inzerce, prodej, prodám, bazar

Tenisová taška Artengo

Kategorie: Tenis, squash, badminton

Stav 9/10
Tenisová taška Artengo
Podobné inzeráty
Tenisová raketa artengo
Tenisová raketa artengo jako nová
DĚTSKÁ TENISOVÁ RAKETA ARTENGO
Prodám dětskou tenisovou raketu Artengo TR730 od 8 do 10 let(126-140cm) - Velikost rakety 25 - Velikost výpletu 613 cm2 - Hmotnost rakety 220 g - Počet strun 16x19 - Síla výpletu 22-26 kg - Velikost rukojeti 0 - - K raketě mohu dodat bílou nebo černou omotávku.(bílá Tecnifibre hydrocell players dry 0.4 mm, černá WILSON pro comfort) - K raketě mohu dodat obal Dunlop Biomimetic(+50 Kč) Raketu si můžete vyzvednout osobně v Jeseníku nebo mohu poslat přes poštu s dobírkou.
Dětská tenisová raketa
Dětská tenisová raketa Artengo TR530 25, původně zakoupená nová v Decathlonu. Prodáváme z důvodu přechodu na větší. Určeno pro mladé pokročilé a zkušené tenisty, kteří měří mezi 126 a 140 cm. Ideální raketa na začátky s tenisem! Univerzální, dobře ovladatelná a zároveň razantní raketa.
Tenisová taška Artengo
- taška velmi v dobrém stavu, žádné závady
Tenisová taška Tecnifibre - nová.
Prodám novou, nepoužitou tašku(popis níže). Nevhodný dar. Preferuji osobní odběr - Podolí, Líšeň, Slatina. Tenisová taška Tecnifibre Tour Endurance 12R je vhodná pro rekreační i závodní hráče. Nabízí 3 prostorné kapsy, které pojmou až 12 tenisových raket, případně méně raket a další vybavení, jako je oblečení a jiné doplňky. Je opatřená menší kapsičkou na drobnosti a nechybí ani samostatná velká kapsa s odvětráváním primárně určená na obuv. Taška je určená pro nošení přes rameno a v ruce, má totiž nastavitelné ramenní popruhy a pohodlná držadla. Pyšní se i výrobou z materiálu Tarpaulin, který je nepromokavý a velmi odolný.
Prodam juniorskou tenisovou raketu Artengo
Prodam juniorskou tenisovou raketu Artengo vel 25.