inzerce, prodej, prodám, bazar

Suunto Spartan Trainer

Kategorie: Fitness, jogging

Prodám málo používané sportestry Suunto Spartan Trainer.
Popis:
Malé, lehké a praktické, to je nový model tréninkových přístrojů s GPS od firmy Suunto s integrovaným snímačem tepové frekvence. Ocení jej všichni aktivní sportovci, kteří chtějí mít pod kontrolou hodnoty srdeční frekvence, aniž by museli nosit hrudní pás.

Přístroje vám nabídnou nepřetržitou zpětnou vazbu o úrovni vaší aktivity, včetně klidové tepové frekvence, spálených kalorií a další potřebné informace jako měření rychlosti, vzdálenosti či nadmořské výšky během aktivit jako běh, cyklistika nebo plavání. Více jak 80 přednastavených sportovních režimů na , stažitelné nové trasy a až 10 hodinová životnost baterie v tréninkovém režimu s nejlepším záznamem GPS.

Chytré hodinky navíc komunikují se smartphony (iOS a Android) a displej vám zobrazí příchozí hovor nebo textovou zprávu.

GPS výškoměr pro záznam nastoupaných/sestoupaných metrů
GPS navigace
navigace po trase, možnost navigace zpět nejkratší cestou nebo cestou po trase - (Breadcrumb, waypoints)
FusedSpeed™ pro měření tempa
informace o spálených kalorií
počítač kroků
50 m vodotěsnost
více jak 80 přednastavených sportovních režimů
mód multisport
přepínání sportů přímo během aktivit
měření plavání v bazénu i otevřeném prostoru
čas zotavení
podpora zobrazení grafů
vytváření intervalového tréninku
možnost připojení hrudního pásu
pořizujte fotografie a videa během aktivit s 3D mapou na
podsvícení
vibrační alarm
oznámení hovoru a textové zprávy
barevný dispej
vícejazyčné uživatelské rozhraní, včetně češtiny
Suunto Spartan Trainer
Podobné inzeráty
SUUNTO Spartan Trainer Wrist HR - sportovní hodinky GPS
Suunto Spartan Trainer Wrist HR jsou multifunkční sportovní hodinky s GPS a vestaveným snímačem srdečního tepu. Hodinky jsou v TOP stavu, málo používané, bez škrábanců. - rozměry 46 × 15,7 mm resp. 46 × 14,9 mm váha 56g resp. 66g - barevný displej - voděodolnost 50m - tělo z polyamidu (Steel a Gold má ocelovou lunetu) - sklíčko - minerální krystal (Gold, Steel), resp polyamid - výdrž akumulátoru až 10 dní Funkce a ovládání snadné ovládání přehledný displej hodinek Spartan nastavitelné sportovní módy v hodinkách - běh, cyklistika, plavání, turistika a další sporty celkem 80 sportovních režimů (nelze však vytvářet vlastní aplikace) funkce pro triatlon HR zóny pohodlné měření tepu na zápěstí Valencel (technologie světového leadera) využití mobilní aplikace a portálu Movescount 24/7 sledování aktivity Suunto Movies (komentovaná 3D trasa ve videu) v mobilní aplikaci zobrazování oznámení mobilních zařízení podpora pro trenéry podpora kadence s POD, podpora měření výkonu konfigurovatelné sportovní grafy ve sportovních modech Navigace přesný GPS modul pro měření vzdálenosti, tempa a nadmořské výšky výdrž akumulátoru při zapnutém GPS 10-25 hodin drobečková navigace po předem navržené trase a navigace zpět po trase výšková navigace (po naplánované trase) možnost využití celosvětových sportovních „tepelných map“ ()
PRODÁM SPORT TESTER GPS HODINKY
PRODÁM ZÁNOVNÍ GPS HODINKY. PÁRKRÁT POUŽÍVANÉ!!! SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR LIMITED EDITION PERFORMANCE GPS hodinky Suunto Spartan Sport Wrist HR Gold používají jak všestranní sportovci, tak milovníci aktivního životního stylu. Hodinky mají GPS a optický snímač Valencell pro 24hodinový monitoring tepu. K dispozici máte více než 80 sportů. Hodinky mají vynikající poměr cena/výkon. 1. hrudní pás na principu EKG je součástí balení Hlavní parametry Spartan Sport Wrist HR  GPS, kompas, teploměr, akcelerometr, drobečková navigace.  Optický snímač tepu v hodinkách (méně přesný než hrudní pás na principu EKG).  Přesný snímač tepu – hrudní pás Suunto Smart Sensor (je součástí balení)  GPS výškoměr (vlivem odrazů terénu méně přesný než barometrický).  Tep, kalorie, zotavení, spánek, (RR interval jen s připojeným hrudním pásem).  Zpřesnění měření rychlosti FusedSpeed™ (s využitím GPS + akcelerometru).  >80 přednastavených sportů: triatlon, běh (různé), cyklistika (různé), plavání …  Intervalový trénink.  Kroky pomocí akcelerometru, přesné vzdálenosti a rychlost pomocí GPS.  Bluetooth propojení s mobilem přes aplikace Suunto APP (iPhone a Android).  Notifikace telefonu na displeji hodinek - už nezmeškáte důležitý hovor.  Výdrž baterie v časovém modu: 14 dní, s 24/7 aktivitami a notifikací: 7 dní.  Výdrž baterie v tréninkovém modu s GPS 10h / 20h / 40h (dle přesnosti).  Inteligentní správa baterie. PUVODNÍ CENA 11500KČ. NYNÍ CENA=5900Kč.
prodám hodinky   SUUNTO  SPARTAN   SPORT
prodám hodinky SUUNTO SPARTAN SPORT výborný stav 2x ochranná folie
FINNLO AB-BACK Trainer
Nabízím nevyužitou kvalitně zpracovanou posilovaci lavici v super stavu. FINNLO AB-BACK Trainer slouzi k tréninku všech důležitých břišních a zádových svalů, dokonce je možné ji využít i pro posílení svalů paží atd.. Jednoduše můžete AB-Back Trainer složit a použít jako lavičku. AB-BACK Trainer má nostnost až 150 kg cvičence. PC 8.000 Kč. Pouze osobní vyzvednutí.
Spartan trifecta medal display
Prodám Spartan Trifecta medal display, vytisknutý na 3D tiskárně. Spartan trifecta medal display se skládá ze dvou částí: 1. Stojánek (lze na něj napsat rok, jméno .....90kč) 2. Medal display (bez medaile.....90Kč) Barva černá/šedá. V případě zájmu jiné barvy dohodou Poštovné by mělo být asi 30-50 Kč -- Spartan SpartanRace Holder Držák medal medaile ocr --
Hrudní pás SUUNTO COMFORT BELT ANT BLACK
Prodám hrudní pás SUUNTO COMFORT BELT ANT BLACK. Určeno pro: SUUNTO Ambit, M4, M5, Quest, T3, T4, T6 a další monitory srdečního tepu. Konektivita ANT+.