inzerce, prodej, prodám, bazar

Taška s těhotenským oblečením

Kategorie: Těhotenské oblečení

Taška obsahuje 14 kusů.

Měřím 170 cm a vážila jsem v průběhu těhotenství 65-75 kg....s oblečením jsem si vystačila.
Převážně vel. M

6 x triko
Bílé 3/4 legíny
Černé 3/4 legíny
Červené kalhoty s puky (větší velikost, ale koncem těhotenství byly super)
2 x tepláky (ty už jsou značně nošený, ale na zahradu ok)
Černý legíny zn. Esmara, vel M - super stav.
2x těhotenské punčochy - nové, nerozbalene, jedny M, druhé L.
3x džíny vel. 38, 42 a 44.

Taška s těhotenským oblečením
Podobné inzeráty
Nabízím těhotenské a kojící oblečení všech velikostí
Dobrý den, mám bazarek s těhotenským a kojícím oblečením, ale nabízím i věci nové. Velikosti S až do vel. 50. Prevazne mám šaty, ale i tricka, halenky, noční košile, župany do porodnice,.. V případě zájmu pošlu odkaz, nebo se podívejte na FB stránku Jsem máma - Obchod a bazar s těhotenským a kojícím oblečením.
Těhotenské oblečení - balík - vel. 38, hezké
Nabízím těhotenské oblečení převážně ve vel. 38 - na postavu 161cm a váhu 54-61kg. Balík obsahuje 7 věcí: 1. šaty puntík modro-bílé, s páskem, bavlna/elastan, zn. Ma-ma, těhotenské i kojící,krásné 2. blůza bílo-modrá proužek,bílá vsadka, zn. HaM, vel. S, 3/4 rukáv, pěkná 3.kojící podprsenka bílá, vel. 80B, hodně opraná, ale v pořádku 4. džíny tmavě modré zn. HaM, s těhotenským nápletem v pase, vel. 38, úzké, celk. délka 111cm, od rozkroku 79cm, stále moc hezké 5. tričko elastické těhotenské a kojící, hnědo-bílý puntík, zn. Ma-ma, vel.S, jako nové 6. růžové tričko proužek zn. HaM, volnější, příjemné na doma nebo na spaní, stále pěkné 7. černé letní nebo společenské kalhoty zn. Yessica, s těhotenským nápletem v pase, vel.36 (ale odpovídá vel.38), dobrý stav, celková délka 101cm, od rozkroku 69cm Cena za vše jen 699Kč, PC 3.500Kč. Osobní odběr možný u nás ve Velkých Přílepech (cca 6 km od Prahy 6), v Praze nebo na Vysočině, můžu poslat i poštou nebo Zásilkovnou. Volejte nebo pište na: Prosím, podívejte se i na mé ostatní inzeráty.
Letní kojící a těhotenské šaty
Prodám nádherné nové kojící a těhotenské šaty, dostupné v různých barvách i velikostech. Celou nabídku najdete na FB stránce Obchod a bazar s těhotenskym a kojícím oblečením.
Kojící a těhotenská tílka
Různé velikosti i barvy. Více na FB stránce Obchod a bazar s těhotenskym a kojícím oblečením.
Nové kojící a těhotenské šaty XS i S
Prodám nové kojící a těhotenské šaty, sedi na XS i S, jsou velmi pruzne. Více šatů mám na FB stránce Obchod a bazar s těhotenským a kojícím oblečením.
Těhotenské oblečení
Dobrý den, prodám balík s těhotenským oblečením. Balík obsahuje: trička, kalhoty, šaty, svetry atd. Oblečení je v zachováním stavu, ba i téměř nenošené. Dále k tomu přidám nový poporodní pásek. Balík si můžete vyzvednout jako osobní odběr v Praze 8.