky ždímání 0 až 1600. Možnost odloženého startu praní. Displej - díky LCD displeji poskytuje tato pračka přesnou kontrolu při výběru jednotlivých nastavení, včetně teploty a rychlosti odstředění. Zobrazení času do konce praní na displeji. Zobrazení času do konce sušení na displeji. Zobrazení času odložení startu praní na displeji. 30-ti minutový program na 3 kg prádla. Jett systém - sprchování prádla (kvalitnější vyprání prádla + úspora vody). FUZZY LOGIC množstevní automatika - napouštění vody podle množství vloženého prádla. Vana a bubez z nerezavějícího materiálu. Hloubka 60 cm. Šířka 60 cm. Výška 85 cm regulovatelná nožičkama. Hmotnost 100 kg. Možnost podstavby - vrchní deska se dá sundat. Použitá. Čistá. Plně funkční. Možno dovézt nebo zaslat.
Luxusní pračka LG F62A8ND, 6kg, A+++, 1200ot., záruka 6m
Pračka LG F62A8ND. Plně funkční v hezkém stavu - po revizní kontrole servisním technikem a vyčištění. Původní cena 13.000,-! Včetně návodu v češtině. Možnost dopravy do 30km, osobní převzetí či zaslání kurýrem na dobírku. Záruka 1/2 roku a doklad samozřejmostí! Koukněte i na další mé zboží (myčky, pračky, ledničky, sporáky, sušičky)! Popis: Programy: Bavlna – na stálobarevné oděvy a běžně zašpiněné bavlněné prádlo Bavlna EKO – program pro praní bavlněného prádla při 60 °C s minimální spotřebou energie Syntetika – pro prádlo z polyamidu, nylonu, silonu a dalších syntetických látek Smíšené prádlo – praní smíšeného prádla s různými pohyby bubnu a minimálním poškozením oděvů Pokrývky – pro prádlo s velkou absorbcí vody Dětská péče – pro kojenecké prádlo Skin Care – péče o pokožku, naprosté odstranění pracího prostředku z praného prádla Sportovní – pro sportovní a outdoorové prádlo Barevné prádlo -pro barevné prádlo s minimalizací ztráty původní barvy díky jemným pohybům bubnu, nízké teplotě a krátkému času praní Jemné – na jemné prádlo, hedvábí, záclony Vlna – pro jemné a vlněné výrobky určené k praní v ruce Intenzivní 60°C – program pro silně zašpiněné prádlo Rychlý 30°C – rychlý program pro méně špinavé prádlo Tiché praní – využívá valivý pohyb prádla v bubnu se sníženou hlučností Další informace: Ovládací panel v českém jazyce Dotykový LED displej Direct Drive motor – tento typ pohonu je daleko efektivnější, spolehlivý a zaručuje delší životnost vaší pračky. K jeho kladům také patří větší stabilita, menší vibrace a nižší hlučnost. 6 MOTION – 6 pracích pohybů pro efektivní praní a rozložení pracího prášku Smart Diagnosis™ – zdokonalená diagnostika při poruše Fuzzy logic – pračka je vybavena výkonným procesorem, který ve spolupráci s Direct Drive motorem zjistí, kolik prádla je naloženo, a určí optimální prací čas a program, spotřebu vody a energie Automatické vážení a vyvážení – pračka na základě vážení určí optimální spotřebu vody, energie a délku praní LG nulová spotřeba energie v pohotovostním stavu – pračka je vybavena technologií Zero Stand By Power, která snižuje spotřebu na minimum (v průměru cca 0,4 W/h). Zapnutí/vypnutí zvukových upozornění – Tato volba vypne zvukovou signalizaci Prémiový buben – inovovaná textura povrchu bubnu zvyšuje kontakt s prádlem, výsledkem je efektivnější průběh praní, lepší cirkulace vody, zmenšení pomačkání prádla Velká dvířka – 35 cm Důležité informace: Energetická třída: A+++ Náplň: 6 kg Maximální otáčky: 1200 ot./min. Spotřeba vody: 46 l/cyklus Spotřeba el. energie: 0,68 kWh/cyklus Rozměry: 85 × 60 × 48 cm (VxŠxH)
Pračka SamsungWF70F5E5U4X
Pračka stále jako nová, 100% funkční, bohužel účtenku jsem již nenašel, výrobce garantuje 10let záruky na motor. Na pár místech oděrky z používání. Kvůli stěhování se nevejde do koupelny. Při rychlém jednání sleva. Třída energetické účinnosti A+++ Praní i ve studené vodě - pračka Samsung je vybavena technologií Eco Bubble - jedná se o převratnou technologii v praní prádla. Technologie Eco Bubble vstřikuje vzduch a vodu do pracího prášku ještě dříve než začne proces praní. Tím vytváří pěnu, ve které následně vznikají bublinky, které pronikají rychleji do prádla než koncentrovaný prášek Funkce Kapacita prádla 7 kg Maximální rychlost odstřeďování 1.400 ot./minPraní i ve studené vodě - pračka Samsung je vybavena technologií Eco Bubble - jedná se o převratnou technologii v praní prádla. Technologie Eco Bubble vstřikuje vzduch a vodu do pracího prášku ještě dříve než začne proces praní. Tím vytváří pěnu, ve které následně vznikají bublinky, které pronikají rychleji do prádla než koncentrovaný prášek Kapacita prádla 7 kg Maximální rychlost odstřeďování 1.400 ot./min trvání standardního cyklu: 135 minut (bavlna, 60°C, plná náplň) Grafický displej LED Tělo: Inox Dvířka: chromová Technologie Eco Bubble Motor s digitálním invertorem Ovládání Fuzzy Logic Výkon Třída energetické účinnosti A+++ 122 kWh/rok (220 průměrných cyklů) 9.400 l/rok (220 průměrných cyklů) Účinnost odstřeďování B Hlučnost 54 dB při praní Hlučnost 74 dB při odstřeďování Dětská pojistka Funkce snížení pěnivost Ochrana proti přehřátí Automatický diagnostický systém Samočisticí filtr Ukazatel stavu a nastavení Odložené ukončení Indikace dětské pojistky