inzerce, prodej, prodám, bazar

Světlo do dětského pokoje 2ks

Kategorie: Svítidla, Lampy

Prodám světlo do dětského pokoje 90 cm. á 500,- Pouze osobní odběr!
Světlo do dětského pokoje 2ks
Podobné inzeráty
Kruhové světlo se svorkou/led/tiktok
Led svetlo V době zoomu a videokonferencí je důležité šikovné světlo, které rozzáří tvář řečníka. Světlo LED pro videokonference je ideální pro osvětlení vašeho obličeje a předvedení vašeho profesionálního vzhledu před kamerou. Všestranné stolní světlo lze také použít pro vlogování, nahrávání videa, živé vysílání a líčení atd. Stmívatelné LED kruhové světlo na stůl se 3 režimy svícení: teplé světlo (2700 K), teplé bílé světlo (4500 K) a bílé světlo (6500 K). Každý režim osvětlení má na výběr 10 nastavitelných jasů. Vestavěný ovladač se snadno zapíná/vypíná a přepíná do režimu osvětlení, aby vyhovoval vašemu různému použití. Kruhové světlo se svorkou, vyrobené z prémiových LED diod, neposkytuje žádné blikání a žádné oslňující světlo, chrání váš zrak a snižuje únavu očí při dlouhé práci. Toto připínací LED kruhové světlo poskytuje měkké adekvátní doplňkové osvětlení, může perfektně fungovat jako osvětlení počítače pro videokonference a schůzky se zoomem. Otočný úhel 360 ° umožňuje nastavit úhel světla podle různých situací. Pevná kovová svorka může stát sama o sobě. Může se také otevřít až na 2 palce, snadno se připevní na stůl, stůl nebo postel. Protiskluzové podložky chrání váš nábytek před poškrábáním.
Světlo -lustr do dětského pokoje
Prodám světlo -lustr do dětského pokoje obrázky hrocha viz foto.
Veselé stropní světlo do dětského pokoje
Stropní světlo hodící se svou veselou barevnou pestrostí do dětského pokoje. Na 4 žárovky s menším závitem E14. Pěkný stav viz, detailní foto. Osobní odběr v Pardubicích nebo po dohodě zašlu přepravní společností při platbě předem na účet. Pokud nabídku vidíte, je stále aktuální.
Prodám světlo svítidlo do dětského pokoje
Prodám světlo svítidlo do dětského pokoje. Funkční. Cena dohodou.
SVĚTLO DO DĚTSKÉHO POKOJE
SVĚTLO DO DĚTSKÉHO POKOJE IKEA NA 3 ŽÁROVKY
Světlo dětské, do dětského pokoje
Prodám světlo do dětského pokoje. Na 1x žárovku E27. Zachovalé, funkční. Osobní odběr v Držovicích okr. Prostějov nebo pošlu přes zásilkovnu +80kč. Cena 500kč