inzerce, prodej, prodám, bazar

Svatební šaty úzká ramínka, volná záda, tylová sukně

Kategorie: Svatební šaty

Prodám svatební šaty koupené ve výprodeji salonu za 9999,-. Unáhlená koupě, objevila jsem jiné, co se mi líbí víc, tedy mnou nepoužité. Velikost psaná 38. S úpravou nejspíš počítejte, i já bych si je musela upravit, pokud bych je chtěla použít. Při rychlém jednání možná sleva.
Svatební šaty úzká ramínka, volná záda, tylová sukně
Podobné inzeráty
Svatebni saty tylová sukně
svatebni saty Tylova sukně Nová krasna tylova sukne.V predu kratka po kolena zadek s vlečkou.Zapínání je na suchy zip takze padne krásně.Material tyl. Piste mejl.
Svatební šaty Kabelková a Oplocká
Milé ženy a dívky, nabízím k prodeji své svatební šaty s holými zády od nepřekonatelného brněnského návrhářského dua Kabelková a Oplocká. Byla jsem třetí nevěstou, která měla šaty na sobě. Pro představu: Měřím 168 cm, na fotkách mám 4cm vysoké podpatky, vážím 55 kg, v pase mám 65 cm, přes ňadra 88 cm. Šaty jsem si nechávala upravit profesionální švadlenou - byl snížen zip a tím zvětšen výstřih na zádech, srovnána délka šatů, které jsou nyní bez vlečky a při mé výšce s podpatky nesahají až na zem (chtěla jsem v šatech tančit celou noc) a přišity odstávající lístečky (původně lepené). Pro větší pohodlí jsem měla šaty pod lopatkami přilepeny páskou na tělo (ráda zdarma přidám, použila jsem ji pouze na tuto příležitost). Přestože mají šaty holá záda, nedrží je "síťka" přes dekolt či záda, což bylo mým zásadním přáním. Ňadra jsou vyztužená, není potřeba mít podprsenku. Vršek šatů je lepená krajka, spodní část spodnička a tyl. Šaty nemají kruh, objem dělá tyl, který je nahoře (nikoliv pod látkou). Šaty byly velmi pohodlné, vydržela jsem v nich až do rána, nepřevlékala jsem se. Stuha, kterou mám na fotkách na zádech, je z věnečku a není součástí šatů. Šaty prodávám včetně originálního ramínka a pytle s logem Kabelkové a Oplocké. Šaty jsou vyčištěny v profesionální čistírně, doložím účtenkou. Šaty je možné kdykoliv vyzkoušet v Brně u ústředního hřbitova, preferuji osobní předání. K šatům nabízím i kravatu, která byla kupována společně s šaty u Bandiho a kterou má na fotkách ženich. Použita pouze při této příležitosti, cena 500 Kč, barva naprosto odpovídá barvě šatů. Věneček byl ručně vyráběn ByIli: Květiny z ekologického zemědělství jsem měla od Farmy Řezanka: Fotky fotil Jiří Lubojacký - Catching Reflection of the Soul:
Svatební šaty Hadassa Belinda 2020
Prodám svatební šaty barvy ivory Vel. 44, jsou na šněrování takže je možné stáhnout na velikost až 42 a povolit na vel 48. Šaty jsou londýnské značky Hadassa kolekce 2020. Úplně nové, nošené jednou ve svatební den. Šaty nejsou poškozené a jsou profesionálně vyčištěné. K šatům je také kruh velikost 2. Tylová sukně, vrstvená. Krajkovaný splývavý top který přechází do sukně. V topu je všitý korzet takže dělají krásnou postavu. Krajkové ramínka a šněrování na zádech. Původní cena 17,500,
Boho svatební šaty
Lehoučké a velice příjemné boho svatební šaty na úzká ramínka, holá záda, zapínání na zip. Šaty jsou použity jeden den, ramínka jsou lehce zkrácená, ale jdou opět povolit. Sukně je úplně u země nepatrně zašedlá, šaty jsou vyčištěny. Velikost 38, zdarma přidám závoj.
Svatební šaty . šity na privátní zakázku v Rusku
Jedinečné svatební šaty – pudrová růžová - 1x nošené (v den svatby) - vel 36-40 – nahoře utáhnutelný/povolitelný korzet (nevěsta na fotce: 160 cm, 58 kg, velikost svršků S, velikost sukní/kalhot M) - lehké, velmi pohodlné, luxusní - pudrový korzet, růžová nabíraná tylová sukně součástí: - kruh vel 7 (bohatý) - svatební boty - espadrilky na klínku vel. 37 (1x nošené, ve svatební den) - prsní vycpávky samolepící (pro dokonalý dekolt) - ochranný obal na šaty + dřevěné ramínko cena: 9.800 Kč možný osobní odběr: Ostrava a okolí. Případně zašlu. Šaty jsem nosila po celý svatební den, poutaly pozornost, sklízely komplimenty. Cítila jsem se v nich originální a přitom v pohodlí. Mají romantický nádech a přitažlivý dekolt. Jen nerada jsem je večer odložila.. Užijte si je !
Svatební šaty vel. 42 - 48
Prodám krásné svatební šaty velikosti 42-48 lze utáhnout nebo povolit korzet. Perfektně sedí i na plnoštíhlé nevěsty. Šaty jsou korzetové a přechází pozvolna do rozšířené sukně, což skryje i faldíky na břiše. V horní části zdobené kamínky a krajkou. Sukně tylová má 7 spodniček (+ samostatná spodnička s obručí). Šaty zakoupené nové v butiku původně 14 500 Kč. Měla jsem je na sobě jen já, jsou jako nové. Krajka, zdobení i celé šaty jsou kvalitní práce, žádná Čína. Já měřím 175cm + cca 3cm podpatky. Mám velikost 42 tj. šaty jsem měla utažené co to šlo. Šaty jsou vyčištěné v obalu. Můžeme se domluvit i na vyzkoušení u mě doma. Bydlím nedaleko Pacova. Klidně mi napište.