inzerce, prodej, prodám, bazar

SWIFT 1.0, 1,3, 1,6 88-03

Kategorie: Suzuki

Prodám novou vnitřní kličku levou nebo pravou. Cena včetně poštovného.
SWIFT 1.0, 1,3, 1,6 88-03
Podobné inzeráty
Suzuki Swift 1.3 67kw naj. 103tis.km 4x4 swift 4x4
Suzuki swift 4x4 1.3 67kw převodovka swift motor swift náraznik,swift dveře swift alternátor,servo,čerpadlo,starter, vstřiky,škrtici klapka,motor,převodovka,turbo,světla předni, světlomety i zadni,dveře,kufr,předni okno,sedačky,volant,airbag,stahovačky,budiky, kola,výfuk,těhlice,brzdiče,pružiny,tlumiče, náprava, chladič,řidici jednotka,zadní náprava,páčky,... veškeré díly motor, převodovka, čerpadlo, řídící jednotka motoru, zámek, centrál, startér, alternátor, airbag, dveře, blatník, okno, nárazník, střecha, podběh, pásy, sahara, tlumič, těhlice, výztuha, interiér, brzdy, výfuk,volant, servo, abs,motorek stěračů, rameno, brzdové třmeny, brzdové destičky, brzdové kotouče, zadní plato, spínací skříňka s klíčkem, stahovačka, loketní opěrka, plovák v nádrži, nádrž, ventilátor topení, regulace (regulátor) topení, ruční brzda, elektrická brzda, zpětné zrcátko, čelní sklo, skla, přední maska, pravé elektrické i manuální zrcátko, EGR ventil, filtr box, hlava, , klimakompresor, kotouče, poloosy SWIFT DIFERENCIAL SWIFT !!!!!! POUZE OSOBNÍ ODBĚR) !!!!!! POUZE VOLAT Po-Pá 8-16hod
Nadrž swift, kabelaz 63kw, unasece, starter
Nadrz z 63kw swift 94-03, vc cerpadel - 1000 kc Starter swift / justy - 400kc Zadni unasece subaru Justy - 500kc oba Komplet auta kabelaz ze 63kw s imo, dalkou atd, 2x budiky - 1000kc Zadno tlumic swift 300kc Kardan 3dv subaru justy 500kc Poloosy predno suzuki swift 50 a 63kw 600kc set (jeden tisicihran rizly, na repas vazelny, manzety ok)
Suzuki Swift Sport 1.6VVT 5dv.
Prodám 5 dveřový Swift Sport z důvodu rozšíření rodiny a je potřeba něco většího. Swift má najeto poctivých Km a je ročník 2015. Původ ČR druhý majitel. Vozidlo je vyfoceno na zimních kolech, letní + originál disky jsou samozřejmostí. Dále je na vozidle namontován homologovaný výfuk Remus (originál výfuk dodáme k vozidlu při prodeji), originál kryty prahů, prahové lišty, loketní opěrka, sportovní hlavice řadící páky a pěnová podložka do kufru. Navíc jsou k vozidlu rozšiřovací podložky, které jsem jako druhý majitel na vozidle nikdy neměl. Ohledně dotazů k vozidlu a jeho výbavě mě neváhejte kontaktovat. Prosím ať mě nekontaktují Áčka, Esa atd. - pokud budou vymýšlet, abych vozidlo někam přivezl k nacenění atd.!!!
Suzuki Swift Sport - 1.6 - 125PS - ZC31S
Po skoro třech letech uvažuji o prodeji svého Swifta. Aktuálně má auto najeto něco málo přes 210 000km. Auto sloužilo na občasné svezení na okruhu a okreskách. Kromě pár drobných úprav a servisu, má rok vyměněný motor (v době koupě měl 36k km najeto, aktuálně 42k km) na kterým se udělal servis, včetně rozdělání a kontroly hlavy a spodku, nových rozvodů a těsnění, ten předchozí si vzal nějaký olej v záteži, tento si nevezme nic. Zároveň má vyměněnou i převodovku, ta aktuální má najeto 70k km, ta co tam byla škrtala dvojka a nemělo smysl jí opravovat. Olej nenajel víc jak 8 000km. Brzdovka dala vždy maximálně jednu sezónu. Mám k tomu i zimáky na originál kolech. Spec list: - Autec Wizard Orange 16x7 ET45 - Nankang NS-2R 205/45 - H&R lowering springs - Powerflex front camber bolts - Greddy rear camber adapter kit - aktuálně sundáno, není s takovýma odklonama absolutně žádná zábava - ATE front + TRW rear brake discs - Ferodo DS 1.11 - front pads - Ferodo DS2500 - rear pads - Ulter Sport Backbox - Last Station Powerbox + AEM filter - jediný v EU - Jap Parts exhaust header - side skirts Jinak klasika swift: - 5-ti rychlostní - multifunkční volant - automatická digitální klimatizace - palubní počítač - keyless (bezklíčkové odemykání a startování) - výhřev sedaček - elektrická zrcátka Co je potřeba udělat, případně problémy o kterých vím: - uniká chladivo z klimy - bude potřeba sehnat klima kompresor - za studena nestartuje na brnknutí - odhad byl na baterku, ta je pár měsíců nová, ale nepomohla, takže spíše nějaký čidlo teploty - dve predni letni gumy jsou na vyhozeni Rovnou říkám, že to není žádná leštěnka, ale zároveň žádná rezavá sračka, do budoucna by bylo dobré udělat a ošetřit spodek (zatím nic hrozného). Auto vždy dostalo co potřebovalo, ale po tolika letech bych chtěl zase zkusit něco jiného. Preferuji kontakt přes e-mail, než se zbytečně vykecávat po telefonu, na ceně jsem schopnej se s rozumným člověkem domluvit. Všechny fotky, progress, informace, co se stalo nebo nemělo stát (nic neschovávám ani neutajuju): Onboard videa:
Suzuki Swift 1.2 GL 4WD benzín manuál 66 kw
19.3.2023 - Prodáme Suzuki Swift. Vozidlo má najeto 98 417 km. - 2011 - 1 242 ccm - 66 kw - manuál - ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Mlhovky, Multifunkční volant, Posilovač řízení, Senzor opotřebení brzd. destiček, Tónovaná skla, Venkovní teploměr, Vyhřívaná zrcátka V případě zájmu nás kontaktujte.
Suzuki Swift 1.0 rok 2001 naj 41tis   Bez koroze
Prodám suzuki swift 1,0 najeto 41xxxkm jako nový bez koroze plně funkční bez dokladů na díly nebo přestavbu. Cena 17000kč. Volat můžete kdykoli. Platí do smazání!!!