inzerce, prodej, prodám, bazar

Tepelné čerpadlo vzduch voda Sinclair

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Nabízím nové tepelné čerpadlo Sinclair 10kw ( výkon topení ). Záruka 5let.
Po domluvě možnost odborné montáže a připojení do TUV.
Ovládání přes internet pomocí aplikace
Topení TUV
Oběhové čerpadlo s proměnnými otáčkami
Integrovaná expanzní nádoba a pojistný ventil
Třícestný ventil součástí jednotky
Topení až do -25 °C
Vysoká účinnost
Ekologické chladivo R32 s nízkou hodnotou GWP
Kompaktní rozměry
Výrobek je zapsaný v programu Nová zelená úsporám
Tepelné čerpadlo vzduch voda Sinclair
Podobné inzeráty
Tepelné čerpadlo Sinclair UNI
Prodám tepelné čerpadlo VZDUCH/VZDUCH skládající se ze sestavy Sinclair. Kondenzační jednotka ASGE-60AIN-3 WK (topný /chladící výkon 16KW) + vnitřní kanálová jednotka ASD-60AIN Vhodné do skladu nebo garáže. Dokáži zajistit montáž této split sestavy. Případně je možné venkovní jednotku využít jako tepelné čerpadlo VZDUCH/VODA, když se stavu doplníte o řídící modul SCMI 1.4 + deskový výměník Swep (tyto komponenty nejsou v ceně). Musí zapojovat někdo kdo tomu rozumí. Jsem ochoten hodně poradit ale pro laika to vhodné není. Zařízení je použité v zachovalém stavu. Ovladač součástí nabídky. Propojovací potrbí a případná montáž není v ceně.
Tepelné čerpadlo vzduch-voda Sinclair 10kW.
Prodám tepelné čerpadlo vzduch-voda Sinclair S-THERM GSH-100IRB/GSH-100ERB výkon 10kW. Nejnovější model. Split vnitřní + venkovní jednotka. Nová, originál zabalená, záruka 5 let. Mám i jiné výkony. Po domluvě můžu odborně nainstalovat se zárukou tzv. na klíč, včetně napojení na otopnou soustavu, popř. na ohřev TUV. Dopravu neúčtujeme. Dodám všechny podklady pro ŽÁDOST O DOTACI ZELENÁ ÚSPORÁM nebo pro slevněnou sazbu elektřiny. Technické parametry, cenovou nabídku pošlu. Invertorová regulace, která dokáže měnit otáčky kompresoru, úspora energie je až 40 %. Dodávaný výkon jednotek se přesně přizpůsobuje topnému systému. Teplota výstupní vody až 65°C. Možnost ovládání přes internet pomocí aplikace. Integrovaná expanzní nádoba, oběhové čerpadlo,třícestný ventil a pojistný ventil. Provozní rozsah venkovní teploty až do -25°C. V dnešní době nejlevnější způsob celoročního vytápění i při velmi nízkých venkovních teplotách. Cena je s DPH za celou sestavu.
Tepelné čerpadlo vzduch-voda
Prodám tepelné čerpadlo vzduch-voda v monoblokovém provedení - jen venkovní jednotka zn. Sinclair SMH-100IRB2 výkon 10kW. Nové, orig. zabalené. Záruka je 5 let. Dovezu po celé ČR zdarma. Dotykový displej, na ohřev do podlahového topení, radiátorů nebo i ohřev TUV.Integrovaná expanzní nádoba, oběhové čerpadlo a pojistný ventil. Možnost regulace podle ekvitermy, teploty referenční místnosti, nebo ovládání termostatem. Možnost ovládání přes internet pomocí aplikace. Možnost chlazení v létě do fan coilů.Dvoustupňový inverterový kompresor s mezistupňovým vstřikováním par chladiva. Možnost připojení a spínání záložního ohřívače, např. kotel. MŮŽU I ODBORNĚ A SE ZÁRUKOU NAMONTOVAT. Výrobek je zapsaný v programu Nová zelená úsporám. POMŮŽEME VÁM S VYŘÍZENÍM DOTACE NA TEPELNÉ ČERPADLO. Cena je už s DPH.
Tepelné čepadlo vzduch-voda Hotjet 21i
Prodáme tepelné čerpadlo vzduch-voda 18kW ON/OFF určeno pro vnitřní instalaci. Součástí dodávky je nástěnný rozvaděč, který obsahuje řídící jednotku Siemens RVS61 s dálkovým ovládačem QAA75. Ta řídí tepelné čerpadlo a zvládne i celou kotelnu. Dále je k dispozici akumulační zásobník, odhaduji 700l - štítek bohužel nečitelný a vzduchovody. Čerpadlo jelo do poslední chvíle bez problému. Topilo TUV a vytápělo dům. V prosinci byla výrobcem provedená kontrola chladícího okruhu - můžeme doložit. Důvod demontáže-prodeje je přechod na nové inverterové tepelné čerpadlo. Čerpadlo jsem zdemontoval šetrně, kabely k čidlům a ostatním periferiím jsou popsány. S opětovnou montáži by neměl být žádný problém.
Tepelné čerpadlo LG ThermaV, Split, R32, 1f, 9kW
Kompletní specifikace: Splitové tepelné čerpadlo vzduch-voda LG Therma V Split R32 1f 9kW sestávající se z venkovní jednotky HU091MR.U44 a nové vnitřní jednotky HN091MR.NK5 (včetně 6 kW elektrokotle). ČERPADLA MÁME SKLADEM FYZICKY, nikoliv ve skladu u našeho dodavatele. Kód pro Kotlíkové dotace a Nová zelená úsporám- SVT26152 Při montáži naší autorizovanou a certifikovanou firmou je záruka 7 let dle podmínek LG Electronics Při montáži naší firmou lze uplatnit 15% DPH dle stanovených podmínek. Uvedená cena je za dodání tepelného čerpadla. Cena montáže se odvíjí od místních podmínek instalace jako je vzdálenost mezi jednotkami, systémem napojení na stávajicí systém atd... Výkon: 9 kW, Topí do: −25 °C, SCOP: 4,65 (SCOP - sezóní topný faktor = z 1kwh elektrické energie, vyrobí tepelné čerpadlo průměrně za sezónu 4,65 kwh tepla) Nejmodernější technologie a elektronika společnosti LG. Invertorové s možností ovládání přes WiFi Ovládání v českém jazyce Zcela nové, tišší a účinnější R1-Scroll kompresory od LG. Špičkový výkon i při velmi nízkých venkovních teplotách Výkon tepelného čerpadla se plynule přizpůsobuje skutečné potřebě domu. Moderní chladivo R32 Výstupní teplota vody až 65°C, v létě umí také chladit Toto moderní tepelné čerpadlo obsahuje: 1) Intuitivní ovládání - Moderní LCD displej. Informace zobrazené pomocí jednoduché grafiky a ikon. 2)Energie ve vašich rukou - automatické řízení podle venkovní teploty a času. 3)Praktické funkce - Optimalizované časové programy - nastavení období, dne, času zapnutí/vypnutí, provozního režimu, cílové teploty. 4) Elektro kotel o výkonu 6kw (3kw+3kw), sloužící k dotápění (bivalenci) při velkých mrazech, či v případech, kdy je to i ekonomicky výhodné. A rovněž slouží jako náhradní zdroj tepla při poruše na chladivové části tepelného čerpadla. 5) Oběhové čerpadlo, sloužící k oběhu teplé vody v topné soustavě. 6) Expanzní nádrž, vyrovnávání tlaku v topné soustavě. 7) Samoodvzdušňovací ventil k topné soustavě. 8) Filtr nečistot v topné soustavě. 9) Pojistný ventil k tlaku v topné soustavě. 10) Ukazatel tlaku v topné soustavě. 11) Ohřev teplé užitkové vody - příprava. 12) WIFI - možnost ovládáníodkudkoliv.
Tepelné čerpadlo Daikin Altherma/ Rotex 16kW vzduch/voda
Nabízíme tepelné čerpadlo TOP výrobce DAIKIN Altherma/ Rotex, tiché, split, invertorové, vzduch/voda s max. výkonem 17kW a nominálním 16kW, teplota vody až 55°C. Vytápění, ohřev TUV v novostavbách i starších objektech. Vysoký výkon i vysoká účinnost, efektivní řídící jednotka, rozsáhlá ekvitermní regulace s útlumy, dynamikou, TUV atd. Venkovní jednotka RRLQ016BAW1 s kompaktní vnitřní jednotkou EKHBH016AB9WN s volitelným elektrodohřevem. Napájení 380-400V 3fáze. Tepelné čerpadlo je použité, má instalovaný nový kompresor 0,0 motohodin, repasovanou invertorovou desku a ventilátory, topí jako nové. Mezi Ústím a Prahou můžeme uvést do provozu a poskytnout záruku, původně cena 280.000, nyní 89.000, prohlídka za provozu v Ústí n/L. V případě zájmu pište, volejte.