inzerce, prodej, prodám, bazar

Tahací žába Fischer Price

Kategorie: Hračky

Žába na provázku, vhodné i jako dárek
Tahací žába Fischer Price
Podobné inzeráty
Tahací želva - Fischer Price
Prodám tahací želvu značky Fischer Price, je použitá, ale v dobrém stavu.Při tahání se jí točí krunýř a kýve hlavou.
Hračky Fisher price, Playgro a další
Tahací telefon Fisher price - ciferník se točí a cinká, pohyblivé oči - 90 Kč Mluvící žába Fisher price - nauč se měřit, na baterie - 50 Kč Pěnové kostky Playgro - 6 ks, jedna kostka je trošku popsaná viz foto - 40 Kč Dřevěný labyrint Viga - 120 Kč Kulička s rolničkou a kolotoč na přísavku - oba za 40 Kč Vše v celku za 280 Kč. Pouze volat, děkuji.
Tahací pejsek Fischer Price
Prodám tahacího pejska značky Fischer Price. Při tahání štěká a hýbe nožičkami. Osobní odběr v Plzni, nebo při platbě předem zásilkovnou.
Fisher Price - Tahaci Telefon
Veselý tahací telefon Fisher-price Při jízdě se hýbou nahoru a dolů oči, coferník se otáčí po vložení prstíku do dirky, když se ciferník vrací zpět, vydává to zvonící zvuk.
Tahaci zelvicka Fisher Price Nová 300kc
VSE NOVE NEPOUZITE 1)Auto se zvukovymi efekty 300kc 2)Tahaci zelvicka Fisher Price 300Kč 3)Lego duplo letiste pouzite pouze letadlo ostatni v krabici je nove 500kc 4)2xhelma a 200Kč/ks
Fisher Price Mluvící tahací telefon
Prodám Fisher Price mluvící tahací telefon ve velmi dobrém stavu - obsahuje tři herní režimy. Děti si užijí při učení, hudební zábavě a fantazii. Naučí se první slova v českém i anglickém jazyce. Mohou telefon tahat po zemi a chodit s ním. Jeho napájení vyžaduje dvě AA baterie - nejsou součástí balení. Osobní předání možné na Praze 6 u metra A Petřiny nebo zašlu poštou nebo přes Zásilkovnu.