inzerce, prodej, prodám, bazar

Tahák na úspěšné podnikání - M. Hrubošová

Kategorie: Hobby, odborné knihy

V perfektním stavu
Tahák na úspěšné podnikání přináší zcela jedinečný a komplexní pohled na to, co je to podnikání. Kniha je skutečný školní "tahák": obsahuje všechny zásadní věci, které musíte znát a vědět, abyste úspěšně obstáli u zkoušky zvané "vlastní podnikání" a ještě si celý ten proces skvěle užívali.
Kniha je určena pro:
• začínající podnikatele, jimž poskytne veškeré praktické informace, které potřebují znát, aby se mohli do svého podnikání pustit,
• podnikatele věčné začátečníky, kteří uvázli na mrtvém bodě a hledají odpověď na otázku jak dál,
• pokročilé podnikatele, kteří chtějí své podnikání jen lépe zorganizovat a zefektivnit, aby jim přinášelo ještě větší prosperitu.
Vedle skutečně velmi praktického návodu, jak si postavit prosperující firmu a na nic přitom nezapomenout, obsahuje kniha také řadu inspirujících osobních podnikatelských příběhů Marcely Hrubošové. Tyto příběhy skvěle ilustrují zejména řadu chybných kroků, kterých byste se mohli jako podnikatelé dopustit a umožňují vám se jim už dopředu obloukem vyhnout. Tato kniha je cenným rádcem na vaší cestě budování vašeho vlastního podnikání.

Kontakt POUZE na e-mail
Tahák na úspěšné podnikání - M. Hrubošová
Podobné inzeráty
Kniha Podnikání z pláže
Stanislava Mrázková, Podnikání z pláže. Žít život, ze kterého si nemusíte brát dovolenou. Život, ve kterém máte svobodu žít svobodně, radostně a naplno a mít za zády automatizovaný systém prodeje, který dnem i nocí pracuje pro vás, zatímco vy si toho života užíváte. Tak o tom je kniha Podnikání z pláže. V první části se seznámíte s osobním příběhem autorky Stanislavy Mrázkové a o její cestě z vystresované zadlužené matky s krachujícím manželstvím a stavební firmou až k úspěšné podnikatelce z pláže. Další části knihy se pak zaměřují na konkrétní oblasti života podnikatele, který své podnikání přepl na automatizovaný systém a ukazují, jak i v českém prostředí jde tímto způsobem úspěšně a efektivně podnikat. Na příkladech ze života autorky i dalších příběhů lidí, nám tato kniha velmi inspirativním způsobem ukazuje, jak změnit svůj život, plnit si své sny, jakkoli bláznivé se můžou zdát, a poukazuje na to, že všechna omezení stojí jen v naší mysli. Kniha otevírá nové obzory a možnosti podnikání pomocí chytrých nástrojů internetu a zároveň nakopává k tomu, abyste se vydali vstříc svým snům. Za první rok od vydání knihu četlo už přes 10 tisíc čtenářů.
Uspešné chytání candátu
Uspešné chytání candátu Predám knihu: Uspešné chytání candátu Autor: Oliver Portrat Vydavateľstvo: Fraus ISBN: 80-8-491-0 Stav: Veľmi dobrý. Poštovné náklady hradí kupujúci. Pošta dobierka 200 Kč. Zásielkovňa 130 Kč. Vážený kupujúci, cena zásielky sa može mierne líšiť vzhľadom k tomu, že na Slovensku zadávam platbu v eurách. Maximálna odchýlka plus, mínus cca 20Kč. Cena je pevná. Nekontaktujte ma prosím ohľadom zníženia ceny. Ďakujem za porozumenie. Klikni na všetky moje inzeráty.
Sama sobě šéfem aneb Jak začít podnikat
“Kniha Sama sobě šéfem aneb jak začít podnikat je určena všem ženám, které by chtěly začít podnikat nebo chtějí vědět co podnikání obnáší. Autorka popisuje všechny oblasti, kterým se každý kdo podniká musí věnovat a upozorňuje na co dát obzvlášť pozor. Čtenáři zde najdou praktické rady a tipy podané srozumitelným způsobem. Kniha je doplněna o konkrétní příklady z praxe. Autorka sama začala s podnikáním na internetu. Zastávala vedoucí pozice v oblasti marketingu i obchodu a nyní se kromě vlastní firmy intenzivně věnuje podpoře žen a rozvoji jejich podnikání. Jako úspěšná podnikatelka zažila vítězství i prohry, a proto přichází na knižní trh s komplexní publikací pro podnikatelky, která má ambice stát se jejich nepostradatelnou pomůckou a průvodcem při budování vlastní úspěšné firmy. Ať už plánujete podnikat z domova, na internetu nebo vybudovat velkou společnost, tato kniha vám odpoví na otázky s tím spojené.” Formát větší A5, v dobrém stavu, cena 99,-Kč. Osobně v ČB, či Zásilkovnou na vybrané výdejní místo + platba předem. Na dobírku nezasílám. V případě zájmu prosím kontakt skrz odpovědní formulář níže, na tel. nereaguji.
(Více knih) Historie : Továrny, podnikání, osobnosti
Prodám tuto knihu. Fenomén Ringhoffer Rodina, podnikání, politika Nová / 1699kč ------------------------------------------ Zmizelá Praha Továrny a tovární haly. 3. díl. Žižkov, Vinohrady, Nusle, Modřany a další části jihovýchodu města 2017 / 175 stran / Nová / 699kč --------------------------------- Kulturní dědictví kladenské průmyslové aglomerace 2017 / 335 stran / Nová / 599kč -------------------------------- Kulturní památky ostravsko-karvinského revíru 2009 / 223 stran / Nová / 599kč -------------------------------- Fenomén ČKD Příspěvek k dějinám pražského strojírenského koncernu Českomoravská-Kolben-Daněk 328 stran / Nová / 499kč ---------------------------------- Historie a současnost podnikání na Litoměřicku, Roudnicku a Lovosicku 303 stran / Nová / 499kč --------------------------------- Zmizelá Praha Továrny a tovární haly - 1. díl, Vysočany, Libeň, Karlín 2011 / 175 stran / Nová / 499kč --------------------------------- Vědci, vynálezci a podnikatelé v Českých zemích 2. Škoda, Křižík, Kolben, Klement, Baťa 2017 / 209 / Nová / 599kč --------------------------------- Osobní odběr Tanvald-Liberec-Turnov popř. zásilkovna kontakt prosím přes email
Jak úspěšně studovat cizí jazyky
Nabízím knihu obsahující návod pro úspěšné studování cizích jazyků. Knihu zasílám poštou.
Historie a současnost podnikání -1 ediční řada
V první části každé knihy je zpracovaná historie, informace o vzniku a rozvoji podnikání v jednotlivých regionech ČR, . Tato část je zpracována příslušným odborníkem na historii. Ve druhé části jsou představeny firmy a podnikatelé z daného regionu, buď přímo navazující na firmu z minulosti nebo jsou pro region významné v současnosti. Pro každý region je jedna publikace, pouze Praha má 5dílů. Knihy jsou tištěny na velmi kvalitním křídovém papíře a jsou nové, nepoužité. Vážnému zájemci mohu poslat seznam dostupných publikací nebo napište, která oblast by Vás zajímala. Do 4 kusů je cena za kus 150Kč při větším odběru je možná sleva.