inzerce, prodej, prodám, bazar

teplá mikina Regatta - vel. XL / TOP stav

Kategorie: Turistika, horolezectví

Pánský svetr/mikina Regatta - vel. XL - vzhled vlněného svetru, rub zateplený, mohutná robustní tkanina. Barva neutrální šedá - pepř a sůl. 2 vnější kapsy na ruce bez uzávěru, dvě vnější hrudní kapsy na zip. Na sobě jen 1x, stav bezvadný, zánovní. Vhodné na zimu, jaro, na běžné nošení, turistiku, rekreaci, horské chaty i do města.Osobní předání s vyzkoušením v OVA nebo FM. Mohu i poslat, ale na dobírku neposílám. Zájem a dotazy prosím pište do e-mailového formuláře, na SMS nereaguji - děkuji za pochopení.
teplá mikina Regatta - vel. XL / TOP stav
Podobné inzeráty
Pánske outdoor nohavice Regatta
Pánske turistické nohavice Regatta Xert Performance, dlhé, veľkosť 52, ako nové. Materiály: 94% Polyamide(Nylon)/6% Elasthan. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Pánske outdoor nohavice Regatta Xert Performance
Pánske turistické nohavice Regatta Xert Performance, dlhé, veľkosť 52, ako nové. Materiály: 94% Polyamide(Nylon)/6% Elasthan. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Teplá fleece mikina Bjorn Daehlie, vel. 14
krásná teplá fleecová mikina Bjorne Daehlie. Pro velikost 14 let, nebo 164 cm, Teplá vrstva, kvalitní provedení Koukněte na moje další inzeráty, vpřípadě odběru většího množství poskytnu slevu posílám přes Zásilkovnu (platba převodem +79 Kč, dobírkou + 102 Kč)
Dětská bunda větrovka
Prodám dětskou outdorovou bundu- větrovku Regatta, vel.EUR 152.rozměry viz foto, velmi zachovalá.Možno vyzkoušet a vyzvednout ve Dvoře Králové, nebo zaslat přes zásilkovnu
Nepromokavé svrchní kalhoty Regatta Kids Pack It  11-12let
nové nepoužité.Vodotěsná a prodyšná lehká polyamidová tkanina Isolate 5000,Prodyšnost 5 000 g/M2/24hod,100% Polyamid,Pack It O/Trs,RKW110 20IC02,Odolná vodoodpudivá úprava,Materiál: polyester,výška 146-152 cm,pas 65-66 cm.délka 92cm, délka rozkrok 60cm. aktualní do smazání.os.odběr Praha 4 nebo Zásilkovna.
"mikina" TNF Quest FZ - vel. XL/TG
Nabízím mikinu The North Face, model Quest FZ v safírově modré barvě (mé foto barvu mírně zkresluje, proto přidávám i katalogové fotky). Americká velikost XL/TG je na chlapa cca 185/90-100kg. Skvělá letní / jarní zateplovací vrstva, prodyšná. Měl jsem na sobě jen párkrát, mikina je v top stavu. Osobní předání s vyzkoušením v OVA nebo FM. Mohu i poslat, ale na dobírku neposílám. Zájem a dotazy prosím pište do e-mailového formuláře, na SMS nereaguji - děkuji za pochopení.