inzerce, prodej, prodám, bazar

Ta přede mnou

Kategorie: Detektivky

Kniha Ta přede mnou je ve výborném stavu, jednou čtená. Možnost osobního odběru v Olomouci jinak cena plus poštovné.
Ta přede mnou
Podobné inzeráty
J. P. Delaney - Ta přede mnou
Prodám skvělou detektivní knihu od J. P. Delaneye Ta přede mnou. Cena je 179, protože kniha je jen jednou čtená, v podstatě nová. Pokud si ale vyberete další z knih, co prodávám, dostanete slevu! Posílám přes Zásilkovnu.
Detektivky - Lars Kepler, Brian Freeman, J. P. Delaney
Prodám napínavé krimi romány v perfektním stavu. Všechny mají vázanou vazbu: 1) Lars Kepler - Lovec králíků (2017) - PRODÁNO 2) Lars Kepler - Lazar (2018), 160 Kč 3) Brian Freeman - Noční pták (2018), 150 Kč 4) J. P. Delaney - Ta přede mnou (2017), 150 Kč Odeslání přes Zásilkovnu. Při odebrání všeho sleva.
Ta přede mnou
J.P. Delaney
Ta přede mnou
Dobrý den, kniha je jako nová, pevné vazby. K odběru Drhovy - Dobříš, po dohodě Praha – Pankrác, případně zaslání na dobírku dle ceníku DPD nebo zásilkovny.
Prodám detektivky - Ed McBain vázané i brožované
Prodám směs vázaných i brožovaných knih od Eda McBaina Vázané: Ukolébavka - vydání 1. v BB/artu, stav: lehce opotřebená za 50,-Kč, To veliké zlé město - vydání 2. v BB/artu, stav origo zabalená a nečtená za 70,-Kč, Sněhurka ze série Matthew Hope - 2.vydání v BB/artu, stav origo zabalená a nečtená za 70,-Kč, dále 2 Odeonky Třikrát 87. revír - 2.vydání vydané roku 1986, stav dobrý, vazba nepoškozená, nepolitá a Třikrát Steve Carella a spol. - 1.vydání z roku 1979, stav týž, cena 40, Kč/kus, Spousta malých darebáků - 1.vydání z Naše Vojsko roku 1985, stav: dobrý, cena 20,-Kč Brožované: Nokturno, stav zlomené desky, cena 5,-Kč, Romance, stav vynikající, nečtená za 15,-Kč, Vražda předem ohlášená, stav vynikající za 15,Kč a Všichni do jednoho, stav též vynikající taky za 15,-Kč. A ze série Matthew Hope: Kočka v botách, nečtená, stav vynikající za 15 Kč a Kráska a zvíře, nečtená, stav vynikající za 15,-Kč Ceny jsou uvedeny bez poštovného. Knihy jsou ve výborném či dobrém stavu většinou nečtené, dávám přednost menším zásilkám, posílám doporučeně přes ČP v bublinkové obálce či balíčku. Na poštovném se musíme domluvit, případně na osobním předání v Trutnově - v tom případě bez poštovného. Brožky lze libovolně kombinovat. Poštovné záleží na aktuální ceně služby, v případě, že nepotřebujete knihu do 48 hod od odeslání, zasílám ekonomicky a pošta garantuje doručení cca. do 4 dní od podání, v tomto případě a jednalo-li by se o zásilku do půl kila by aktuálně činilo poštovné cca.60,-Kč. Nezasílám do zahraničí ani na Slovensko. Nutná platba předem není-li domluveno OP /osobní předání/. Měna Koruna česká. Kontaktovat mne můžete smskou na mnou uvedené číslo či e-mailem. Na sms odpovídám zpravidla po 13 hodině odpolední, mailovat můžete kdykoliv, budu se snažit odpovědět do 48 h od prvního kontaktu.
Se mnou jsi v bezpečí - K.L.Slater
Prodám jednou čtenou knihu. Osobní předání Brno (po domluvě Prostějov, Hodonín), možno poslat (s příplatkem za poštovné) přes Zásilkovnu či Balíkovnu.