inzerce, prodej, prodám, bazar

Terárium 101x91x40 cm

Kategorie: Terarijní zvířata

Prodám velké terárium výška 101 cm šířka 91 cm hloubka 40 cm včetně 3D stěny možné je přidat osvětlení spěchá zabírá místo pouze Email !!!!!
Terárium 101x91x40 cm
Podobné inzeráty
Terárium
Prodám již vybavené terarium,(rozmery v.60,š.60,h.45)terarium má 3D pozadí+hotový interiér. K terariu je I osvětlení,osvětlení se skládá z výhřevné žárovky o výkonu 75w, a UVB 10.0(desert) o výkonu 13w,+držák na dané žárovky, v držáku jsou zabudované kabely na kterých je kolebaci vypínač. Terarium má otevírací dvířka a otevírací větráný vršek. Terarium je od značky (repti Planet). Veškeré osvětlení je ještě v zaruce a ke všemu zbrusu nové, téměř nepoužité, terarium je také téměř nové a umyté. V případě zájmu volejte prosím na číslo děkuji, pokud hovor nepřijmu ozvu se na zpět hned jak to bude možné. V případě rychlého jednání mohu dát (slevu). !MOŽNOST VÝMĚNY:COKOLI OHLEDNĚ TERARISTIKY, HADI A NEBO JINY TERARIUM.
Zakázkové terárium
Prodám kvalitní zakázkové terárium původně určené pro chov štírů ( tloušťka skla 0.5 cm ). Horní i spodní terárium jsou zasazené do stolu z masivu. V horním teráriu je dlouhé led světlo + 1 žárovka. Ve spodním teráriu 2x žárovka. Rozměry celku: Délka: 110 cm Šířka: 60 cm Výška: 95 cm Horní terárium: Délka: 108 cm Šířka: 58 cm Výška: 41 cm Spodní terárium: Délka: 84 cm Šířka: 43 cm Výška: 34 cm S dalšími dotazy mne neváhejte kontaktovat.
Terária
Prodám dvě terária. Větší terárium se stěnou z lamina. Terárium je k dispozici i se skříněmi (viz foto). Rozměry stěny: š 242 cm, v 210 cm, hloubka 70 cm. Samotné terárium: š 190 cm, v 97 cm, h 60 cm. S příslušenstvím (topné kameny, lampy, písek, kořeny, misky...). Menší terárium - rozměry stěny: š 86 cm, v 200 cm, h 60 cm. Samotné terárium: š 76 cm, v 130 cm, h 55 cm. Terária je možné prodat i samostatně.
Nové kompletně vybavené terárium pro leguána
Prodám kompletně vybavené terárium pro leguána nebo jinou ještěrku. Dle našich chovatelských zkušeností prodám nové kompletně zařízené terárium z vlastní výroby z OSB s 3D pozadím, velikost v-120 x š-90 x hl-50cm včetně vybavení terária pro vaše miláčky - leguány, agamy, ještěrky, hady. Díky tomu, že se nejedná o sklěnéné terárium dodá potřební komfort a teplo vašim zvířátkům, kde se budou cítit velmi dobře. Vybavení: ventilační mřížky, tři strany s 3D pozadím s odpočívadly, úkryt, zabudované lampičky - květináče, objímky a přívodní kabely. Terárium má šoupací sklo na vodících lištách. Nátěry jsou certifikované pro použití na dětské hračky a nábytek a tím jsou zdravotně nezávadné. K teráriu se neprodává agamka (jedná se o fotografie našeho terárka). Po dohodě mohu zaslat přepravní službou celé ČR i na Slovensko. Nezávazná návštěva je vítaná. GSM
Terarium 142,5 x 151 cm
Dobry den, prodam terarium.My ho meli pro leguana.Rozmery delka 151 cm, sirka 64 cm, vyska 142,5 cm. V levem rohu je udelano zuzeni, terarium bylo okolo sloupu o rozmerech 49,5 cm x 18 cm. Terarium ma dve skla. Skla lze vyndat. Terarium je z Osb desky,vevnitr potazen korkem.Dve prodavano bez tepneho kamenu. Nahore dve diry pro mozne lampy.Viz foto.mozno k videni na Praze 4.
Terárium 100x40x40
Prodám terárium po agamě včetně vybavení na fotce. Před prodejem terárium zbavím starého písku a důkladně vyčistím. Terárium je naprosto bez poškození.Má větrání ze shora a z boku. Jenom osobní předání v Liberci a okolí. Pište prosím nejdřív SMS na hovory nereaguji.