inzerce, prodej, prodám, bazar

Swirl Sáčky do vysavačů PH 86

Kategorie: Vysavače

Prodám sáčky do vysavače, viz foto. - 4 ks v balení. Sáčky nám doma zbyly, poté co se rozbil vysavač. Mohu nabídnout také dvě krabice za 115 Kč.
Swirl Sáčky do vysavačů PH 86
Podobné inzeráty
Náhradní sáčky a vůně do vysavače Sencor + Hepa filtr
Mikrovlákenné sáčky pro jednorázové použití do vysavače SVC 8VT, SVC 8YL, balení obsahuje 7 sáčků + 2 vonné tyčinky (citronová vůně), 2x účinnější filtrace, než klasické papírové sáčky, účinnost filtrace na úrovni HEPA filtru, vysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře vláken, konstantní sací výkon až do úplného naplnění sáčku = až o 50% delší životnost, než klasické papírové sáčky, odolnost proti vlhkosti - hydrofobní úprava materiálu odstraňuje problematiku zbytkové vlhkosti, nedochází tak ke znehodnocení sáčku ani při jeho nechtěném styku s vodou, antibakteriální úprava - speciální tkanina je biologicky neutrální a imunní proti mikrobiálnímu napadení, tím je zabráněno dalšímu rozmnožování bakterií, plísní a různých mikroorganismů, které často způsobují nepříjemné alergie, lepší přizpůsobení se komoře vysavače, než klasické papírové sáčky. Sáčky jsou nové, hepa filtr použitý Lze jednat o ceně
Vorwerk sáčky VK 200 nové více kusů
Vorwerk sáčky VK 200,vůně ZDARMA !!! 4 ks sáčků v balení. 6 ks = 360 Kč (vůně na 1-2 sáčky zdarma) 8 ks = 460 Kč (2 x vůně 2-4 sáčky zdarma) 12ks = 660 Kč (3 x vůně na 3-6 sáčků zdarma) Kvalitní sáčky z německé druhovýroby. Textilní vícevrstvé. Vůně jsou přibaleny zdarma !!!!!!! Poštovné je jednotné u spotřebního materiálu nehledě na množství. Platba předem je 90 Kč, platba dobírkou je 130 Kč. Objednávka spotřebního materiálu na čásku 1300 Kč a více = poštovné zdarma ! POZOR, týká se pouze spotřebního materiálu (sáčky, filtry, kartáčky, kabely), nelze zahrnout jiné zboží... Podívejte se na mé další inzeráty .
Sáčky a uhlíkové filtry do vysavačů Moulinex / Eta
Prodám kvalitní nové pytlíky do vysavačů. Moulinex Lucilla (Eta Sting, Eta S55) Balení 6ks sáčků + 1ks elektrostatický filtr. Balení 80Kč. Dále aktivní uhlíkové filtry Moulinex do vysavačů a rychlovarné konvice. Možnost levného zaslání do Zásilkovny. Inzerát platí do smazání.
Náhradní sáčky do vysavačů Kärcher NT 27/1
Prodám náhradní nepoužíté sáčky do vysavačů Kärcher NT 27/1 a NT 27/1 Me Advanced. Celkem mám 2 balení = 10ks. Cena za jedno balení 400Kč Osobní odběr v Kunovicích u UH.
Sáčky do vysavače
Nabízím sáčky do vysavače, uvedená cena je za celou sadu (2 papírové krabice + 2 kusy v igelitovém sáčku). Papírové krabice jsou neotevřené, v každé jsou 4 sáčky + nové filtry. Na fotografiích je uvedeno, do kterých vysavačů jsou vhodné.
Sáčky do vysavačů
vhodné do většiny vysavačů Samsung, Sencor.