inzerce, prodej, prodám, bazar

Svářečka na plastové trubky

Kategorie: Vybavení dílen

Svářečka na plastové trubky
Podobné inzeráty
Svářečka kombinovaná Powermat 220T
Kombinovaná svářečka Powermat PM-IMG-220T je svářečka se širokou škálou použití. Svářečka umožňuje svářecí práce metodou svařovacího drátu tavitelný v ochranné atmosféře ( MIG / MAG ) nebo FCAW drátu trubičkový (po změně polarity) a také svařování elektrodou (MMA) a metodou Lift TIG (vyžaduje k nákupu hořák pro svařování TIG Lift) Svářečka jen párkrát použitá v perfektnim stavu. Bez kabelů pro svařování elektrodou.
SVÁŘEČKA GYS TIG 200 DC HF FV - poslední 2 kusy
Prodáváme 2 poslední kusy!!! Za bezkonkurenční cenu. svářečka GYS TIG 200 s technologií TIG DC a HF zapalováním invertor GYS bez příslušenství s rozsahem svařovacího proudu 5-200A profesionální svařovací invertory řízené mikroprocesorem s velmi dynamickými svařovacími vlastnostmi v režimu MMA velice dobře svařuje všemi typy elektrod od průměru od 1,6 do 5mm svářečka je vhodná pro svařování s napájením elektrocentrálou s minimálním výkonem 7 kW invertor má velice spolehlivou elektronickou ochranu v režimu TIG nastavitelný předfuk a dofuk plynu, náběh a doběh proudu, dvoutakt, čtyřtakt, frekvence pulsu umožňuje nastavit dva hlavní svařovací proudy, mezi kterými lze během svařovacího procesu, krátkým stiskem tlačítka hořáku, přepínat (4T LOG % I) pět paměťových míst pro uložení programů obsahuje technologii zvýšení ochrany proti přepětí sítě až na 400V integrovaný systém PFC - umožňuje provozování až na 100 m dlouhých prodlužovacích kabelech integrovaný systém FV - umožňuje svářečce pracuje v rozsahu napětí 85-265V SR - sekundární regulace proudu výrobcem svářečky je francouzská společnosti GYS
Svářečka elektrická 380 V domácí výroba cca 1965
Prodám. Svářečka elektrická, 380 V. Domácí výroba, kolem roku 1965. Rozměr: Výška cca 35 cm, s uchem 42 cm. Šířka cca 28 cm, s krabicí vypínače cca 35 cm. Hloubka cca 17 cm. Zástrčka oválná 25 A, 380 V. Délka kabelu přívodního cca 4,5 m. Délka kabelu s kleštěmi na uchycení elektrody cca 6,7 m. Délka kabelu s kleštěmi, které se připínají na svařovaný materiál, cca 5,1 m. Vypínač tři polohy: - první krajní poloha ručně tužkou nápis MÉNĚ - prostřední poloha vypnuto - druhá krajní poloha ručně tužkou nápis VÍCE Svářečka zkoušena funkční, avšak pro jistotu nabízím jako nefunkční. Hmotnost samotné svářečky cca 41-42 kg. Hmotnost svářečky s kabely cca 46-47 kg. Nabízeno pouze jako celek, tj. svářečka + kabely + el. zástrčka + kleště na elektrodu + kleště připínací na materiál. Cena za komplet: 5.900,-Kč Tel.: 604 - 821 131 (stačí prozvonit, zavolám zpět), Mail: marecek.kutnahora@ Inzerát je platný až do jeho stažení (bude stažen po prodeji). - osobní předání možné: Kutná Hora, Čáslav, Kolín, částečně Tábor, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Humpolec, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Liberec nebo dle domluvy
Nová multifunkční svářečka Sherman DIGIMIG 215 DUALPULSE
Nové, nepoužité, originálně zabalené zboží s plnou zárukou. Doklad, záruka, plátce DPH. Cena uvedena včetně DPH. Špičková synergická, dual-pulzní svářečka vhodná pro svařování oceli, nerezu, hliníku, slitin. Umí svařovat metodami MIG (CO2), MMA (elektroda), TIG Lift (wolframová elektroda) a MIG pájení. V režimu MIG dokáže pracovat se standardními i trubičkovými dráty. Díky možnosti regulace indukčnosti je zařízení vhodné pro pájení pozinkovaných plechů a tudíž doporučováno autodílnám a karosárnám. Díky nastavení pulzů lze svařovat tenké materiály. Velký a přehledný barevný displej umožňuje jednoduché ovládání. Paměť pro 35 sad nastavení parametrů. Svářečka je od výroby připravena pro svařování hliníku a v balení jsou všechny potřebné komponenty. Balení obsahuje: Svářečku Sherman DIGIMIG 215 DUALPULSE Hořák MIG řady 24, délka 3m MMA svařovací kabel s držákem elektrody 2m Zemnící kabel se svorkou 2m Podávací kladka pro hliníkový drát 1,0 a 1,2mm Podávací kladka pro ocelový drát 0,8 a 1,0mm Bowden pro ocelový drát Teflonový bowden pro hliník Hadice pro připojení plynu Svářecí štít Plastové kladívko s kartáčem Manuál v českém jazyce PARAMETRY: Napájecí napětí: 230V 50Hz Svařovací proud [A]: 5 - 200 Průměr cívky drátu: 100, 200mm Hmotnost (bez příslušenství) 15 kg Rozměry 490 x 220 x 375 mm Pro TIG svařování je potřeba dokoupit hořák s ventilkem. Detailní informace najdete na stránkách dovozce Na tato zařízení zajišťujeme záruční i pozáruční servis a máme ihned k dodání veškeré spotřební díly a další příslušenství. Možnost osobního odběru v Dolních Tošanovicích, nebo zaslání s PPL (299kč po celé ČR). Inzerát platí do smazání.
Prodám CO2 LASTON MIG 195V.
Prodám CO2 LASTON MIG 195V. Svářečka byla použita jen jednou na zkoušku Velmi kompaktní a výkonná svářečka pro svařování jak metodou MIG/MAG (CO2 atd.) tak i MMA invertor (elektrody). Stroj při své hmotnosti, rozměrech a napájením 220V disponuje velmi vysokým výkonem svařovacího proudu až 195A s použitím drátu 0,8 a 1,0 mm. Díky elektronice a možnosti regulovat všechny hodnoty samostatně - svářecí proud (A), napětí(V) a indukčnost oblouku, umožňuje stroj velmi přesné nastavení požadovaných hodnot dle aktuálních potřeb pro sváření. Funkce nastavení indukčnosti oblouku je užitečná při svařování metodou MIG/MAG tenkých komponentů, u níž zabrání propálení. Čím tenčí materiál svařovaný metodou MIG / MAG tím by měla být indukčnost vyšší (měkký oblouk - nižší průnik) Přesně nastavené hodnoty proudu a napětí se zobrazují na přehledném displeji. Svářečka svojí kvalitou zpracování a svými parametry nabízí to nejlepší, čeho lze v této cenové kategorii dosáhnout.
TIG svářečka MIGATRONIC PILOT 1500HP
Tig svářečka Migatronic PILOT 1500HP, opláštěný hořák 4m, + oba kabely, plná láhev + budík, stmívací kukla s velkým průzorem a mnoho spotřebáku za cca 2,5tis. Svářečka používaná celou dobu sporadicky pro vlastní účely, opečovávaná. Zapojit do zásuvky 240V a svařovat. Cena za komplet 16.800,-Kč.