inzerce, prodej, prodám, bazar

Telefon Sony Xperia Z1 C6903 na díly

Kategorie: Sony

Prodám, telefon Sony Xperia Z1 C6903 na náhradní díly, nelze zapnout.

Stav viz. foto.

Lze zaslat Poštou, zásilkovna, PPL. Poštovné, předem na účet 150,- Kč Zbytek dobírka 500,- Kč.

Osobní předání, cena 500,- Kč.
Telefon Sony Xperia Z1 C6903 na díly
Podobné inzeráty
SONY xperia Z3
Dobrý den,prodávám SONY xperia Z3 v perfektním stavu bez jediného škrábance,včetně orig.krabice,sluchátka,nabíjecí kabel a nabíječka.K tomu ještě ochranný sklo,ochranný zadní kryt.Mobil má super foták 20MpixFullHD displej,výdrž 2 dny,baterie 3200mAH.Mobil je vyzkoušený a funguje skvěle,žádný sekání.Dávám jako bonus věci do domácnosti,termohlavice,LED žárovky,prodlužka,zásuvka,baterky atd,cena cca:2900kč,vše nový,nepoužitý. Sony Xperia Z3 D6603 je další ukázkou precizní práce vývojářů Sony. Tento "drobeček" má 5,2" palce velký displej s FullHD rozlišením 1080 x 1920. Přebral pochodeň a získal certifikaci odolnost IP68. Tato certifikace zaručuje Sony Xperia Z3 prachu a voděodolnost 1m pod hladinou na 30min. Mezi parametry určitě nepřehlédnete i fotoaparát s 20,7Mpx. Za pozornost stojí také 3Gb velká paměť RAM. Moc se neliší od Sony Xperia Z2, ale tento model má rychlejší procesor.Sony Xperia Z3 D6603 má ještě lepší procesor a výkon než jeho předchůdce Sony Xperia Z2. Procesor byl vylepšen a taktován na ještě větší otáčky 2,5GHz. Tomuto procesoru pomáhá velmi silná paměť RAM, která má velikost 3Gb. Díky této dvojici bude systém a aplikace na Vašem telefonu svištět jako vítr.Sony Xperia Z3 D6633 dostala do výbavičky nejmodernější operační systém Android 4.4.4. Ten zaručuje plynulý chod telefonu a kromě již mnoha integrovaných služeb přímo do systému. Navíc díky vysokému výkonu není problém hrát jakékoli hry. Jistě také oceníte senzory, jako například akcelerometr, gyroskop, blízkost, kompas a barometr.Ve výbavě telefonu najdete dnes již nepostradatelné Wi-Fi, 3G, 4G, Bluetooth, GPS modul. Vnitřní uživatelská paměť je necelých 16GB, navíc je zde i možnost rozšířit tuto paměť kartou microSD až o 128Gb.POZOR:VZHLEDEM K PODVODNÝM EMAILUM NEPOSÍLÁM PŘES KURÝRA-POUZE PENÍZE PŘEDEM,NEBO OSOBNÍ PŘEDÁNÍ,DĚKUJI.
Sony Ericsson Xperia Neo
Prodám mob.telefon Sony Ericsson Xperia Neo (MT15i).Z ničeho-nic,nejde zapnout. To nejlepší z technologií Sony - krystalicky čistý displej Mobile BRAVIA® Engine, fotoaparát vybavený senzorem Exmor R™ pro pořízení vysoce kvalitních snímků i HD videa i při nízkém osvětlení. Veškeré fotografie i videa je možné sdílet v HD rozlišení přímo přes televizi díky integrovanému konektoru HDMI. Výjimečný multimediální zážitek s nejnovější verzí platformy Android™ 2.3 – Gingerbread. Xperia™ neo navazuje na čistý design, který je svým zpracováním a tvarem navržen tak, aby vyhovoval nejen aktuálním trendům, ale i bezpečně držel v ruce, zvlášť při pořizování fotografií. • Exmor R™ pro mobilní telefony: pořízení vysoce kvalitních snímků a pořízení HD videa i při nízkém osvětlení • Prvotřídní displej využívající Mobile BRAVIA® Engine • HDMI výstup pro možnost sdílení obsahu v HD kvalitě přímo přes televizi • Více než 100.000 aplikací na Android Market™ • Google™ služby *** Smartphone Xperia™ neo využívá multimediální technologii Sony. Skvěle vypadá. A ještě lépe se drží. A pokud chcete více, čeká na vás celý svět Android™. Na chytrém dotykovém mobilu Xperia™ neo. Dotykový telefon, který skvěle fotografuje. Fotografujte úžasné snímky za slunečního svitu. Fotografujte ostré snímky při špatném osvětlení. Dotykový telefon Xperia™ neo je vybaven 8,1megapixelovým fotoaparátem a oceněným snímačem Sony Exmor™ R pro mobilní telefony. Xperia™ neo - elegantní a vkusný smartphone. Fotografujte úchvatné snímky. Natáčejte úžasné filmy. Prohlížejte je na displeji smartphonu Xperia™ neo. Na vícedotykovým displeji Reality s enginem Mobile BRAVIA® poznáte barvy a kontrast ve zcela novém světle.
Sony Xperia Z baterie
Sony Xperia Z baterie použitá Patona baterie pro mobil Sony Xperia Z LIS1502ERPC 2330mAh 3.7V Li-Ion .Kompatibilita: Sony Xperia Z, L36H 8,6 Wh. Osobní předání možné ve Vlašimi. Posílám pouze zásilkovnou.
Sony Xperia 10 IV 5G 6GB/ 128 GB  ZÁRUKA
Nabízím Sony Xperia 10 IV 5G 6GB/ 128 GB. Jedná se o nevhodný dárek. Mamka si na tento telefon nezvykla. Datum koupě prosinec 2022, takže ještě 21 měsíců v záruce u Datart. V den koupě nalepené tvrzené sklo a použit ochranný kryt. Specifikace zde: Mohu skutečné potvrdit velkou výdrž baterie 4 dny při normálním použití. Celkově je to svižný, tenký a úzký telefon. Android 13. STAV NOVÉHO TELEFONU, ani vlásečnicové škrábanečky!!! K prodeji je telefon v originálním balení- telefon, nabíjecí kabel, krabička, doklad o koupi, manuály + mnou přikoupené příslušenství- tvrzené skla, kryt a nepoužité pouzdro. Původní cena 10.926 Kč Nyní 7.000 Kč.
Sada držák+autonabíječka+datový kabel Sony Xperia
Držák do auta 3v1 s klipem + autonabíječka + datový nabíjecí kabel pro Sony Xperia Z / L36h Obecné – Značka: Sony a jiné – Model: L36H YUGA (C6602) – Materiál: ABS – Barva: Černá – Množství: 1Set – Další funkce – Typ připojení: Auta – Kompatibilní modely: Sony Xperia Z / L36H – Další funkce: Auto nabíječka specifikace: výkon: 12 ~ 24V; vstup: 5V 1A Rozměry a hmotnost Rozměry (139 mm x 71 mm x 7,9 mm) Hmotnost 6,77 oz (192 g) Obsah balení Držák s klipem, redukce, datový kabel, auto nabíječka. Nová sada, bez poškození, 100 % stav Bohužel jsem objednal jiný typ než potřebuji na Sony Ericsson Z3 D6603.
Sony Xperia Z1
Krytka vstupu na sim kartu a krytka sd karty na Sony Xperia Z1 C6903 černá.