inzerce, prodej, prodám, bazar

Tenisova raketa HEAD

Kategorie: Tenis, squash, badminton

Tenisova raketa HEAD grip 3,velikost hlavy 645 cm2,pěkný stav.
Tenisova raketa HEAD
Podobné inzeráty
Tenisová raketa WILSON ULTRA 100L L3
Raketa se vyznačuje vynikajícím zrychlením, dokonalou rukojetí, středně velkou hlavou a větším sweetspotem proti předchozí generaci. Tato raketa je určena zejména pro pokročilé hráče, kteří preferují cit a razantní údery. Tenisová raketa Wilson Ultra 100 v3.0 vylepšuje dvě základní vlastnosti - stabilitu a výkon. Mezi technologickou novinku patří bezesporu PowerProfile, která kombinuje jintegrovaný obvodový vážicí systém a kanál Sweet Spot Channel přidávající extra sílu křížovým řetězcům. Dále zvyšuje sílu celého rámu. Tato raketa je ideální pro všechny hráče klubu, ctižádostivé juniory a hráče hrající čtyřhry je tato raketa zvláště atraktivní díky své univerzální síle a velmi stabilní konstrukci. Dále raketa disponuje moderním designem s lesklým povrchem a nenápadnými liniemi. hmotnost: 300 g vyvážení: 32 cm velikost hlavy: 100 in2 velikost hlavy: 645 cm2 hustota výpletu: 16x19 délka: 68,5cm Původní cena 6 350,-. Grip č. 3 párkrát hraná, stav nové rakety
Tenisová raketa zn.HEAD
Juniorská tenisová raketa HEAD Maria 23 je ideální pro začínající tenistky mezi 6-8 rokem. Lehká hliníková raketa s vloženým krčkem. Rám je užší, lehčí, s dobrou kontrolou a snadno ovladatelný. Raketa má systém DAMP+ pro minimalizování vibrací, který je výborně šetrný pro dětskou ruku. Větší hlava usnadní tenisové začátky a krásně barevný design zaujme nejnáročnější tenistky (barva růžová s bílými detaily a s motivem holčičky). Svěží design Maria Sharapova. Raketa je vypletená a s obalem přes hlavu rakety. Používaná po jednom dítěti, bez vad, hezký stav. Pořizovací cena: 679,-Kč. Velikost: 23 palců. Hmotnost: 215 g.
Tenisová raketa  Head Graphene 360 Speed Pro
Tenisová raketa HEAD Graphene 360+ Speed PRO. Jeden kus. Výborný stav. Zakoupeny v září 2022. Viz prodejní doklad. Grip č.2 Raketa je určena pro zkušené a závodní hráče, kteří vyznávají tvrdou a rychlou hru, nad kterou mají kontrolu. Nová technologie Graphene 360+ se vyznačuje rychlejším a pružnějším rámem pro větší pohodlí při hře. Od února 2020 je oficálně raketa v rukou světové jedničky, Novaka Djokoviče Technické parametry: Hmotnost:310 gRám:23Velikost hlavy:645 cm2Vyvážení:315 mmDélka:685 mmPočet strun:18x20 Cena za zaslání + 270 Kč dobírka. Prodejní doklad zašlu zároveň s raketami ohledně záruky.
TENISOVÝ SET HEAD PROFI-RAKETA,MÍČE,TAŠKA,BOTY- PC=14.490,-
Nabízím k prodeji tenisový set - tenisová taška - bag značky Head profi - Head tour team monstercombi, tenisová raketa Head profi team, oranžová, tenisové míče Technifibre X-One, omotávky na tenisovou raketu 2x, kryt tenisové rakety originál Head, boty Adidas. Set je hraný ale s původní cenou kompletu 14.490,-. Možné zaslat na Vaši adresu případně k osobnímu vyzvednutí severní čechy, Praha. V případě dotazů prosím volejte na telefonní kontakt níže, případně email. Děkuji.
Dětská tenisová raketa Head Novak 21
Raketa doporučená pro děti 4-6 let, PC 600 Kč, po 1 dítěti, oděrky viz foto. Praha 3 Popis: Dětská tenisová raketa Head NOVAK 21 je pojmenovaná po profesionálním tenistovi Novaku Djokovicovi. Je perfektní raketou pro chlapce ve věku 4 až 6 let, kteří chtějí zažít první tenisové pocity. Je dodávána s unikátním prvkem Damp+, který izoluje náraz pro snížení vibrací.
Tenisová raketa Head Instinct PWR
Prodám zánovní tenisovou raketu Head Graphene Touch Instinct PWR. Raketa má nalomený rám - viz foto. Prasklina se nerozšiřuje a neovlivňuje hru. Pro občasné hraní dostačující. Cena zohledňuje tento nedostatek. Původní cena 3999 Kč. Velikost hlavy: 740cm2 (115 sq in) Hmotnost: 230 gramů Balance: 375mm Vzor výpletu: 16/19 Velikost gripu: 2 Raketa má novou omotávku a zánovní výplet. jinak je ve výborném stavu, bez škrábanců. Velmi pohodlná raketa.