inzerce, prodej, prodám, bazar

Svítící vysokorychlostní kabel na napájení USB-C

Kategorie: Nabíječky

Varianty:
Modrá
Zelená

Nabíječka měří 1m
Kabel je obalen v hliníkové fólii a TPE obalu
Cena za kus
Svítící vysokorychlostní kabel na napájení USB-C
Podobné inzeráty
Vysokorychlostní 4 port USB nabíječka/výkon- 15.5W
DMG HT-CD03,vysokorychlostní 4 portová USB univerzální nabíječka na více zařízení. Maxi USB nabíječka do zásuvky Vám pomůže nabíjet více přístrojů najednou.K tomu je zapotřebí již jen USB kabel s příslušnou koncovkou pro dané zařízení. Lehce zastoupí čtyři obyčejné Usb nabíječky.Velmi minimalistický design.USB nabíječku využijete pro všechny zařízení Apple, Lenovo, HTC, Samsung, Asus, Prestigio, Motorola, Xiaomi, Sony, ZTE, Microsoft, LG, Huawei, Honor, Acer,Redmi.Lze přes ní rychle nabíjet powerbanky,sluchátka,baterie,drony,kamery,lampičky.Nová,nepoužívaná. Input: AC 100~240V, 50~60Hz, 15.5W. 1.: 5V = 2.1A 1USB. 2.: 5V = 2.1A 2USB. 3.: 5V = 1A 3 USB. 4.: 5V = 1A 4 USB. Zašlu poštou +50kč poštovného při platbě předem, nebo balíkovna +65 kč při platbě předem.Možno dobírka +100kč poštovného přes českou poštu.Nebo +85 kč na dobírku přes balíkovnu.
DOCA napájecí adaptér z 230V na USB (5V/1000mA)
Síťová USB nabíječka, 5V/1A, s vhodným USB kabelem můžete z elektrické zásuvky nabíjet pomoci USB kabelu zařízení typu mobil, tablet, MP3 přehrávač, GoPro kamera atd. Nabíječka je vhodná k nabíjení power bank! Vlastnosti: - Pro napájení a nabíjení všech zařízení umožňujících nabíjení z USB (pomocí vhodného kabelu) - Vhodná např. pro mobilní telefony, MP3 přehrávače, tablety, foťáky, kamery atd. - Extra kompaktní provedení, ideální na cesty - Napájení: 100–240V, 50/60 Hz - USB výstup: 5 V/1000 mA - červená notifikační dioda - Barva: černá Mohu dodat i kaleby USB-C či Apple iPhone za 109,- Doprava: platba předem na účet a doprava na Vámi zvolenou pobočku ze sítě + 70Kč Osobní předání Ostrava
Nabíječka Nokia Lenovo Sony Asus Xiaomi Huawei
Cena za kus. Některé nepoužité, některé použité. U všech ověřeno, že nabíjí. Nokia - kabel na konci kulatý konektor (pro starší Nokie) Nokia - kabel na konci microUSB konektor Huawei - konektor USB (bez kabelu) Sony konektor USB (bez kabelu) Lenovo Motorola bílá kabel USB-C (používaná) Xiaomi Yi USB + kabel USB micro. (nepoužívaná, pouze vyzkoušeno) Asus k tabletu 5V a 15V za 200,- Lenovo k telefonu tabletu notebooku 5V 3A nebo 9V nebo 12V za 200,- (přepíná dle modelu - vyžaduje komunikaci se zařízením)
Powerbanka 26800 mAh, USB-C externí akumulátor,výkonem 18W
Vysokorychlostní nabíjení: Díky výstupu o výkonu 18 W PD a QC může powerbanka nabíjet zařízení 18 W, čímž se zrychlí doba nabíjení. 3000mAh telefon lze nabít během 30 minut z 0 na 50 %. Toto je úroveň technologie, které lze jen obtížně dosáhnout běžným síťovým adaptérem. Obrovská kapacita: Vysoká kapacita akumulátoru 26800 mAh zajišťuje, že se šetří mnoho energie, takže svůj telefon můžete nabít až 8krát, než budete muset znovu nabít powerbanku. Přenosná velikost a digitální displej: Tento zdroj napájení je relativně lehký (zhruba tak těžký jako průměrný mobilní telefon) a vejde se do většiny kapes. Inteligentní LCD displeje jsou skvělé a poměrně přesně zobrazují stav zbývajícího nabití powerbanky. Dobíjení 2,5krát rychlejší: Kompatibilní s 18W USB-C nabíječkou (není součástí dodávky), která powerbanku nabije za 8 hodin nebo méně, což výrazně zkracuje dobu nabíjení. Inteligentní bezpečnostní ochrana proti přebití, nadměrnému vybití, přehřátí a dalším, aby bylo vaše zařízení v bezpečí. Co obdržíte: 26800mAh powerbanka, USB-C kabel, uživatelská příručka.
Značková bezdrátová nabíječka 15W s rychlonabíjením USB-C
Kvalitní bezdrátová nabíječka Baseus Wireless Charger 15W (Qi), vstup USB-C. Podpora rychlonabíjení u všech zařízení Apple a Android standardu Qi. Nová, nepoužitá, nevybalená. Umožňuje váš smartphone využití funkce pro bezdrátové nabíjení? Zamotané kabely běžných nabíječek už vás nebudou trápit, telefon nebo jiné zařízení jednoduše položíte na bezdrátovou nabíječku a ta vše obstará za vás. Samotné balení obsahuje také napájecí kabel. Baseus Simple Wireless Charger 15W Type-C Black nabídne rychlonabíjení typu Qualcomm Quick Charge 3.0. Celkový výkon nabíječky činí 15 W. Konektorem pro napájení nabíječky je USB-C. • Baseus Wireless Charger 15W Type-C Black disponuje celkovým výkonem 15 W • Bezdrátová nabíječka určená na stůl • Podpora rychlonabí všech zařízení standardu Qi • V balení s bezdrátovou nabíječkou se nachází napájecí kabel • Rychlé nabíjení pomocí technologie: Qualcomm Quick Charge 3.0 • Kabel do nabíječky připojíte díky vstupu USB-C Prosím mail nebo SMS, děkuji.
USB nabíjecí a datový kovový kabel, stojan a držák na iPhone
Prodám levně 2 ks nabíjecího USB datového kovového kabelu, který je zároveň i stojan a držák iPhone nebo iPad mini. K laptopu nebo i do auta. Držák je ve tvaru ruky s koncovkou pro iPhone, iPad mini. Flexibilní kabel lze vytvarovat dle potřeby a může být proto použit jako stojan a zároveň nabíjecí kabel. Své využití najde také v autě jako držák telefonu v případě jeho použití při navigaci. Součástí balení jsou dva plastové klipy s 3M samolepkou, do kterých kabel pevně zacvaknete.  TECHNICKÉ PARAMETRY:
Koncovka: pro iPhone, iPad mini
Celková délka kabelu: 56.5cm
Velikost držáku (dlaně): výška 5cm, podstavec šířka 3cm
Output: 2A(max)
Balení obsahuje: 1x USB kabel, 2x uchytka s 3M samolepkou Nový za: 399 Kč/ks Prodám: 199 Kč/1 ks, při odběru obou dvou kusů pak cena 149 Kč/1 ks Buď osobní odběr Praha - východ, Zeleneč, Praha Černý Most či okolí, popř. centrum Prahy. Lze zaslat i ČP nebo přes Zásilkovnu, poštovné dle jejich ceníku. Děkuji.