inzerce, prodej, prodám, bazar

Telefon na pevnou linku Interbell 2027

Kategorie: Stolní telefony

Prodám designový telefon na pevnou linku Interbell 2027 včetně orig. krabice a CZ manuálu, světle bronzovo-platinová barva, jakoby metalíza, hezký design, malé kompaktní rozměry, rozměr viz foto ve srovnání s velikostí CD, dispej, funkce zobrazení čísla volajícího, paměti, hlasité volání atd, možno zavěsit na zeď, možno na stole v poloze "na placato" nebo šikmo při vyklopení nožiček vespodu, viz foto.

Mohu i poslat na dobírku

Tel.:
Telefon na pevnou linku Interbell 2027
Podobné inzeráty
telefon Interbell IB 135
Nabízím stolní telefon Interbell IB-135 z roku.IP telefon s routerem zaměřený na domácí uživatele. Tři nezávislé SIP účty, tlačítka přímé volby, menu telefonu i web konfigurace v českém jazyce. VoIP telefon INTERBELL IB-135 je specializovaný přístroj pro hlasovou komunikaci pomocí síťového protokolu. Vzhledem ani ovládáním se neliší od klasického analogového telefonu. Kromě běžných základních funkcí však nabízí i vlastnosti které dříve byly výsadou pouze drahých přístrojů. Důvod prodeje:Telecom nám odmítl vybudovat linku - bylo to daleko.Jilemnicko, Podkrkonoší
Interbell IB-402
Nabízím stolní telefon Interbell IB-402, IP telefon.
stolní telefon pro pevnou linku
Prodám stolní telefon pro pevnou linku.
Telefon na pevnou linku
Prodám telefon pro pevnou linku. Pouze osobní odběr.
Telefon na pevnou linku
Prodám telefon na pevnou linku
Telefony na pevnou linku
Pristroje na pevnou linku,plne funkcni,panasonic 500,-Kc,siemens 400-Kc,popr.nabidnete cenu na sms.Preferuji os.odber,v ramci Brna a okoli po doml.moznost dovozu.